Така, нещо сте се объркали всички.
Пиша и предлагам с това да затворим темата за този чичо и без това достатъчно му повдигнахме "егрегора", който както е видно не е никак малък. Бих ви постнала снимка да го видите, ма тогава вече наистина ще ме сритате.
Зад всяко негово изречение стои история. Аз имотите му не искам, не говоря за тях, той беше този, който всеки 5 говорише за рода му, страх го е, че трите му апартамента и новата кола ще останат на шизофреничния му племенник /той е с клинична диагноза/.
За секса няма да коментирам. Не трябва да си психолог, за да прозреш всичко през петте му изречения по темата.
Любимото ми нещо обаче е последното от точка 1 - ако той все още правил салатата. Алоооу, аланколу, колко пъти мислиш, а и вие, аз съм правила салата на мъж? Правя салата само на и за себе си. Е, бих го направила и за най-близките членове на сем. ми.
Съжалявам себе си, че съм му отделяла 6+1 пъти от времето и енергията си. Много повече съм хабяла такива тук във форума. Благодаря на всички. Всички тарота, хорари, синастрии и прочее се оказаха много вярни. Написано е с огнени букви, не мога да го изтрия от себе си, но както каза отначало Лили, поне е житейски опит. Вече повече ще слушам Лилито.
Нека все пак остане във форума, защото тук влизат много млади жени, та да си знаят какво може да се очаква във всеки един момент. При това излишно е да казвам, че на живо не съм чувала такива структурирани ултиматуми под формата на точки. Но явно в нета му идва силата, свръхсамонадеяността /чудя се колко трябва да си такъв, какви аспекти да имаш и пр., че дотолкова да почнеш да си вярваш?/, а и му е станало мъчно за мен, защото ние с него приключихме преди десет дена /за онзи втори път/. За 40 дни познанство аз съм го виждала 7 пъти тотал. Той пак ме е изтрил от фейсбука и съм му благодарна. Още много можете да се смеете на случки с него, но не би. Моля повече да няма коментари след моя по този въпрос, имам право последната дума да е моя. И без това вече бия Милки по точки за контакти с изчаткали типове. Явно не ми е писано да съм нормална в любовта.