Отне ми доста време да прочети всички коментари от вчера до днес по мой адрес, но си струваше. Много забавно беше!
Научих пак доста неща за себе си, които после бяха опровергани също толкова успешно:
че имам вода (вероятно в коляното

), че съм ни рак, ни риба, че съм жена с мъжко поведение (което е старо де)!...
Благодаря на всички стари и НОВИ дискутиращи по темата "Калоян"! (особено на Новите форумци и на Нова!).
Марая няма да я коментирам, че нейните стари плочи се изтъркаха и ми омръзнаха вече нейните женски фантоми!
(сигурно М. има мания за преследване?!... за виртуално преследване! .. не знам дали има такава болест, ама явно трябва да се измисли вече.)
Няма пак да доказвам дали съм мъж или жена ... тук винаги се сещам за един любим мой цитат от Ботев:
"Мъж ли, жена ли, или хермафродит - звяр или риба?" .... (но да не се отклонявам лирично!.. и
драматично

)
За зодиите ми: многократно съм намеквал и дори натъртвал за мои характеристики, но май никой не ги забеляза досега! (с едно-две изключения)
Не че това е важно, но все пак! Чудя се защо аз говоря за разни интересни и важни неща, а постоянно разговора се обръща към моята личност и зодия, пол и т.н. Май женския интерес винаги е към клюките, дребните неща, личните и маловажни финтифлюшки. Турция се тресе, Египет гори, Сирия и Иран са пред война, ... Писах такива прогнози преди месеци, като влязох за пръв път - а вас ви занимават моите "лични" глупости! Това ми е чудно. Трудно намираме допирни точки май. Това доказва на принципно теоретично ниво, че не сме от един пол... тоест от една планета! Как да го кажа по-ясно?

??