Луна е 3 дом, Овен, квадратура с Нептун.
Имах, докато бях в гимназията и по време на бременност. И в двата пъти смъкнах над 20 кг. В гимназията постепенно, диетите не ми повлияха, но пропуших здраво, след бременността, свалих всичко излишно за месец и нещо. Бяха останали едни 5 кг. които свалих, след като спрях да кърмя, от стрес покрай смъртта на дядо ми.
Моят проблем е като на Лили - никога не съм достатъчно слаба в очите си. на ръст 178 см. сега съм 57 кг. При мен проблемът е, че имам идеална женска фигура според всички мед. стандарти, което значи по-широк ханш и тънка талия. Коремът ми е горната част е плосък и глътнал навътре, но ниско долу имам едно мини коремче, което винаги ме е дразнило и не съм успявала да го сваля и с коремни преси, и с тичане, с нищо. Всеки килограм се лепи на корема и дупето.
По отношение на храната - обожавам сладко и хляб, трудно се въздържам, но имам и проблеми с кожата, когато ги ям.
Аз едно въпросче към разбиращите. Кога и в кой аспект на Луната към натала е най-подходящо да спреш цигарите? В смисъл да ги намалиш поне.