Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 509969 Прегледи
Re: Дрън-дрън
« Отговор #680 -: Юли 04, 2013, 01:24:21 pm »
Това при Лъвските Луни не е ли един вид показност? Демек "Вижте ме колко съм плодовита"...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Нова

• 3491
« Отговор #681 -: Юли 04, 2013, 01:27:05 pm »
Ама вие двете спрете да се сравнявате една с друга. Да ме прощава Лилито, знае, че повече я обичам, ама възрастовата разлика си е чувствителна. При все че не е панацея за определяне. Има значение все пак, за мен тези които сме във втора възрастова група без ищах за раждане, не сме много нормални. Как пък не се обади онзи вътрешен глас, еволюирал при женските индивиди милиони години?

« Отговор #682 -: Юли 04, 2013, 01:37:51 pm »
Нова,аз вече наближавам 30. На тая възраст вече трябва да съм осъзнала ясно желанията и приоритетите си. Деца не искам и никога няма да искам,но ако моя приятел почне да приритва много ще се напъна и ще му родя едно. Аз с Лили не се сравнявам! Сравнявам Троновите ни Луни. Както бих си сравнявала Луната и с Весковата,която също е на трон и няма подобни мераци  :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #683 -: Юли 04, 2013, 01:40:22 pm »
Нова,аз вече наближавам 30. На тая възраст вече трябва да съм осъзнала ясно желанията и приоритетите си. Деца не искам и никога няма да искам,но ако моя приятел почне да приритва много ще се напъна и ще му родя едно. Аз с Лили не се сравнявам! Сравнявам Троновите ни Луни. Както бих си сравнявала Луната и с Весковата,която също е на трон и няма подобни мераци  :blink:
Може и да има, ма да не казва. Така.. пак аз съм се объркала, що така ми се е набило усещане за 21. Знам защо.
Ами тогава, сравнявайте се. Има резон.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #684 -: Юли 04, 2013, 01:49:51 pm »
Моята лъвска Луница сигурно нещо не е в час.  :'(
Нямам желание за деца. Колкото повече време минава, толкова по-голямо е нежеланието за деца. Преди няколко години в мен имаше огромно желание, но прегорях. И нещо се пречупи. И сега ме втриса от тази мисъл.

Иначе децата ме харесват и приемат. Но аз не знам как да се държа с тях. Бебетата ми се струват чупливи, страх ме е да ги докосна. След определена възраст, когато стават за комуникация, тогава ми е приятно да се занимавам с тях, да им разказвам приказки. Все пак Близнаци ми е на к5. Комуникацията е важна.  ;D
Не съм от жените, които припикват от кеф, когато видят дете. Някак ми е все тая. Но на всякакви животинки се впечатлявам и ми идва всичките да ги гуша.  :-[ Нещо с децата...не е точно така. Както не обичам всеки да ме докосва... :-[
На половината пръсти на едната ми ръка се броят децата, които с огромно удоволствие приемам.  :-[

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #685 -: Юли 04, 2013, 01:52:23 pm »
И аз така умирам за животинки  :blink:
Абе то ясно, че ако бяхме повечето да примираме при вида на деца, щяхме да пишем повече в бгмама  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #686 -: Юли 04, 2013, 01:54:42 pm »
И аз така умирам за животинки  :blink:
Абе то ясно, че ако бяхме повечето да примираме при вида на деца, щяхме да пишем повече в бгмама  ;D

Хахахахахаха, да, точно! ))))))))))
Аз дори съм преустановила контакти с някои от най-добрите ми приятелки от младостта, които взеха, че в даден момент увеличиха популацията.

« Отговор #687 -: Юли 04, 2013, 01:55:49 pm »
И аз обожавам животинчета! Обичам всички животинки на света,всички,всички!  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #688 -: Юли 04, 2013, 02:12:03 pm »
И аз обожавам животинчета! Обичам всички животинки на света,всички,всички!  :blink:

Обичам определени животинчета, избирателно. Например кучетата не са ми симпатични, може би защото знам каква грижа е, идват ми досадни.

