Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 510542 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Дрън-дрън
« Отговор #540 -: Юни 26, 2013, 06:59:38 am »
Един перко да има, за мен ще се лепне.

И на мен ми се лепят всякакви - или с вид на луди, или с вид на надрусани.  ;D

Веднъж чаках една приятелка пред Общината, тя е Близнаци с АС Водолей. Наоколо се навърташе един младеж.
Идва тя, започвам да си говорим къде да пием кафе... Оня като се лепна за нас, почна да говори глупости. Моята приятелка потъна вдън земя от срам, а мен ме напушваше смях. Накрая оня се развика посред бял ден на площада как щял да ни лиже и двете.  :rolf:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #541 -: Юни 26, 2013, 07:42:03 am »
Един перко да има, за мен ще се лепне.

И на мен ми се лепят всякакви - или с вид на луди, или с вид на надрусани.  ;D

Веднъж чаках една приятелка пред Общината, тя е Близнаци с АС Водолей. Наоколо се навърташе един младеж.
Идва тя, започвам да си говорим къде да пием кафе... Оня като се лепна за нас, почна да говори глупости. Моята приятелка потъна вдън земя от срам, а мен ме напушваше смях. Накрая оня се развика посред бял ден на площада как щял да ни лиже и двете.  :rolf:
Леле,много са гнусни тия мъже!  :-X
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #542 -: Юни 26, 2013, 08:24:01 am »
В тази връзка ще ви разкажа една случка с пърдящо борче.  ;D

Миналата седмица се прибирам от работа, слизам на спирката и минавам покрай едни малки квартални магазинчета, до тях има един голям бор. Минавам покрай бора и изведнъж се чува мощна пръдня - от изненада подскочих на място. Помислих си да не би да халюцинирам, но се оказа, че зад него има пейка, а на пейката седеше бабичка с бастун.

А за чужденците и по-точно тия от Западна Европа също е вярно. За тях да се оригнеш мощно, вървейки по улицата посред бял ден, или когато се намираш в заведение, е нещо нормално. Веднъж бях седнала с една компания в Годзила (пицария във Варна), на съседната маса имаше чужденци - имах възможност лично да се убедя в това.

ПП. Crabby, от друга съседна на нея държава съм.  :blink:
да не си от Украйна, езикът име по-близък до нашия от руския

Ами тя каза съседната до Русия, има голям шанс да си познала  :clap: :rolf:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #543 -: Юни 26, 2013, 08:56:40 am »
От 12 годишна попадам на мъже,които си размахват атрибутите пред мен! Защо??!!!???? Мразя хищните погледи на мъжете! Мразя да ме гледат! Толкова ми е отблъскващо някой да ме заглежда,че чак се втрисам!  :41:

;D ;D ;D имам една приятелка водолей и тя от 12 годишна някъде само такива я дебнеха по ъглите и по парковете, не знам къде ги намираше, ама много редовно!! Явно ги привличате с нещо водолеите
Ами да привличаме ги лудите! Веднъж една вечер се прибирам и един срещу мен си го размахва и вика-Може ли да ви питам нещо? и аз с водолейско безразличие го питам-Кво? И той така както си го държи и размахва ме пита-Колко е часа?? Отминах без да му отговоря....

И моята приятелка така борави с тях, даже имаше един и същ, който всяка сутрин я дебнеше в парка пред университета, направо си бяха като познати  ;D и разправяше един ден, както си върви невъзмутимо тоя пак изскача от храста и тя във внезапен пристъп на яд го подгонила в храсталака с един чадър  :rolf: . После имаше един период, в който си носеше оръжие-античек....я в чантата под формата на вилица и имам спомен, че по баровете като я видеха тая вилица в дамска чанта изпадаха в искрен ступор  ;D ;D водолейска работа.

« Отговор #544 -: Юни 26, 2013, 09:10:14 am »
И аз обмислям от доста време да си взема някакво оръжие. Харесала съм си металните нокти на Фреди от "Кошмари на Елм Стрийт"  :blink:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #545 -: Юни 26, 2013, 09:11:51 am »
Сега като споменахте, моята най-добра приятелка и тя е Водолей, с такова безразличие ги подминаваше въпросните индивиди, въобще не и пукаше.

Ама тя с всичко е така, помня един път вървим по улицата и двете се бяхме нацелили с поли, и една кола с момчета на по 20 намали до нас и започнаха да ни говорят, аз потънах в дън земя от срам, а тя вирнала главата и даже не ги отразява, сто пъти станах червена докато тези си заминат, а тя накрая просто се обърна и им каза - <Бихте ли продължили по ЛЕНТАТА ЗА КАРАНЕ> , лошо им стана на младежите  ;D ;D ;D

« Отговор #546 -: Юни 26, 2013, 09:36:10 am »
Заканила съм се на следващия,който ме загледа да отида при него да му се уригна в муцуната и да го питам "Мен ли гледаш"? Искам да го поставя в супер неловка ситуация,щото ми писна от мазни погледи вече!!

