Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 509335 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Дрън-дрън
« Отговор #740 -: Юли 05, 2013, 11:24:14 am »
Продължавам да му вдигам.. егото, ама Калоян има харизма. Дори и най-нехаресващите го тук ще се съгласят с това. Аз толкова харизма при рак само при Васил Левски съм виждала, който също е бил рак. При никой друг рак.
Калоян успява да завърти нещата около себе си, да се центрира. Много е ярък. Много малко са чак толкова ярките форумисти, активни и преди, и сега, и те се помнят и познават от всички. Може би около десетина имена от 910.

*бан и бит, но рак?

« Отговор #741 -: Юли 05, 2013, 11:25:19 am »
Краби,драмите на Рака са вътрешни,тихи...Показни са драмите при Лъвовете и Близнаците  :blink: Не съм чула и видяла Скорпион драми да прави да ти кажа. Под достойнството им е някак си  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #742 -: Юли 05, 2013, 11:26:22 am »
Продължавам да му вдигам.. егото, ама Калоян има харизма. Дори и най-нехаресващите го тук ще се съгласят с това. Аз толкова харизма при рак само при Васил Левски съм виждала, който също е бил рак. При никой друг рак.
Калоян успява да завърти нещата около себе си, да се центрира. Много е ярък. Много малко са чак толкова ярките форумисти, активни и преди и сега, и те се помнят и познават от всички. Може би около десетина имена от 910.

*бан и бит, но рак?

Че тя харизмата я има в големи дози при Скорпи, където аз смятах да го сложа
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #743 -: Юли 05, 2013, 11:28:41 am »
Калоян успява да завърти нещата около себе си, да се центрира. Много е ярък. Много малко са чак толкова ярките форумисти, активни и преди, и сега, и те се помнят и познават от всички. Може би около десетина имена от 910.

*бан и бит, но рак?

Ярката личност не винаги притежава харизма.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Нова

• 3491
« Отговор #744 -: Юли 05, 2013, 11:34:11 am »
Харизматичен е, повежда хората след себе си, не като мисионер, а като поток. Винаги има кой да го забележи, кой да му обърне внимание. И то не откъслечни форумисти. Знаеш, че следват всеки път страници с коментари с, за и около него.

Надявам се да може да използва това и в реалния живот. Безценно е. И преди сме казвали, ако не друго, то поне един успешен скандален журналист би станал от него. Може и такъв да е.

Аз обаче излизам вече от спора за рака /изобщо водата/ при Калоян. Безпредметно ми е и безинтересно, защото компенсацията може да се търси и по други знаци, от друга стихия. Дотук не срещам достатъчно убедителни аргументи в полза на рак /нежели скорпион/.

*

astro

• 475
« Отговор #745 -: Юли 05, 2013, 11:36:30 am »
Харизматичен е, повежда хората след себе си, не като мисионер, а като поток. Винаги има кой да го забележи, кой да му обърне внимание. И то не откъслечни форумисти. Знаеш, че следват всеки път страници с коментари с, за и около него.

Надявам се да може да използва това и в реалния живот. Безценно е. И преди сме казвали, ако не друго, то поне един успешен скандален журналист би станал от него. Може и такъв да е.

Аз обаче излизам вече от спора за рака /изобщо водата/ при Калоян. Безпредметно ми е и безинтересно, защото компенсацията може да се търси и по други знаци, от друга стихия. Дотук не срещам достатъчно убедителни аргументи в полза на рак /нежели скорпион/.

А замисляла ли си се..,че е предимство мъжкия ник в преобладаващ женски форум?

*

Нова

• 3491
« Отговор #746 -: Юли 05, 2013, 11:45:08 am »

А замисляла ли си се..,че е предимство мъжкия ник в преобладаващ женски форум?

Знам, че твърдите за противоположността на пола на притежателя. Не зная, за мен психиката е по-скоро мъжка при Калоян. Затова винаги съм го възприемала и продължавам така като мъж.

