Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 509576 Прегледи
*

tania

• **
  • 743
Re: Дрън-дрън
« Отговор #160 -: Май 19, 2013, 01:48:35 pm »
Момичета, утре ще пътувам до Бургас за едни документи. Трябва да си извадя скица от кадастъра за едни наследствени земи на село. Селото е към област Бургас, община Карнобат. Въпроса ми е, дали ще мога да получа скицата от кадастър в Бургас или ще ми се наложи да ходя и до Карнобат? Ще пътувам с детето и просто не ми се мисли, как ще си свърша работата с него..
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Papy

• 4343
« Отговор #161 -: Май 19, 2013, 04:09:52 pm »
Компетентният орган да издаде скицата е съответната служба по геодезия, картография и кадастър (СГКК) по местонахождение на имота. Службите по геодезия, картография и кадастър са териториални звена на Агенцията по геодезия, картография и кадастър (АГКК).

* * *

Заявлението се адресира до СГКК по местонахождение на недвижимия имот.

*

Papy

• 4343
« Отговор #162 -: Май 19, 2013, 04:15:44 pm »
Таня, виж в сайта контактите, и най-добре звънни преди да тръгнеш

http://www.cadastre.bg/uslugi-ot-kadastralnata-karta-i-kadastralnite-registri

СГКК към АГКК

Изнесени  работни места

ГР. БУРГАС 8000 
ПОЩЕНСКА КУТИЯ -526
Бул. “СТ.СТАМБОЛОВ” №120,ет.4 
СВЕТЛА ЗАХАРИЕВА 
Тел: 056/813518                

Факс: 056/549701 
burgas@cadastre.bg

СГКК към АГКК

Изнесени  работни места

ГР. НЕСЕБЪР
ул.” Еделвайс” № 11/базар „Лъки”/ 
Тел: 0893505193
работно време: 
понеделник, сряда и четвъртък
8.30 – 12.00/13.00-16.00 ч

Добромира Димова

гр. ПОМОРИЕ
ул. „Солна” № 5 /сградата на общ. Поморие/ фронт офис, гише №4
тел.             0596 22575      
работно време:
понеделник, сряда и петък 
от 8.30 до 12.30 ч.

гр. СОЗОПОЛ
пл. „Хан Крум” № 2 /сградата на общ. Созопол/фронт офис, гише №1
тел:             0550 25715      
работно време:
вторник -9.00-12.30/13.30-17.00 ч.
четвъртък -9.00-12.30 ч.

гр. ПРИМОРСКО
ул. „Трети март” № 56 /сградата на  общ. Приморско/, ет. 1
тел.             0550 33601      
работно време:
вторник - 9.00-12.00 /13.00-16.00 ч.
четвъртък - 9.00-12.00 ч.

ГР. ЦАРЕВО
ул. „Хан Аспарух” №23 
Тел: 0884321524
работно време:
вторник, сряда и петък-8.30-12.30/13-17ч.
« Последна редакция: Май 19, 2013, 04:28:51 pm от Papy »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #163 -: Май 19, 2013, 06:30:16 pm »
 ;D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lPnU0x8I2Bk[/youtube]

*

satin_

« Отговор #165 -: Май 19, 2013, 09:48:48 pm »
http://news.discovery.com/space/asteroids-meteors-meteorites/asteroid-flyby-1998-qe2-130517.htm

мда... но е малко далече - 5.8 млн. км.
Иначе си е астероид-убиец! ...големина 2.7 километра... ще ни изтрие завинаги.  ;D
« Последна редакция: Май 20, 2013, 08:47:23 am от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #166 -: Май 19, 2013, 10:46:40 pm »
Компетентният орган да издаде скицата е съответната служба по геодезия, картография и кадастър (СГКК) по местонахождение на имота. Службите по геодезия, картография и кадастър са териториални звена на Агенцията по геодезия, картография и кадастър (АГКК).

* * *

Заявлението се адресира до СГКК по местонахождение на недвижимия имот.
Благодаря, Папи!
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #167 -: Май 20, 2013, 11:37:16 am »
Вчера бяхме на пикник в Бачково на една прекрасна поляна. Беше невероятно! Да лежиш, под галещите лъчи на Слънцето и да не мислиш за нищо...Просто да си щастлив...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #168 -: Май 20, 2013, 11:38:49 am »
Вчера бяхме на пикник в Бачково на една прекрасна поляна. Беше невероятно! Да лежиш, под галещите лъчи на Слънцето и да не мислиш за нищо...Просто да си щастлив...

Ха...И аз така. ;D
Страхотен пикник от сутринта до 21:30... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #169 -: Май 20, 2013, 11:54:30 am »
Ние като по-мързеливички тръгнахме от обяд. Плана ми за следващию път е да си направим шишчета от предната вечер и да си ги пекнем на място там. Мммм...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #170 -: Май 20, 2013, 02:23:17 pm »
Не знам, аз ли съм твърде взискателна, астрологията ли не работи или просто на някои не им се работи...

Днес в офиса само дето не родих! В последния момент се сетиха да подготвят една презентация и няколко оферти за утрешния семинар, за които са имали цяла седмица на разположение да ги подготвят, а сега за броени часове очакват всичко да се преведе - при условие, че същия този текст го пишат по няколко дни и накрая пак е направено в полуграмотен стил и с недодялано форматиране!