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #547 -: Юни 26, 2013, 09:52:14 am »
Аз с годините се научих да вървя изправена и със съмочуствие, разбрах че това ги кара да ме гледат с поглед нямам шанс  :mellow: :mellow:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #548 -: Юни 26, 2013, 09:55:21 am »
Боже, какви глупости превеждам днес.  ;D

"Стойността на проекта е на стойност 3,3 млрд. евро".

И това го пишат в голям новинарски сайт, техните журналисти май изобщо не си проверяват драсканиците преди да ги публикуват, работи се на парче. Всеки ден откривам безумна неграмотност и елементарни грешки.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #549 -: Юни 26, 2013, 10:06:01 am »
Аз с годините се научих да вървя изправена и със съмочуствие, разбрах че това ги кара да ме гледат с поглед нямам шанс  :mellow: :mellow:
Краби,не знам...Може и да си права! Но все си мисля,че нокти "ала Фреди Крюгер" ще им действат по-респектиращо.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #550 -: Юни 26, 2013, 10:09:42 am »
Направи си по-екстравагантна ноктопластика.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #551 -: Юни 26, 2013, 10:22:10 am »
Ти ще кажеш, като е изпробвано вече мини през форума да споделиш  ;D ;D ;D  :P

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #552 -: Юни 26, 2013, 10:53:36 am »
Ох, Лили, това е много гнусно! Аз много мразя всеки да ми говори за секс, особено с мен. Много съм гнуслива. Може да съм сексуална, но съм такава само за постоянния си партньор. Гнусно ми е други мъже да ми говорят.

Ирина, аз се запасявам с камъни.  :-[ :-[ :-[ Ужас.  :-[ Ако усетя напечена ситуация, слагам някой камък в шепа или в джоб. Имам цял куп пред портата на оградата. Които съм пренасяла и оставяла, когато съм се прибрала.  :-[
Но това с вилицата е много идейно, по-удобно. Мога да се запася и аз с една.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #553 -: Юни 26, 2013, 10:54:03 am »
Между другото, който е от Варна и търси допълнителни доходи, може да ми пише на лични.

Запознах се с едни хора - в момента внедряват нова козметична марка в България, става въпрос за израелски продукти от по-висок клас, с оздравяващ ефект. На 18 юли планират официална презентация, сега тече обучение.

Аз лично нямам много контакти, нито по-заможни познати и приятели, за да стана дистрибутор, но който има желание да пласира тези продукти, нека ми пише на лични.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #554 -: Юни 26, 2013, 11:09:56 am »
Лили, това като Авон нещо такова ли?

Аз съм от Варна, не че бих отказала допълнителни контакти, но по скоро нямам познатите в тази среда  :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #555 -: Юни 26, 2013, 11:14:00 am »
По-скъпо и качествено от Ейвън и Орифлейм, разработено е на друга основа - минерали от Мъртво море, израелска марка. Има и медицински продукти. Ще ти пиша на лични, ако те интересува. Тая вечер съм на козметичен сеанс, за да се убедя как работят тези продукти, от няколко месеца съм с ужасна кожна алергия, слагам сто кила фондьотен.  :(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #556 -: Юни 26, 2013, 11:18:09 am »
Аз съм чувала, че в Израел има много качествена козметика. Това може да бъде полезно на някой, който работи с Рускините по черноморието.. Предната година можех да направя много пари от нещо такова, но в моят офис даже няма да има на кого да го предложа  :(

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #557 -: Юни 26, 2013, 11:19:26 am »
Лили, много са хубави тези продукти, не знам какво слагат вътре, но е уникална козметика. Родителите ми бяха до Израел на екскурзия преди година може би или две, майка ми донесе оттам за коса кристали, маска и едно специфично за коса като крем, не помня точно марката как беше, но най-вероятно ще е същата. А ако имат кристали, веднага си поръчвам като намериш дистрибутор  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #558 -: Юни 26, 2013, 11:22:59 am »
Това е марката - http://www.drnona.com/prod.aspx

Ще взема да пробвам и аз, вече съвсем се отчаях с тия обриви, имам свръхчувствителна кожа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #559 -: Юни 26, 2013, 11:24:35 am »
Ох, Лили, това е много гнусно! Аз много мразя всеки да ми говори за секс, особено с мен. Много съм гнуслива. Може да съм сексуална, но съм такава само за постоянния си партньор. Гнусно ми е други мъже да ми говорят.

Ирина, аз се запасявам с камъни.  :-[ :-[ :-[ Ужас.  :-[ Ако усетя напечена ситуация, слагам някой камък в шепа или в джоб. Имам цял куп пред портата на оградата. Които съм пренасяла и оставяла, когато съм се прибрала.  :-[
Но това с вилицата е много идейно, по-удобно. Мога да се запася и аз с една.  ;D
И аз съм същата! Много сексуална,но само към постоянния си партнъор и изпитвам погнуса дора от някой по-такъв поглед,да не говорим за нещо повече...