Що се отнася за романтичното име и фотос, то той не действа успешно на полово ниво в случая. Ако е имал такива амбиции, провалил се е.
Имаме си и други любими мъже тук, или имахме, Веско и Константин, не считам обаче, че им носи особено предимство, бидейки мъже. Считам, че се възприемаме тук на база "личност" или това, което прозира зад ника като такава.
В тази връзка, не мисля, че е предимство мъжкия ник на Калоян. Много повече щеше да насъсква кучетата, ако беше някоя кокошка.

Имате своите основания да твърдите, че Калоян е именно такава бивша. Не срещам от миналото същия стил на предишни потребители. Ако сте прави, добре го играе.

*

Марая

• 28287
« Отговор #747 -: Юли 05, 2013, 11:49:47 am »
Всеки има право на собствено мнение. И в тази връзка да го изрази свободно именно тук в интернет.
Толкова многословни мъже... ;D вярвай ми не съм срещала през целия си съзнателен живот.
А имам богат опит с хората...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #748 -: Юли 05, 2013, 12:03:08 pm »
Нова аз нямам нищо против никого в този форум, няма и да имам. Харесвам във всекиго нещо. Моята цел тук е да помагам и да се забавлявам, най-вече с теб защото имаш невероятни попадения на шеги, което аз уважавам.

За мен беше по скоро да си изразя мнението по конкурса, а дали съм права или не няма никакво значение.

Интереса идва от мистерията, която при него съществува. Много загадки и догадки, жена ли е или мъж, вода имал ли или нямал, отговори от негова страна няма, естествено интерес има в този случай, не виждам нищо харизматично в една мистерия, по скоро виждам човек, който е достатъчно интелигентен да знае къде и какво да каже, за да накара хората да го следват, по скоро манипулация или както искаш го наречи.

И все пак, аз искам да споделя мнение, да бъда опровергана и да науча нещо ново, нито съм астролог нито психолог, аз съм просто Краби и обичам да си говоря с хората и да научавам нови неща в едно от малкото ми хобита към което се придържам.

Харесвам форума и хората, които опознах до момента. Калоян не го познавам, първият му коментар ми направи впечатление не и мнение. Не смятам да споделям какво мисля за него преди да науча повече, но познавам различните поведения в хората и това до голяма степен ми помага.

Пожелавам му да е жив и здрав и да продължава да крепи тази мистерия, все пак интерес има от страна на много хора.

« Отговор #749 -: Юли 05, 2013, 04:39:25 pm »
Меркурий в съвпад с АЦ си е много опасен в това положение! Имам една приятелка Слънце в Близнаци и Меркурий съвпад АЦ. Страшна е! Не можеш да вземеш думата от нея,постоянно те прекъсва и говори безспирно с часове. Но аз и хванах цаката! Като искам да кажа нещо,повишавам глас над нейния. Като сме двете винаги говорим едновременно и никой никого не изслушва  ;D Но се харесваме и това не ни пречи  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #750 -: Юли 05, 2013, 06:24:06 pm »
Краби,драмите на Рака са вътрешни,тихи...Показни са драмите при Лъвовете и Близнаците  :blink: Не съм чула и видяла Скорпион драми да прави да ти кажа. Под достойнството им е някак си  :blink:

Позволи ме да те поправя! Просто изисква огромна доза доверие да се разкриеш до такава степен. Все още се чудя и не мога да избера чии вътрешности са по-меки - на Рака под черупката или на Скорпиона под отровното жило.

« Отговор #751 -: Юли 05, 2013, 06:49:16 pm »
Отне ми доста време да прочети всички коментари от вчера до днес по мой адрес, но си струваше. Много забавно беше!
Научих пак доста неща за себе си, които после бяха опровергани също толкова успешно:
че имам вода (вероятно в коляното  ;D), че съм ни рак, ни риба, че съм жена с мъжко поведение (което е старо де)!...
Благодаря на всички стари и НОВИ дискутиращи по темата "Калоян"! (особено на Новите форумци и на Нова!).
Марая няма да я коментирам, че нейните стари плочи се изтъркаха и ми омръзнаха вече нейните женски фантоми!
(сигурно М. има мания за преследване?!... за виртуално преследване! .. не знам дали има такава болест, ама явно трябва да се измисли вече.)
Няма пак да доказвам дали съм мъж или жена ... тук винаги се сещам за един любим мой цитат от Ботев:
"Мъж ли, жена ли, или хермафродит - звяр или риба?" .... (но да не се отклонявам лирично!.. и драматично  ;))

