Понеже имам големи изисквания към мен си, го прилагам и върху околните.. Винаги забелязвам грешките които хората допускат.. винаги ми се набиват на очи. Много често ми искат мнение/съвет за различни неща от " какво да облека " до поведение, изказване, решения и други ..
Моята критика е по-скоро не като да се карам на хората, а да ги науча, да им покажа друго, странично мнение, къде грешат.. винаги са ми я приемали критиката и са се замисляли хората, дори когато не съм очаквала, съм бръкнала на някой в болно място и съм го накарала да се замисли

Винаги съм обективна..
Много взискателно се отнасям към чуждата критика, винаги ме боли като ме критикуват , но по странен начин.. стремя се да съм перфектна, това естествено е невъзможно

Винаги променям това, което хората не харесват или поне към тях, като червена лампичка ми е, много съм съобразителна.. но винаги съм благодарна за критиката..
мерк в стрелец съвпад луна опозиция марс - няма как да не видя грешките и каква съм цапната през устата, БАМ, директно си казвам

понякога го правя без да искам... ау, какви гафове и изцепки

иначе съм директна, болезнено директна.. право с целта стрелям

юпитер тригон мерк, луна и секстил към марс - за това го раздавам като учител.. много философствам
а и хората ми се доверяват, вярват на съветите ми и мнението ми
слънце секстил сатурн