Здравей Гост

Който има нужда

• 400 Отговора
  • 66794 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: Който има нужда
« Отговор #380 -: Юли 10, 2013, 01:52:00 pm »
 :58: Мерси мили мои!

Определено съм радостна, хубаво е да виждаш всичко как си идва на мястото :)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Uran

• 6041
« Отговор #381 -: Юли 10, 2013, 08:19:33 pm »
Много хубаво, Краби. Изнерви ли мама и тати? ;D Ужасни сте раците. :rolleyes:

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #382 -: Юли 10, 2013, 09:56:28 pm »
А не, те знаят че има потенциал, просто ме мързи понякога хехе
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #383 -: Юли 12, 2013, 10:54:50 am »
Момичета, хубава вест, макар че не знам мен до колко ме радва. Предполагам, че знаете че съм малко раче аз. На 20 съм завърших предната година икономическа гимназия, даже съм лауреат по икономика, и още куууп други награди и постижения през годините. За съжаление предната година не се наканих да вляза в никой университет понеже съм инат и така, но днес ме приеха и ще ставам Рак студент  ;D ;D

Въпреки това, че закъснях с една година, станах интернационални продажби във фирмата, в която работя, така че не беше загуба на време, а един солиден опит, а и малко глезотии защото и заплатата беше хубава, сега се чудя дали ще мога да работя и уча едновременно, ама и до там ще стигна, ще се пуска хорар и за други неща към тази тема  ;D ;D ;D
Честито и от мен Crabby  :blink: желая ти много успехи за в бъдеще.

Просто исках да се похваля и на вас и да Ви кажа, че днес е един хубав ден за Краби!  :blink: :blink: :blink:

« Отговор #384 -: Юли 15, 2013, 10:25:30 pm »
Да се оплача - днес ходих да залагам на хрътки, харесах си една по име, разбрах, че е женска на 2 години, видях и как се изпика, за да бяга по бързо и заложих на нея, радостна си седнах и застисках палци и моята поведе, обаче точно преди финала така гадно я изблъскаха и падна, милата :angry: явно трябва да си изчакам новолунието и пълнолунието в 5 дом :-\
И на мен ще ми бъде там Пълнолунието....Как ще ми се отрази на хазарта това? Къде са тия състезания? Би ми било забавно да отида  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #385 -: Юли 15, 2013, 10:36:40 pm »
Ама аз искам да ги гледам на живо...Има ли такава опция,не разбрах....

« Отговор #386 -: Юли 15, 2013, 10:46:27 pm »
Уви на куспидата на 5-тия ми дом управител е Сатурн....Така,че не съм особена късметлийка...Надявам се все пак някой ден взаимната рецепция между Уран и Юпитер да сработи по някакъв начин  :blink:

« Отговор #387 -: Юли 17, 2013, 11:03:02 am »
Наглите ги игнорирам.  ;D

Да се оплача от още нещо, което още преди години ми е направило впечатление. Не знам, може би тук по крайбрежието хората са такива, но е доста неприятно.

Отивам, да речем, в някой супермаркет на шопинг и си пълня количката. Разхождам се, разминавам се с разни хора и първото, което забелязвам, е да стрелнат с поглед към съдържанието на твоята количка.
Ама как няма да гледат?!Недей така говори! Като отивам да пазаря в Кауфланд задължително заничам на хората в количките,това е за мен правило!Особено внимание обръщам на лелките и  бабите,защото са много хитри и винаги знаят какво е намалено и качествено . Да са живи и здрави,че благодарение на тях какви деликатеси съм ял...при това на символична цена  :rolleyes:
Съдбата има пръст навсякъде и в повечето случаи е среден!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #388 -: Юли 17, 2013, 11:17:48 am »
Защо благодарение на тях? Да не ги е преработил някой в колбасарски цех?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #389 -: Септември 11, 2013, 02:52:18 pm »
Да попитам тези, които са се подлагали няколко или колкото там дни на крайно гладуване. Ясно е, че искате да се нахвърлите на всичко и да го погълнете, но как се захранвате, за да не умрете, когато вече изпаднете в невъзможност. И по принцип как издържате на свиреп глад.
Да не отговарят хора, които ще дават умни съвети как не трябва да има крайности и алабала. Да отговарят предимно хора със слаба воля като мен да видим как се справят.
Говоря за крайно неядене, само вода и нескафе без захар.Може цигари и алкохол )))))

Сериозно питам, не се майтапя.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #390 -: Септември 11, 2013, 03:05:35 pm »
Колко дни смяташ да гладуваш като за начало?

Ако говорим за лечебно/прочистващо гладуване, първо и задължитело условие е да се изключат нескафето, цигарите и алкохолът. Минаваш на билкови/пловоди чайове и минерална/изворна вода, може и вода с лимон.

Свиреп глад рядко съм изпитвала, вече отдавна се научих да контролирам тези нужди.  :blink:

Но най-трудно е да започнеш, особено през първите два-три дни, ако успееш да издържиш максимум толкова.

