Здравей Гост

Който има нужда

• 400 Отговора
  • 66727 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: Който има нужда
« Отговор #340 -: Юли 09, 2013, 03:06:40 pm »
Дрийм, във Варна е на ниво снобарщина. Хората си купуват скъпи неща, които не могат да си позволят от снобария. Да имат по хубаво от съседката. Клюкарщина, намазани щерки на мафиоти, по кафенцата малки пикли с по 200 лева джобни пари, всеки се изхвърля с марки, нищо че те тези марки са с производство за България *демек произведени в Китай*... Всички се гледат с поглед "ТИ ЗНАЕШ ЛИ БАЩА МИ КОЙ Е" или "ТИ ПЪК КОЙ СИ"... просто е такава снобарщина и така се изхвърлят, че нямам думи... Никъде другаде не е чак така.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #341 -: Юли 09, 2013, 03:09:19 pm »
Краби, във Варна ли си родена или впоследствие си дошла тук?

Познавам варненци, които не са с такъв манталитет, по-свестни са, по-земни, но аз не съм им гледала родословното дърво и кое поколение варненци са, може техните родители да са дошли от село или от някое по-малко градче.

Цитат
Хората си купуват скъпи неща, които не могат да си позволят, от снобария.

Абсолютно.

Или живеят на лизинг (кредит), за да демонстрират добър стандарт!  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #342 -: Юли 09, 2013, 03:09:25 pm »
Винаги съм се чудела защо във Варна преобладаващият манталитет е такъв, докато един по-възрастен колега от офиса, който е запознат малко по-задълбочено с историята на Варна, не разказа някои неща. И за мен тоя град винаги е бил с излъчване на град с търговци и тарикати, за разлика от Бургас или други морски градове. А всъщност навремето тук са изселвали "неудобните" хора, впоследствие градът започва да се развива като търговско средище, имало е много търговци, сарафи и евреи тук. Все тарикати. Затова някак липсва културен полъх тук, не го усещам, независимо колко и какви културни мероприятия и фестивали се провеждат. Всеки ти гледа в ръцете, всеки гледа опаковката. За радост, срещат се и свестни хора.

Лили, по скоро е така, защото Варна беше много хубав град и по това време почна да се пълни със селяни от долно нанагорнище и прочее... Истинските варненци са многоооо малко, аз съм една от тях и нямам нищо общо със селянията, която виждаш. Има класа, но тя се изнесе отдавна, понеже и писна да се натриса на селения където и да отиде.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #343 -: Юли 09, 2013, 03:10:50 pm »
Краби, във Варна ли си родена или впоследствие си дошла тук?

Познавам варненци, които не са с такъв манталитет, по-свестни са, по-земни, но аз не съм им гледала родословното дърво и кое поколение варненци са, може техните родители да са дошли от село или от някое по-малко градче.

Даже съм от род на аристократи  ;D ;D ;D От Варна съм на 10000% поколения наред

« Отговор #344 -: Юли 09, 2013, 03:12:06 pm »
Благословена съм,че съм се родила Водолей! Почти никой и нищо не забелязвам,затова не се и дразня от такива неща! Трябва някой или нещо супер много да ми се натрапи,че да го отразя...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #345 -: Юли 09, 2013, 03:13:41 pm »
А мен ме дразнят дребните детайли, нюансите - при все това, че нямам нищо в Дева.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #346 -: Юли 09, 2013, 03:17:11 pm »
А мен ме дразнят дребните детайли, нюансите - при все това, че нямам нищо в Дева.  :-\
И аз съм така,Лили! Виждам и най-малките детайли,но в облеклото,прическата или грима...Друго всичко игнорирам!

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #347 -: Юли 09, 2013, 03:17:52 pm »
Мене ме дразнят изкуствените хора, това на какво да го дължа?

« Отговор #348 -: Юли 09, 2013, 03:41:35 pm »
Приятели,да ви питам...Може ли някой да ми обясни защо ме дразнят жени,чиито Слънца попадат в 7-мия ми дом?!?
  :rolleyes:

*

Нова

• 3491
« Отговор #349 -: Юли 09, 2013, 03:46:45 pm »
Приятели,да ви питам...Може ли някой да ми обясни защо ме дразнят жени,чиито Слънца попадат в 7-мия ми дом?!?
  :rolleyes:
Риби и овни ли ;D И мен ме дразнят!
А не би трябвало да те дразнят, виж си Нептун.

