Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 509531 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Дрън-дрън
« Отговор #580 -: Юни 27, 2013, 12:33:30 pm »
С какво удоволствие бих зашлевила тоя дърт боклук пред всички.  ;D

Аз ги соля фино и интелигентно, но в случая той обиди брокерката - те могат да имат някакви изградени от преди отношения, за които аз няма как да знам. А и останах с впечатление, че брокерката и адвокатката бързаха да претупат сделката, да не я отменят и отлагат пак. Седяха и му се хилеха мазно, докато за мен въпросът е принципен - щях да стана и да отменя сделката. Дори не ставаше въпрос за покупко-продажба на имот и материалният интерес беше нищожен, но бяха длъжни да спазят  интереса на купувача. И тяхната не е лесна, трябва да лижат задници.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #581 -: Юни 27, 2013, 12:33:54 pm »
Ааа, ама скорпион, дето така публично да се демонстрира, да му се чува гласа не пред свои и пр... рядко, по изключение, бая трябва да е изтрещян другояче наистина.

« Отговор #582 -: Юни 27, 2013, 12:34:28 pm »
Аз имам баща Скорпион! Пълен нещастник! На цялото ми нещастие и майка Овен! Родителите ми сякаш с конкурс съм ги избирала!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #583 -: Юни 27, 2013, 12:38:13 pm »
С какво удоволствие бих зашлевила тоя дърт боклук пред всички.  ;D

Аз ги соля фино и интелигентно, но в случая той обиди брокерката - те могат да имат някакви изградени от преди отношения, за които аз няма как да знам. А и останах с впечатление, че брокерката и адвокатката бързаха да претупат сделката, да не я отменят и отлагат пак. Седяха и му се хилеха мазно, докато за мен въпросът е принципен - щях да стана и да отменя сделката. Дори не ставаше въпрос за покупко-продажба на имот и материалният интерес беше нищожен, но бяха длъжни да спазят  интереса на купувача. И тяхната не е лесна, трябва да лижат задници.
Права си за това! Достойнството трябва да е над всичко,но като живеем в такава гъзолизническа държава...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #584 -: Юни 27, 2013, 12:39:10 pm »
Но тоя, ако е новолунен Скорпион и двете му светила са в квадрат с Плутон, вероятно е усетил надигащия се у мен плутонов гняв - с мен не посмя да се държи пренебрежително и нагло, след като му хвърлих два-три красноречиви погледа. :))

Обаче Меркурий във Везни и толкова груб и вулгарен език... По-типично проявление би било, ако имаше Меркурий в Стрелец в съвпад с Марс и квадрат със Сатурн.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #585 -: Юни 27, 2013, 12:42:16 pm »
Стрелешки или Овнешки Асцендент. И двете биха дали непремереност и несъобразителност!

*

Нова

• 3491
« Отговор #586 -: Юни 27, 2013, 12:46:10 pm »
Така е, по-скоро бих допуснала, че с тези акценти ще го играе лек връткач, така че всички жени да сте останели припаднали, към това бих допуснала стремлението му, а не такъв грубиян. Странно.
Имах колега скорпион, аз му бях нещо като малката шефка, а чак на втория месец забелязах, че той работи при нас и за нас. Няма такова подводно дълбоководие, нарочно наблягам на тафталогията, а дори през цялото време е бил пред очите ми. Накрая питах шефа, а, ама той при нас ли работи и той се ядоса и ме изпита писмено да изброя имената на всички мои подчинени )))))) А по принцип усещам скорпиона.
Казвам това, защото това типично е техния стил. Много добре умеят да се крият. Пред свои наистина могат да стигат до крайна жестокост и много високи децибели.

*

Нова

• 3491
« Отговор #587 -: Юни 27, 2013, 12:48:50 pm »
Стрелешки или Овнешки Асцендент. И двете биха дали непремереност и несъобразителност!

Стрелците го играят френдли, виж и тези във форума държат това направление. За овена съм съгласна, няма как.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #588 -: Юни 27, 2013, 12:49:24 pm »
Може и изгряващ Лъв, на такъв ми заприлича.
Много самоуверен, демонстриращ маркови дрехи и аксесоари, златни ланци, ярки цветове.
Направи ми впечатление, че по ръцете имаше много татуировки. И главата му беше някак лъвска или стрелешка, не толкова овенска.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #589 -: Юни 27, 2013, 12:53:15 pm »
Много самоуверен, демонстриращ маркови дрехи и аксесоари, златни ланци, ярки цветове.
Направи ми впечатление, че по ръцете имаше много татуировки. И главата му беше някак лъвска или стрелешка, не толкова овенска.
Да,да! Звучи съвсем логично!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #590 -: Юни 27, 2013, 12:54:05 pm »
Сега тоя селски простак го храним енергийно, да не му пламтят ушите?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #591 -: Юни 27, 2013, 12:54:49 pm »

Лили, как му беше телосложението? Ако говорим за по-набит торс, якост в горната част и по-къси крака, става за лъв. Стрелецънт по друг начин е сложен, а и по-малко се кичи.