В такива случаи прибягвам до автосугестия - внушавам си как съм се задръстила с токсини и л-а и всичко това трябва да се прочисти. И така мога да изкарам един уикенд с гладуване, после се чувстваш прекрасно - лек като перушинка.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #391 -: Септември 11, 2013, 03:09:26 pm »
Благодаря, Лили, точно такъв тип отговори ми трябват. Ами идеята е колкото, толкова, нали.
Колкото може повече, ако може вечно. Автосугестия... ми не знам, аз съм малко вакханалийка и така.

Но и аз усещам, че отначало е най-критично, номера е да устискаш, мамка му.

И в един момент кво. Как почваш отново и какво ядеш.

Мяткат ми се на работа едни филии с домашна лютеница и сирене, правили жените и носят. Шоколадови бонбони, не, супа ли, какво, аз не готвя, трябва да е нещо лесно.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #392 -: Септември 11, 2013, 03:13:12 pm »
Нова ,аз съм от вечно гладуващите.Правя го минимум 4 пъти за по 1 ден на месец.Когато мога да си позволя го правя за по 3 дни.Преди и повече дни,но вече не издържам.Отделно правя често житния режим за по 10 дни-препоръчвам го.Така за гладуването лятото е лесно,можеш да хапваш диня.Промива те от всякъде,аз с диня издържам доста дни.Зимата чай,сок ако не издържиш-ябълка.Преди не ядях мед,но сега много ми помага,когато ми призлее или пригладнея.Яж повечко мед и ще се позалъжеш.Алкохол не пия тогава,защото обезсмисля гърча.За да устискаш е важна мотивацията.Ти за детокос ли ?

*

Нова

• 3491
« Отговор #393 -: Септември 11, 2013, 03:15:09 pm »
"За да ми щръкнат два хубави сатурнови кокала".  ;) ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #394 -: Септември 11, 2013, 03:16:49 pm »
Новичка, ти си с овнешка Луна, вероятно за теб ще е по-трудно.
Забелязала съм, че огнените Луни (повечето случаи от моето обкръжение) трудно издържат на глад и в преобладаващата си част са подчертано месоядни. Всеки си има индивидуални предпочитания към различен тип храни и хранителин режими, но има значение, разбира се, как и с какво са те хранили в детска възраст, това също се запечатва някъде в мозъка.

Иначе и аз обичам да карам на филийки, вече и салати ме мързи да правя, най-много да си нарежа домат и да го полея със зехтин. Минах на риба и по-малко тестени изделия, само пълнозърнест хляб. Сладки неща по принцип не обичам да ям, просто не изпитвам нужда от захари. Сутришното си еспресо с мляко пия с лъжичка фруктоза (плодова захар). Преди вземах нерафинирана кафява захар, харесвам я заради по-наситения аромат.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #395 -: Септември 11, 2013, 03:18:47 pm »
Сега видях,че сме писали успоредно.Захранването е добре със зеленчуци на пара,плод,а след няколко дни млечни,месо,хляб..

*

Нова

• 3491
« Отговор #396 -: Септември 11, 2013, 03:21:04 pm »
Не съм свикнала от детството на месо, дори вкъщи от години не се готви или много рядко. Яко тесто ))) Не че отказвам една мазна тлъста холестеролна свинска пържола, де.

Говорим за глад, момичета, не говорим от какво и по колко. Глад. Нула калории.

А че ми е трудно, то е ясно, аз съм по масите, уви.

Мерси, Ремедеос, значи глад, глад, глад или там колкото, плод, плод и сирене и месо ))))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #397 -: Септември 11, 2013, 03:24:30 pm »
От обилно ядене към тотален глад е трудно и опасно да преминаваш, пробвай с по-лек преход - леки и нискокалорични храни, повече течности (чай и вода), плодове, зеленчуци, без мазнини и запръжки. И постепенно се прави преминаване към глад, но не бива да е продължителен. За да подсилиш ефекта на детокса, можеш да пиеш някое разхлабващо чайче, но го остави за някой уикенд все пак.  ;D

Но в интерес на истината не познавам почти нито една огнена Луна, която да не прекалява с някакъв вид храна. В моето обкръжение преобладават такива, които са силно привързани към определени продукти - или много месо, или много тесто, или много сладко.
« Последна редакция: Септември 11, 2013, 03:34:20 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #398 -: Септември 11, 2013, 03:34:54 pm »
Английската сол е чудесна ;DСтаваш на тоалета началник,но изхвърля токсините от тъканите.При по-продължителен глад започва загуба на мускулна маса,затова се отказах от дълъг аскетизъм.

*

Нова

• 3491
« Отговор #399 -: Септември 11, 2013, 03:41:01 pm »
Лилито наистина е права за огнените, но такава е есенцията на знака. Затова е огън, разпростира се, обхваща, бумти, пухти, изгасва. Няма пълно щастие.