Хахах, тва щях да кажа и аз. Ми щото ти карираме луната ))))

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #350 -: Юли 09, 2013, 04:04:51 pm »
Лили, за твое успокоение ще кажа, че и ние имахме този велик проблем с отчитането на водата.  ;D
Месеци наред никой не засичаше водата ни. Бях се замислила да подам някаква жалба, за да може да подновим плащането на вода. Явно от ВиК са усетили лошата ми енергия, защото ден преди да предприема дейностите с жалбата, появи се все пак техен представител. След засичането се оказа, че имаме само 1 кубик вода. В предходни месеци сметките за вода бяха поносими като цяло, но колко ли са надписвали, че за половин година незасичане да сме почти на нула с изразходваната вода.
Преди миг с облекчение платих през интернет тази вода и се надявам да няма повече такива недоразумения, защото ме подлудява идеята да ми се трупат сметки, защото някой не си спазва задълженията.
Обещаха да са редовни в засичането. Но моята лоша енергия ще тегне над тях като облак.
Не обичам липсата на лоялност.
Точно това ме подлудява, да искаш да си редовен, а да не можеш.
Плащането през интернет е благословия, не се налага да си тровиш нервите пред гишета и недружелюбни и изнервени лелки.

« Отговор #351 -: Юли 09, 2013, 04:18:46 pm »
В личния ми топ 5 за най-дразнещи жени все попадат Слънчеви Риби! Възприемам ги като врагове! З от тях ми бяха колежки,но като се замисля може Слънцата им да са били и в 6-тия ми дом...
« Последна редакция: Юли 09, 2013, 04:24:16 pm от Just_a_Dream »

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #352 -: Юли 09, 2013, 04:24:49 pm »
Aз пък все попадам на лицемерни Везни, всички Везни около мен са всичките лъжци до един, егати съвпадението.. Кара ме да мразя зодията на моменти

« Отговор #353 -: Юли 09, 2013, 04:38:51 pm »
6 дом е дома на явните ни врагове,а втората му половина при мен се управлява от Риби! Дали не мразим и възприемаме като врагове хора,чиито Слънца попадат там???

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #354 -: Юли 09, 2013, 04:47:13 pm »
6 дом е дома на явните ни врагове,а втората му половина при мен се управлява от Риби! Дали не мразим и възприемаме като врагове хора,чиито Слънца попадат там???
Явните врагове са по 7 дом, а тези хора, които те дразнят, могат да ти попадат в който и да е дом.

« Отговор #355 -: Юли 09, 2013, 04:50:31 pm »
Явните врагове са по 7 дом, а тези хора, които те дразнят, могат да ти попадат в който и да е дом.
По 6-ти са...според Марая,а и не само...А и мен ме дразнят определено най-вече Слънчеви Риби! Даже не знам дали да го нарека раздразнение...То си е направо омраза!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #356 -: Юли 09, 2013, 04:57:40 pm »
но сега се замислих колко ви е гадно, като се изтърсват всяко лято селяните за почивки или някакви псевдобавци мутроподобни със смешните си женички, затова си обичам Пловдив през лятото, че изчезват.

Сънили, Пловдив ми е един от любимите градове, заедно със Сандански и Велико Търново. От миналото лято съм влюбена в Бургас - заменям го за селска снобска Варна!  ;D

ПП. Враговете са по 6 дом според индийците, според западните астролози има разделение на явни и скрити врагове, респ. 7 и 12 дом.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #357 -: Юли 09, 2013, 04:59:15 pm »
По 6-ти са...според Марая,а и не само...А и мен ме дразнят определено най-вече Слънчеви Риби! Даже не знам дали да го нарека раздразнение...То си е направо омраза!
  ;D  ;D  добре вие с Марая си ги гледайте по 6ти дом тогава, нп

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #358 -: Юли 09, 2013, 08:14:33 pm »
Искам да се оплача... Не знам дали сте виждали страницата СПИНДЕРМАН във Фейсбук...

Ако някога искате да се убедите, че в България има МНОГО идиоти, там е истината...

Направо ми се повръща като го видя това....каквото и да е... нямам думи да го опиша...

*

Papy

• 4343
« Отговор #359 -: Юли 09, 2013, 08:25:07 pm »
;D  ;D  добре вие с Марая си ги гледайте по 6ти дом тогава, нп

Лили говори за сидералната карта-други правила