Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 510177 Прегледи
*

satin_

Re: Дрън-дрън
« Отговор #420 -: Юни 13, 2013, 09:14:44 am »
късно онази нощ след 10 дни мълчание ми прати смс чрез м-тел (!) да ме пита работи ли ми вибратора и дали не са му свършили батериите.

Сигурно му е спряла кабелната  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #421 -: Юни 13, 2013, 09:21:06 am »
Изтри ме от фейсбука, но късно онази нощ след 10 дни мълчание ми прати смс чрез м-тел (!) да ме пита работи ли ми вибратора и дали не са му свършили батериите.

Тоя нормален ли е? Малоумник!

Що не му каза, че можеш да му услужиш с вирбатора си, ако от това има нужда?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #422 -: Юни 13, 2013, 09:31:36 am »
Романтика, какъв е този сайт, отвори и затворих. Какво е? Форум, тестове, сайтове за запознанство /категорично не съм фен и нямам такива регистрации, дори никога не съм кликвала да отваря елмаз, аха и т.н./, полезни съвети...???
Наистина ли си мислиш, че бих ти дала линк към сайт за запознанства
Съжалявам за преживяванията ти, Нова!

Явно нещо при овните има синхроничност на събитията, когато става въпрос за негативни теми.

Вчера, уж моя близка приятелка изведнъж ми каза, че никога не ме е харесвала и че няма добри усещания за мен, (вярно си е дявол съм). Бях обвинена за няколко събития, за които изборът си беше неин, а от мен се искаше само съвет...
Честно казано не очаквах, че някога такова нещо ще ми се каже така директно и то точно от нея.
Но пустия му урок, който все не мога да науча - да не се надявам на хора и да нямам очаквания от никого :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #423 -: Юни 13, 2013, 09:32:33 am »
Офффф, оперирани сте от нептун значи!

Зикову каза, че той е "мислено и емоционално ангажиран с друга жена от миналото".

Коя съм аз, че да не дам път на любовта!?

Вие веднага го обърнахте към порочности.

*

Нова

• 3491
« Отговор #424 -: Юни 13, 2013, 09:35:11 am »
Романтика, какъв е този сайт, отвори и затворих. Какво е? Форум, тестове, сайтове за запознанство /категорично не съм фен и нямам такива регистрации, дори никога не съм кликвала да отваря елмаз, аха и т.н./, полезни съвети...???
Наистина ли си мислиш, че бих ти дала линк към сайт за запознанства
Съжалявам за преживяванията ти, Нова!

Явно нещо при овните има синхроничност на събитията, когато става въпрос за негативни теми.

Вчера, уж моя близка приятелка изведнъж ми каза, че никога не ме е харесвала и че няма добри усещания за мен, (вярно си е дявол съм). Бях обвинена за няколко събития, за които изборът си беше неин, а от мен се искаше само съвет...
Честно казано не очаквах, че някога такова нещо ще ми се каже така директно и то точно от нея.
Но пустия му урок, който все не мога да науча - да не се надявам на хора и да нямам очаквания от никого :blink:

Стига, бе човек. Ти сериозно ли?

Не виждаш ли какъв весел разговор си заформихме сабахлян. Вадим хубавото от нещата. Не ги разглеждаме в черно, а в розово.

Надявам се, че и твоя коментар е в такава насока и просто трябва да четем между редовете...!

И благодаря за сайта!
« Последна редакция: Юни 13, 2013, 09:41:03 am от Нова »

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #425 -: Юни 13, 2013, 11:53:22 am »
Я какво намерих  ;D ;D ;D :

Спасовден – денят на добрата магия...
Вярва се, че в нощта на Спасовден излизат самодивите, а билката Росен помага на болните и недъгавите. През нощта срещу празника те спят на поляните и се опитват да запомнят какво са сънували и вярват, че от това зависи дали ще се излекуват.

На този ден е разрешена на младите булки забежка с чужд мъж и оттам идва изразът “Те ти, булка, Спасовден”. На жени, които не са заченали до година след брака, е разрешено да прекарат нощта на поляната с девера си (брат на съпруга им) или друг мъж, с който нямат родствена връзка.

Те отивали на поляната с бутилка червено вино и печено пиле. Така се решавал проблемът с бездетието при двойките, при които жената няма здравословен проблем да зачене.

Поверието гласи, че ако на Спасовден вали, годината ще е богата, а реколтата – добра...

