Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 509347 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Дрън-дрън
« Отговор #660 -: Юли 04, 2013, 08:15:44 am »
Така, нещо сте се объркали всички.
Пиша и предлагам с това да затворим темата за този чичо и без това достатъчно му повдигнахме "егрегора", който както е видно не е никак малък. Бих ви постнала снимка да го видите, ма тогава вече наистина ще ме сритате.
Зад всяко негово изречение стои история. Аз имотите му не искам, не говоря за тях, той беше този, който всеки 5 говорише за рода му, страх го е, че трите му апартамента и новата кола ще останат на шизофреничния му племенник /той е с клинична диагноза/.
За секса няма да коментирам. Не трябва да си психолог, за да прозреш всичко през петте му изречения по темата.
Любимото ми нещо обаче е последното от точка 1 - ако той все още правил салатата. Алоооу, аланколу, колко пъти мислиш, а и вие, аз съм правила салата на мъж? Правя салата само на и за себе си. Е, бих го направила и за най-близките членове на сем. ми.
Съжалявам себе си, че съм му отделяла 6+1 пъти от времето и енергията си. Много повече съм хабяла такива тук във форума. Благодаря на всички. Всички тарота, хорари, синастрии и прочее се оказаха много вярни. Написано е с огнени букви, не мога да го изтрия от себе си, но както каза отначало Лили, поне е житейски опит. Вече повече ще слушам Лилито.
Нека все пак остане във форума, защото тук влизат много млади жени, та да си знаят какво може да се очаква във всеки един момент. При това излишно е да казвам, че на живо не съм чувала такива структурирани ултиматуми под формата на точки. Но явно в нета му идва силата, свръхсамонадеяността /чудя се колко трябва да си такъв, какви аспекти да имаш и пр., че дотолкова да почнеш да си вярваш?/, а и му е станало мъчно за мен, защото ние с него приключихме преди десет дена /за онзи втори път/. За 40 дни познанство аз съм го виждала 7 пъти тотал. Той пак ме е изтрил от фейсбука и съм му благодарна. Още много можете да се смеете на случки с него, но не би. Моля повече да няма коментари след моя по този въпрос, имам право последната дума да е моя. И без това вече бия Милки по точки за контакти с изчаткали типове. Явно не ми е писано да съм нормална в любовта.                                                                                                     

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #661 -: Юли 04, 2013, 10:11:30 am »
Не по приключилата тема, Нова да си нормален в любовта е пълна скука. Е виж ме мен, чист пример. Моят телец/лъв и там каквото му идва напоследък да бъде, е супер спокоен, живее си нормално и така, аз умирам от скука в тази Нормалната любов или там каквото е. Толкова ми е скучно, че допускам слънчевият рак да си прави водни драми за щяло и нещяло! Така че недей да се отчайваш, по добре странни типове и ненормална любов, отколкото скучни и уравновесени личности и никаква драма  ;D ;D ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #662 -: Юли 04, 2013, 11:19:18 am »
Абе напоследък и при синастриите и при хорарите гледам има много нови лица(акаунти) с по 1 до 5 поста, и всичките питат за синастрии и хорари, строят си карти сами и т.н, което ги прави донякъде астрологически образовани поне на начално ниво.. Та се чудя дали пък някой не го е срам да не става нахален и да прави нов акаунт, защото вече да кажем е писал преди и сега иска пак, смисъл аз не се карам на някой, който в продължение на 1 месец ми е искал две синастрии за различни хора, все пак всеки има право да прави каквото си иска...

Просто седя и размишлявам...

*

Нова

• 3491
« Отговор #663 -: Юли 04, 2013, 11:45:34 am »
Да ви кажа, то и без това вече съм ви ясна като прочетена книга, та да споделя и майчиното си мляко, аз никога не реша косата си, ходя като "лудото Ленче да плаша хората", както казва леля ми. Правят го само фризьорите, когато ме стрижат. За мен гребена/четката са уреди, останали до наши дни от времето на Инквизицията. Обаче последния път като бях вкъщи и издирих един ретро дамски гребен. И днес сутринта си го пъхнах в чантата и току що се вчесах и съвсем не се чувствам добре.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #664 -: Юли 04, 2013, 11:48:32 am »
И като си измиеш косата, не се ли оплита, ако не я срешеш?