« Отговор #592 -: Юни 27, 2013, 12:57:51 pm »
Майка ми е същата с нейната Луна в Лъв! Накичена е с бижута като коледна елха и е говорила понякога толкова силно,че чак ме е карала да се срамувам от нея...

« Отговор #593 -: Юни 27, 2013, 01:06:42 pm »
Малко извън темата,която заформихме...Довечера след работа мисля да отида на солариум,но се чудя да речем 2 часа след това дали ще може да си мина краката с епилатора или ще прецакам тена си така?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #594 -: Юни 27, 2013, 01:08:35 pm »
Ако говорим за по-набит торс, якост в горната част и по-къси крака, става за лъв.

Да, едно към едно е описанието.

А по индийската има слабо Слънце (в падение) в съвпад с Кету, Луната също е до възела - вероятно на това се дължи и желанието му да се утвърждава за чужда сметка, това е едно от негативните проявления на Слънце/Кету.

« Последна редакция: Юни 27, 2013, 01:20:27 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #595 -: Юни 27, 2013, 01:59:08 pm »
Какво ми благодариш, бе Сънили, и се правиш на ощипана и обидена.  :P Ми и аз съм със светила там и си е показателно. Незабележим овен срещала ли си? Каквото и да значи незабележим. Яко проявление. Всички до едно сме такива. Особено слънчевите.

Лили, лъвски ас при мъж почти без изключение дава такава физика.

Луната в лъв се кичи и при двата пола. Пак без изключение. Слънчев лъв може и да го дава по-умерено, но виж луната не пропуска. Може да са дрънкулки и пластмаси, но да има. При мъжа асвен гривни и други вериги са типични и ярки цветове. Такъв мъж много по-често прибягва до червения цвят в облеклото, отколкото овена.

« Отговор #596 -: Юни 27, 2013, 02:20:15 pm »
 С моят премерен АЦ в Дева никога не съм обичала да се кича! Нося само обеци и то сребърни. Златото ми идва твърде кичозно. Макар че като тийн имах 10 обеци на ушите-7 на лявото и 3 на дясното ухо. Имах на носа също и на веждата. Сигурно това е било проявление на Водолея в мен...

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #597 -: Юни 27, 2013, 02:26:02 pm »
Ух бая си се окичила.

Мойто теле има асц. Лъв и многоо ме дразни, все те са правите, едно самочувствие имат... И най-добрта ми приятелка и тя Лъв, и едното бабе. Такава гордост има в тази зодия, аз затова искам да имам Лъв някъде в натала, ама не ми е било дадено  :-\ да имам и аз тяхното самочувствие  :mellow:

I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #598 -: Юни 27, 2013, 02:27:04 pm »
Да ви кажа, дотук некичозен Лъв почти не съм срещала, особено сред жените. Най-малкото ще има нещо екстравагантно в облеклото, не е задължително да е безвкусно, просто е по-ярко и натрапчиво, забелязва се.

Но в интерес на истината Лъвовете, както и акцентирани Везни, са от малкото, на които кичът може да им отива. Докато има жени, които като се накичат, изглеждат смешно и нелепо, просто не се връзва с тяхното излъчване.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #599 -: Юни 27, 2013, 02:30:39 pm »
Да ви кажа, дотук некичозен Лъв почти не съм срещала, особено сред жените. Най-малкото ще има нещо екстравагантно в облеклото, не е задължително да е безвкусно, просто е по-ярко и натрапчиво, забелязва се.

Но в интерес на истината Лъвовете, както и акцентирани Везни, са от малкото, на които кичът може да им отива. Докато има жени, които като се накичат, изглеждат смешно и нелепо, просто не се връзва с тяхното излъчване.

Много си права Лили, аз съм точно от типът дето не ми отива. И много цветно не ми отива. Просто аз съм по стандартен тип човек.

И да лъвовете са такива, и както каза им отива, сега като се замисля, всичките до един са така  :o
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...