*

Нова

• 3491
« Отговор #426 -: Юни 13, 2013, 12:00:58 pm »
Брех, колко били либерални нашите "баби".

Ама вижте как знаят, не така просто на поляната, а с бутилка червено вино и печено пиле, казах ви - удоволствието трябва да е за всички сетива.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #427 -: Юни 13, 2013, 12:06:19 pm »
Обаче навремето не са чакали много - 9 месеца след сватбата или максимум една година... И ако не зачене от съпруга, се вземат други мерки, няма компромис. :)) А сегашните двойки години наред се мъчат с инвитро.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #428 -: Юни 13, 2013, 12:07:23 pm »
Я какво намерих  ;D ;D ;D :

Спасовден – денят на добрата магия...
Вярва се, че в нощта на Спасовден излизат самодивите, а билката Росен помага на болните и недъгавите. През нощта срещу празника те спят на поляните и се опитват да запомнят какво са сънували и вярват, че от това зависи дали ще се излекуват.

На този ден е разрешена на младите булки забежка с чужд мъж и оттам идва изразът “Те ти, булка, Спасовден”. На жени, които не са заченали до година след брака, е разрешено да прекарат нощта на поляната с девера си (брат на съпруга им) или друг мъж, с който нямат родствена връзка.

Те отивали на поляната с бутилка червено вино и печено пиле. Така се решавал проблемът с бездетието при двойките, при които жената няма здравословен проблем да зачене.

Поверието гласи, че ако на Спасовден вали, годината ще е богата, а реколтата – добра...
ха, това е интересно, не го знаех,...
За Спасовден знам друго, тогава започва жътвата и кърската работа-2-3 месеца, не се правят сватби и която булка е съгрешила и непразна-нещата стават закъсняло видими в края на лятото... Затова му викали " те ти булка Спасовден" :lol:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #429 -: Юни 14, 2013, 07:13:51 am »
Кой български певец има толкова уникален глас, че името му е записано в книгата на рекордите на Гинес?  :blink:

Жокер: Не е човекът-глас.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #430 -: Юни 14, 2013, 09:42:55 am »
да не Джкок Росич-по-уникален глас от него няма...говорим за тембър само....Други -Борис Христов, басът като вид глас е рядък....или пък Емил Димитров?

*

Papy

• 4343
« Отговор #431 -: Юни 14, 2013, 09:56:55 am »
Георги Станчев

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #432 -: Юни 14, 2013, 10:39:44 am »
Не знам писано ли  е в Гинес, но нали Валя Балканска с "Излел е Дельо хайдутин" се върти в космоса...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #433 -: Юни 14, 2013, 11:43:27 am »
Георги Станчев
Бинго! Браво на теб, Papy!  :clap: Точно Георги Станчев е.
А ето и една от най-хубавите му песни:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QzStDEq9_qg[/youtube]

« Отговор #434 -: Юни 15, 2013, 04:01:18 pm »
Как ви се отразяват магнитните бури?

Месец юни е богат на слънчеви изригвания. Може да се усещат и ден, два преди това.

06 юни – четвъртък;

10 юни – понеделник;

14 юни – петък;

16 юни – неделя;

19 юни – сряда;

20 юни – четвъртък;

22 юни – събота;

24 юни – понеделник;

29 юни – събота.

Около мен всеки се оплаква от главоболие, промяна в кръвното, безсъние и т.н.

*

satin_

« Отговор #435 -: Юни 15, 2013, 08:26:43 pm »
Sunnily, дано дядо ти оздравее бързо  :wub:

На мен непрекъснато ми се вие свят, кръвното ми си прави каквото поиска, често получавам силна аритмия, но свикнах вече  :blink: Само дето стресирам хората около мен  ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #436 -: Юни 17, 2013, 04:57:29 pm »

« Отговор #437 -: Юни 18, 2013, 04:11:32 pm »
Чудя се какво да сготвя за вечеря позовавайки се на девиза "Бързо,лесно и вкусно"  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #438 -: Юни 18, 2013, 04:14:59 pm »
Пиле къри
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #439 -: Юни 18, 2013, 04:31:06 pm »
Пиле къри
Звучи добре! Как се приготвя? Миш маш правих скоро,а вчера правих едни гювечета по моя рецепта-с картофи,бекон и топено сирене. Добавя се сол и вода,разбърква се добре,поръсва се с чубрица и се пече.Става мега вкусно!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд