Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 509174 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Дрън-дрън
« Отговор #400 -: Юни 11, 2013, 01:27:09 pm »
Бъдете благосклонни, може абортите да са били непреднамерени.

Но все пак си остава въпросът защо го е отбелязал, де.

Странна птица.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #401 -: Юни 11, 2013, 01:31:05 pm »

Но все пак си остава въпросът защо го е отбелязал, де.

Е, как защо? Сигурно за да уточни, че биха могли да бъдат и 6 вместо 4. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #402 -: Юни 11, 2013, 01:37:28 pm »
4 деца ми се вижда страхотна бройка. (страховита)  :-[ Евала на жените, които се справят с толкова деца. Аз не мога да си го представя. Предвид, че този мъж има и колекция от животни, навярно се помага на жена му в отглеждането на деца. Което понамалява грижите й.
Но си е пак колосален брой деца, според моите разбирания.

Лили, това си е било тънко намекване, че може и теб да отгледа, заедно с разперените пухкавели. Има голямо сърце, голяма градина, възможности да поеме и вас.  ;D

И на мен ми звучи идилично да имам много деца, с които заедно да си рисуваме, играем, редим пъзели. И като разгледам някой женски форум с мнения на майка, бързо се отрезвявам след описанията на изядената мазилка, плесен, викове, синини.

Марая е майка герой. Сега се сетих, че има много дечица. Аз се съмнявам да се справя с такава бройка деца и да не ми се разместят дъските... Ако ме споходи, ще трябва да се справям и ще се справя. Но ми е страховито.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #403 -: Юни 11, 2013, 01:40:35 pm »
Лили, това си е било тънко намекване, че може и теб да отгледа, заедно с разперените пухкавели. Има голямо сърце, голяма градина, възможности да поеме и вас.  ;D

И да станем храна за сибирските му мечки.  ;D

Мдааа, аз хем съм качила няколко излишни килца, които упорито не мога да смъкна, вече ставам за мезе.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #404 -: Юни 11, 2013, 01:48:46 pm »
И аз обичам животните много, но да гледаш вълци на място, на което са децата ти... Де да знам, каквото и подсигуряване да има тази животинска градина, малко ми е прекомерно.
Напомня ми на приятел на моя баща, който преди години се занимаваше със събиране на отровни змии, предаваше отровата им. Веднъж го среща баща ми, в колата му пълно със стъкленици, кутии със змии - отровни. И на предната седалка детето му.
 :unsure:

Твоите писковци ще те пазят.  ;D :mellow: Няма една мечка да им се опре.
А може да си търси снаха за челядта.  :mellow:

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #405 -: Юни 12, 2013, 09:12:28 am »
 Ема, :58:  :blink: обожавам я тая снимка, много ме успокоява...

Тоя Сибирският куку обаче едно голямо предимство - може да изчезне на запой примерно тихомълком, в тоя калабалък я го забележи някой, я не  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #406 -: Юни 12, 2013, 09:35:44 am »
Само крокодил липсва там  ;D, но в Сибир няма шанс, освен ако не мутира.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #407 -: Юни 12, 2013, 03:59:21 pm »
Търся си съветничка по любовните тематики. Правих си тест по Обяснение в любов и ето:

"Не позволявате да ви се обяснят в любов

Вие сте агресивна натура. На някои мъже това се харесва, но повечето от тях при първата среща блокират.

Партньорът не е в състояние да поеме инициативата в свои ръце и по този начин не успява да се изяви пълноценно, а това затруднява връзката."

Обречена съм. Какво да правя?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #408 -: Юни 12, 2013, 04:08:09 pm »
Я го дай тоя тест насам, да видя дали съм още по-обречена.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #409 -: Юни 12, 2013, 04:11:11 pm »
Защо да си обречена, Нова? Нали пише, че някои мъже харесват твоя стил. Остава да срещнеш подходящия мъж. Но то винаги е въпрос на срещане на подходящ кандидат, така че...