Шефът, преди да излезе от офиса, каза да сглобят пет оферти и да ги пускат за експресен превод през агенция, парите нямали значение, по-важен е утрешният семинар в София.

Почнаха да се маят коя да е преводаческата агенция, хем им казах да не се притесняват за това, има къде да пусна поръчката. От агенцията ми искат да кажа какъв е обемът на превода, за да могат да преценят дали ще успеят да се справят до края на деня. Тия в офиса ми казват - ами, 5 оферти - 5 страници. Накрая излязоха 12.  ;D

В крайна сметка пуснах файловете на агенцията, казаха ми цената. Съобщавам я на секретарката - брой страници, единична и обща цена. Тя уж ме чува. След няколко минути пита колко са страниците и колко е цената. Казвам пак и чакам нейния отговор, за да потвърдя поръчката в агенцията - да могат те да кажат на преводачите да започват работа по нея. От агенцията ми казват да побързам - времето минава, а страниците за превод не стават по-малко. Питам пак колежката за потвърждение, тя пак гледа като теле и ме пита за цената. После започва да мисли дали пък не е скъпо... При все това, че друг вариант за толкова бърза реакция нямаме, трябва да се взема решение веднага. Обяснявам пак, тръгва да звъни на шефа да го поти за цената - при все това, че на излизане той беше казал "Пускайте експресна поръчка, няма значение цената!". Е? Просто нямам думи от цялата тая тъпотия.

За семинара отдавна се знае, миналата седмица са се чесали по задниците, а днес шефът като ги пришпори, почнаха да се вайкат и се изнервиха всички. По няколко дни подготвят разни материали, после от мен искат в рамките на деня да ги преведа.

Въпросната колежка е с прехвален Меркурий в Дева в тригон със Сатурн в Телец. Просто нямам думи, идваше ми да я разстрелям. Цъка с един-два пръста по клавиатуратаа и си придава замислен вид, когато има спешни въпроси за решаване!

От тоя балкански манталитет и стил на работа вече ми идва до гуша.  :-X

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

satin_

« Отговор #171 -: Май 20, 2013, 03:05:10 pm »
Лили такива олигофренични флегми, дето само симулират дейност и мен ме изваждат извън нерви. Единственото решение е да ги прескочиш. Взимаш документите, пускаш ги за превод, а тя нека да продължава да си бърка на разни места.

Аз предпочитам да свърша и чуждата работа, ако това засяга по някакъв начин моите задължение, пред това да чакам някой да е в настроение или да му обяснявам по 100 пъти, като на малоумен.  Ако виждам, че отсрещният човек за нищо не става, но ми се налага да работя с него, го запращам в ъгъла и въобще не ме интересува сърди ли се някой или не.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #172 -: Май 20, 2013, 03:09:24 pm »
Хората масово ги мързи да работят, а реват за по-високи заплати.

Там е проблемът обаче, че от такива флегми пряко зависи и моята ефективност, тъй като крайният продукт е от мен, а междинния го чакам от тях.

Днес едва се сдържах да не избухна, а по принцип изключително рядко се случва - това, че съм силно ядосана, може да приличи само по бясното щракане по клавиатурата.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #173 -: Май 20, 2013, 04:03:25 pm »
Ох, не, ще се гръмна направо!

Преди час и половина от агенцията ми пращат фактура, препращам я към гореспоменатата колежка по скайпа.

Шефът се върна и аз си помислих, че фактурата вече е на бюрото му. Междувременно от агенцията ме питат дали плащането е наредено.

В един момент колежката ме поглежда замислено и пита къде е фактурата... шах и мат!

Казвам, че нали съм я пратила на скайпа и вече стои разпечатана. Тя ме гледа като теле в железница.

Поглеждам в скайпа - фактурата виси неприета в продължение на час и половина. А да кажеш, че днес е затрупана с работа... Тия или не си пият гинкото, или ги мързи.  :-X

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #174 -: Май 20, 2013, 04:19:20 pm »
О боже! Какви са тези хора? Кой изобщо и за какво ги държи на работа?!?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #175 -: Май 20, 2013, 04:24:58 pm »
Тая навремето е била уважавана журналистка, сега е офис мениджър.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #176 -: Май 20, 2013, 04:26:14 pm »
Оле вчера какъв миш-маш направих! Безобразно вкусен! Запържих половин кг чушки от тези тънките,зелените. Добавих една голяма глава лук,стотина грама бекон,после доматите и като се изпари водата-3 яйца. С този бекон се получи наистина безумно вкусно!

« Отговор #177 -: Май 20, 2013, 04:38:41 pm »
Оле вчера какъв миш-маш направих! Безобразно вкусен! Запържих половин кг чушки от тези тънките,зелените. Добавих една голяма глава лук,стотина грама бекон,после доматите и като се изпари водата-3 яйца. С този бекон се получи наистина безумно вкусно!

станахме кулинарно шоу: ... едната мацка готви гъби, другата - миш-маш ....   ;D
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #178 -: Май 20, 2013, 04:50:53 pm »
За моите гозби се носят легенди...Пишат се стихове,пеят се песни  :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #179 -: Май 20, 2013, 04:53:56 pm »
Това, което описваш, Лили, ми напомня много за служителките в НАП, когато ходя да си плащам здравната осигуровка.  :-\