Моята след измиване става като птиче гнездо, ако не я вчеша, докато е още влажна.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #665 -: Юли 04, 2013, 11:50:48 am »
Да ви кажа, то и без това вече съм ви ясна като прочетена книга, та да споделя и майчиното си мляко, аз никога не реша косата си, ходя като "лудото Ленче да плаша хората", както казва леля ми. Правят го само фризьорите, когато ме стрижат. За мен гребена/четката са уреди, останали до наши дни от времето на Инквизицията. Обаче последния път като бях вкъщи и издирих един ретро дамски гребен. И днес сутринта си го пъхнах в чантата и току що се вчесах и съвсем не се чувствам добре.

:rolf: :rolf: :rolf:
Аз като малка много упорито се съпротивялвах на тоя процес, майка и баба що зор виждаха...  ;D, а сега за "инквизиторски уред от прастара епоха" съм нарочила ютията и чадърите и ги заклеймявам на мига

*

Нова

• 3491
« Отговор #666 -: Юли 04, 2013, 11:55:59 am »
Нищо й няма, 6 точки е. Моята е много права. Чат-пат се образуват възли и си ходя с възлите /да плаша хората/, след което с балсамче/маска и пръстчета ги разплитам в банята. Толкова. Може сешоар на всички страни, а напоследък в топлото съм придобила ужасния навик да тръгвам сутрин мокра от вкъщи. Не понасям никакви лакове, гелове, пяни и пр. Гнусни са ми и чувствам косата си мръсна. Не обичам и мъжете да си слагат такива гадости. И фризьорите знаят, че могат да ми сложат най-много кристали. Научила съм ги.
Мия косата много често, практически колкото пъти стигна до банята, по до 3 пъти за 24 часа, например. Обаче не пестя за скъпи шампоани. Маската и тя е такава, но като казах рядко посягам към нея.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #667 -: Юли 04, 2013, 12:01:20 pm »
Нова 3 пъти на ден да си миеш косата, чак ми е трудно на си представя колко е изтощена, не е хубаво така бе Новичка.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #668 -: Юли 04, 2013, 12:02:30 pm »
Моята, ако не я вчеша придобива едни много готини къдрици, ама си личи, че е по зле и от метла  ;D ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #669 -: Юли 04, 2013, 12:06:27 pm »
Нова 3 пъти на ден да си миеш косата, чак ми е трудно на си представя колко е изтощена, не е хубаво така бе Новичка.

Ами в никакъв случай не е изтощена. Няма и грам изтощено по нея. Както казах, аз не я мия с шамп. от супермаркета или някоя парфюмерия.
Дори, когато са врътнали някоя четка по нея, след като са сложили само кристали, претендирам, че ставам за реклама на шампоан. Но това е само няколко часа след фризьора. Днес, ако ме видите, ще ви уплаша.
Косата ми не е третирана по никакъв начин, естествена е отвсякъде. Да, имам бели косми, ама цвета по определение си е "прегорял пшеничен клас"- това не съм го измислила аз, та се сливат в пшеницата.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #670 -: Юли 04, 2013, 12:12:24 pm »
Хаха, ами не знам, чувала съм че не е хубаво да се мие много често, а относно вчесването майка ми е същата, ама тя има доста гъста коса и при нея си е цяло премеждие да я срешеш, ако и ти си така, тогава донякъде разбирам  ;D ;D

Ако днес ще си споделяме странности и аз да се включа:

Мразя да ми подаряват цветя, мразя бижута и не ми допада като има деца около мен...

1рвото защото за мен е грешно да се подарява нещо, което след 5 дена умира, тормоз и за двете страни, 2рото не мога да го обясня, дразнят ме просто, а от третото ми става неудобно.. Последното дете около мен го потупах по главата като кученце, понеже ме отблъскват и ме стъписват, представа си нямам как да се държа с тях, а те многоо ме обичат...  :-[

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #671 -: Юли 04, 2013, 12:13:27 pm »
.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #672 -: Юли 04, 2013, 12:25:51 pm »
На мен някои бебета и дечица ми стават много симпатични, макар че с годините по-скоро съм развила едно безразличие, но не мога показно да им се умилявам и да говоря сладко с преправен глас, някак ми идва нанагорно. И ми е много смешно, когато някои жени тръгват да ме съдят и да се възмущават за последното - може нищо да не кажат, но ги усещам как вътрешно се изправят на нокти. На мен децата със сигурност не са ми болна тема с моя пълен 5 дом. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #673 -: Юли 04, 2013, 12:45:20 pm »
На мен някои бебета и дечица ми стават много симпатични, макар че с годините по-скоро съм развила едно безразличие, но не мога показно да им се умилявам и да говоря сладко с преправен глас, някак ми идва нанагорно. И ми е много смешно, когато някои жени тръгват да ме съдят и да се възмущават за последното - може нищо да не кажат, но ги усещам как вътрешно се изправят на нокти. На мен децата със сигурност не са ми болна тема с моя пълен 5 дом. :)