Сега едното ми персийско коте така се проскуба, че заприлича на това зверче  ;D - "тушканчик":

Заприлича на гол охлюв, само му стърчат топките отзад.  :-[

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #689 -: Юли 04, 2013, 02:24:34 pm »
Аз се радвам на животинки повече от колкото на деца... Направо се побърквам като видя мои приятелки и т.н да раждат като невидели напоследък... Чудя се на тези хора, защо така не им се живее нормално на по 20 години  :(
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #690 -: Юли 04, 2013, 02:37:06 pm »
Аз пък много се дразня някой да ми се бърка в личния живот и да ме пита защо съм се оженила, след като нямам деца и как да им обясня, че обичам децата много, но просто още не се чувствам готова, нито пък съм финансово отговорна. А и всяко нещо с времето си, засега се наслаждавам на цяла банда котки, котараци и бебета ;D
Била съм детегледачка, много ми хареса, но децата се превързаха към мен, което хич не беше хубаво, те понеже си бяха богаташки деца, та си имаха 2 детегледачки и 1 домашна помощница, а аз когато реша да имам дете, искам сама да си го отгледам, независимо колко пари имам, самата аз не съм била с майка ми, за да може тя да прави кариера и да лети и сега се чуди защо не съм привързана към нея.
За цветята и бижутата - също не обичам да ми се подарява, по принцип аз съм човекът с подаръците и ми е странно, когато друг го прави. Но се научих да ги приемам, защото в началото на връзката ни свекървата ме заливаше с дрехи, чанти, обувки, злато, а аз прилежно й ги връщах и тя не се чувстваше добре от това.

Подкрепям мнението ти. Аз смятам, че ще съм готова за дете, само тогава когато съм:
А) Финансово готова, имам професия и работа, имам опит зад гърба си
Б) Имам свой дом, своя кола, свой телевизор ако щеш, за да няма от какво да се лишавам, когато родя въпросното бебе
В) Чувствам се готова психически и емоционално, имам сериозен опит с живота и съм минала през достатъчно неща, за да мога да поема отговорност за чужд живот

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #691 -: Юли 04, 2013, 02:45:25 pm »
Не ти трябва собствена къща, кола, телевизор, и това място става ;D

Ох остави, че ако знаеш с какво се занимавам хаха!!! Не съм далече от истината, ако създам малко връзки в сегашното си положение, може и нещо такова на промоция  ;D ;D

« Отговор #692 -: Юли 04, 2013, 03:58:45 pm »
Всички тук сме отговорни и принципни жени,затова нямаме деца. Искаме първо да се развием,да постигнем нещо в живота и някакъв стандарт,за да не лишаваме после нито себе си,нито децата си...

*

Нова

• 3491
« Отговор #693 -: Юли 04, 2013, 04:00:30 pm »
На мнение съм, че най-големия бич за едно човешко същество са принципите. Най-много опустошени щастия са налице при отстояване на принципи.

« Отговор #694 -: Юли 04, 2013, 04:04:51 pm »

Добре, че не съм животинче... щяха да ме удушат от любов досега!  ;D )))
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #695 -: Юли 04, 2013, 04:14:21 pm »
Калояне,много добре си уловил състоянието в което изпадам когато видя малко животинче...  :blink:

« Отговор #696 -: Юли 04, 2013, 04:18:51 pm »
Калояне,много добре си уловил състоянието в което изпадам когато видя малко животинче...  :blink:

Разбира се! Аз съм интелигентен и улавям всичко...
дори летящи чинии мога да улавям... Улавям още и непознати звуци, улавям гръм, бръм, бримки, ..улавям намеци (нищо че се правя на ударен), ...
мога да улавям и лисичи муцунки...(ама това е в друга тема) .. а,бе...с две думи, аз съм си у-LOVE-ящ!  ;D ;D ;D
« Последна редакция: Юли 04, 2013, 04:27:19 pm от Калоян Иванов »

« Отговор #697 -: Юли 04, 2013, 04:21:50 pm »
... улавям и блуждаещи сънища (мечти)...
не че тук има такива де.. ама кой знае! Нали така, Just_a_Dream?

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #698 -: Юли 04, 2013, 04:24:34 pm »
Интересно, тук има много хора, които пишат усмивките така "))))))" по руски

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #699 -: Юли 04, 2013, 04:27:16 pm »
Интересно, тук има много хора, които пишат усмивките така "))))))" по руски
Как 'по руски'?! На мен ми е останало от едно време, като чатихме по IRc :)