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #410 -: Юни 12, 2013, 04:11:42 pm »
Нова, намери си мъж с по-големи топки от твоите.  :-[
И аз искам да го направя този тест, ще ми е много интересно какъв резултат ще добия. С моя навик да се укривам и да се движа из сенките, няма да ме бива и мен в обясненията.  ;D

*

satin_

« Отговор #411 -: Юни 12, 2013, 04:41:28 pm »
Давай теста  ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #412 -: Юни 12, 2013, 04:48:06 pm »
Да не е този http://test.rozali.com/liubovni/obiasnenie-v-liubov.html  ;D
Тя му е писала името и лесно се открива с Гугъл.

« Отговор #413 -: Юни 12, 2013, 05:11:57 pm »
Благодаря на Веско, че си е направил труда да открие за какъв "тест" става дума.

Нова, тестовете в Розали са за забавление. Не търси в тях грам истина. Ако има такава, е съвпадение. ;D

« Отговор #414 -: Юни 12, 2013, 05:53:29 pm »
Nova, не ставам за съветничка, но ти препоръчвам сайта на Мая! Пълен е с любов - http://love-aholic.com/  :blink:
Може пък да намериш отговор на някой въпрос ;)

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #415 -: Юни 12, 2013, 09:09:16 pm »
Нова, с тоя тест от розали наистина си обречена  ;D ;D Аз отговорих как обичам романтични обяснения покрай езеро на лунна светлина и ми дадоха същия резултат като твоя  ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #416 -: Юни 12, 2013, 09:33:16 pm »
И на мен ми излезе същият резултат  ;D

Цитат
Не позволявате да ви се обяснят в любов
Вие сте агресивна натура. На някои мъже това се харесва, но повечето от тях при първата среща блокират.

Партньорът не е в състояние да поеме инициативата в свои ръце и по този начин не успява да се изяви пълноценно, а това затруднява връзката.

На половината въпроси се затрудних да отговоря - не пасваше нито един от посочените три варианта за избор.

Основното при мен е, че аз никога не се обяснявам в любов, показвам го чрез отношение и специални жестове.

Думите нямат никаква ценност, когато са противоречие с постъпките.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #417 -: Юни 13, 2013, 08:30:46 am »
Лелеее, какъв интерес се е заформил, докато ме нямаше )))))

Мирабела, златната среда, като винаги. Завиждам ти. ))))

Ема! Не се прави на ощипана. Ти си тази, на която звънят изневиделица за брак след 5 год.! А моите топки са твърде малки и в прекия, и в преносния смисъл. Почти всеки мъж има по-големи цици от моите.

Романтика, какъв е този сайт, отвори и затворих. Какво е? Форум, тестове, сайтове за запознанство /категорично не съм фен и нямам такива регистрации, дори никога не съм кликвала да отваря елмаз, аха и т.н./, полезни съвети...???

Ирина, реших, че съм обречена, защото казах, че предпочитам обяснения в ресторант. Ми така де, да е приятно на всички сетива.

Лили, аз се обяснявам в любов. На чичо му казах, че дори май го обичам по време на секс, ама защото секса беше хубав и аз така бях в нептунов екстаз. И той ме заряза )))

Веско, спомоществователен, както винаги!

Сатен, не така командаджийската )))))) :P ;D

В обобщение: След това направих тест и за други неща и се оказа, че не мога без връзка, не мога да съм сама и не бих се осмелила да скъсам с никого... Та.. Не са верни ))))

*

satin_

« Отговор #418 -: Юни 13, 2013, 08:42:11 am »
Сатен, не така командаджийската )))))) :P ;D

хаххаха от време на време Венерата ми заспива  ;D Иначе тя командори, но малко по-елегантно и деликатно  :P

Лили, аз се обяснявам в любов. На чичо му казах, че дори май го обичам по време на секс, ама защото секса беше хубав и аз така бях в нептунов екстаз. И той ме заряза )))

Леле  ;D Е нормално да избяга със светкавична скорост човекът  :blink: И аз да съм и аз ще изхвърча и повече няма да ме видиш  :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #419 -: Юни 13, 2013, 09:02:57 am »
Е, аз не съм казала, че той е виновен. Напълно съзнателно приемам и признавам своята вина.

Ама все пак той вече говорише за деца ))))) Редно беше аз да избягам )))

Изтри ме от фейсбука, но късно онази нощ след 10 дни мълчание ми прати смс чрез м-тел (!) да ме пита работи ли ми вибратора и дали не са му свършили батериите.