Мен пък много ме дразнят точно тези, които като видят бебе или малко дете и се чувстват длъжни да отидат и да почнат да му се  радват, и на мен като не ми идва от вътре, какво по малко жена ли съм, защото такива погледи засичам.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #674 -: Юли 04, 2013, 12:46:55 pm »

Мен пък много ме дразнят точно тези, които като видят бебе или малко дете и се чувстват длъжни да отидат и да почнат да му се  радват, и на мен като не ми идва от вътре, какво по малко жена ли съм, защото такива погледи засичам.

И аз, и аз! Аз ги третирам като големи хора и така си общувам с тях, ама те на някои май това им харесва, та ми се радват после ...  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #675 -: Юли 04, 2013, 12:56:06 pm »
Не разбирам, защо пък някой трябва да се чувства длъжен да отиде и да му се радва показно? Иначе ако ти идва отвътре да се радваш, защо пък да не го направиш, но показно лиготене ме дразни, особено ако почнат да ми се правят на възмутени защо съм изразила безразличие или неодобрение. Но аз не страдам от репродуктивни комплекси, нищо че биологичният часовник вече тиктака.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #676 -: Юли 04, 2013, 12:58:26 pm »
Хаха, ами не знам, чувала съм че не е хубаво да се мие много често, а относно вчесването майка ми е същата, ама тя има доста гъста коса и при нея си е цяло премеждие да я срешеш, ако и ти си така, тогава донякъде разбирам  ;D ;D

Ако днес ще си споделяме странности и аз да се включа:

Мразя да ми подаряват цветя, мразя бижута и не ми допада като има деца около мен...

1рвото защото за мен е грешно да се подарява нещо, което след 5 дена умира, тормоз и за двете страни, 2рото не мога да го обясня, дразнят ме просто, а от третото ми става неудобно.. Последното дете около мен го потупах по главата като кученце, понеже ме отблъскват и ме стъписват, представа си нямам как да се държа с тях, а те многоо ме обичат...  :-[
Краби,това за децата и цветята все едно аз съм го писала! Моя приятел има много лигава и досадна племенници,която ежеседмично е на гости у тях-при майка му и баща му. Изрично съм го предупредила,че тя работа в стаята ни няма и той си ме слуша  :blink: Преди майка му се опитваше всякак да ни я натресе. Било то глупости от сорта "Малката звъни по скайп,елате да я видите" или към мен "Опитай се да я предразположиш" и тям подобни...Като видя,че няма да и мине номера обаче се отказа  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #677 -: Юли 04, 2013, 01:01:48 pm »
Понякога и колежката си водеше двете деца в офиса към края на раб. време, когато шефа вече го няма. Взема ги от училище и ги държи в нашата стая, превръщат я в детска занималня, докато аз се опитвам да работя. Доста е дразнещо. Сега в новия офис този вариант вече е изключен, на много отдалечено място сме, а и тук сме като в аквариум. Както се казва, всяко зло за добро.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #678 -: Юли 04, 2013, 01:12:58 pm »
Не разбирам, защо пък някой трябва да се чувства длъжен да отиде и да му се радва показно? Иначе ако ти идва отвътре да се радваш, защо пък да не го направиш, но показно лиготене ме дразни, особено ако почнат да ми се правят на възмутени защо съм изразила безразличие или неодобрение. Но аз не страдам от репродуктивни комплекси, нищо че биологичният часовник вече тиктака.  :blink:
Лили,с нашите тронови Луни няма как да страдаме от подобни комплекси. На мен и Слънцето ми макар и детронирано по знак си е на трон по дом. Грее си в 5-ти дом щастливо в компанията  на още 2 планетки и хич не се интересува от репродуктивни въпроси  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #679 -: Юли 04, 2013, 01:21:41 pm »
Много по-голямо желание за деца и привързаност към децата забелязвам при лъвските Луни. Обичат и животинки.
При тях като че ли апетитът идва с яденето - след като им се роди първо дете, вече искат второ, трето и т.н.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.