За зодиите ми: многократно съм намеквал и дори натъртвал за мои характеристики, но май никой не ги забеляза досега! (с едно-две изключения)
Не че това е важно, но все пак! Чудя се защо аз говоря за разни интересни и важни неща, а постоянно разговора се обръща към моята личност и зодия, пол и т.н. Май женския интерес винаги е към клюките, дребните неща, личните и маловажни финтифлюшки. Турция се тресе, Египет гори, Сирия и Иран са пред война, ... Писах такива прогнози преди месеци, като влязох за пръв път - а вас ви занимават моите "лични" глупости! Това ми е чудно. Трудно намираме допирни точки май. Това доказва на принципно теоретично ниво, че не сме от един пол... тоест от една планета! Как да го кажа по-ясно?????????
« Последна редакция: Юли 05, 2013, 07:24:08 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #752 -: Юли 05, 2013, 06:59:16 pm »
Калояне, не съм запозната особено много с казуса ти на присъствие във форума и постингите с интригите все съм ги пропускала, тъй като такива неща не са ми интересни. Заинтригува ме, обаче с това, че доколкото разбирам, не си качвал картата си и мъчиш хората да разберат какъв си. Ако отправя предложения и съм права, ще си признаеш ли? - кой знае колко пъти сигурно си отговарял на този въпрос, но аз сега питам.

« Отговор #753 -: Юли 05, 2013, 07:03:16 pm »
Калояне, не съм запозната особено много с казуса ти на присъствие във форума и постингите с интригите все съм ги пропускала, тъй като такива неща не са ми интересни. Заинтригува ме, обаче с това, че доколкото разбирам, не си качвал картата си и мъчиш хората да разберат какъв си. Ако отправя предложения и съм права, ще си признаеш ли? - кой знае колко пъти сигурно си отговарял на този въпрос, но аз сега питам.

Прати ми предположенията си на лични. Конкурсът беше предизвикан именно от такива обсъждания и се надявах така на мине "зад стената" (тоест на лични). Обаче той продължава да се вихри публично и не спира. Наградата беше една (4 де) безполезни книги от Шопенхауер. Дали ще си призная!? Публично може би не. Но ако получиш книга - значи си доста близо! Това задоволява ли те? ... За по-голяма точност напиши в предположенията си нещо конкретно, а не "имаш вода", имаш "ярка луна" или две очи... музика, лъчи... ))) .......... (макар че не виждам никакъв смисъл от това дали някой ще познае или не! Аз съм си аз и ..толкова! Човек е индивидуален и това му е "странното")
« Последна редакция: Юли 05, 2013, 07:07:33 pm от Калоян Иванов »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #754 -: Юли 05, 2013, 07:14:04 pm »
Сядам след работа да хапна и да изпия биричка за релакс и вместо телевизия отварям форума, където върви неспирна полемика за Калоян. Много забавно и интересно четиво, като "Большая стирка" /ако някой е гледал това предаване по руската/.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #755 -: Юли 05, 2013, 07:20:19 pm »
Сядам след работа да хапна и да изпия биричка за релакс и вместо телевизия отварям форума, където върви неспирна полемика за Калоян. Много забавно и интересно четиво, като "Большая стирка" /ако някой е гледал това предаване по руската/.  ;D

не, от руската гледаме само стари руски филми.. от соца!
...... и другаря Путин де... без него накъде?! ......................  ;D
Големите "стирки" (и свирки ;D) си ги имаме достатъчно и по нашите тъпи телевизии ... не че ги гледаме де!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #756 -: Юли 05, 2013, 07:32:37 pm »
Е, аз от години не гледам ТВ и сега дори нямам телевизор у нас, просто го сравних с онова клюкарско предаване. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #757 -: Юли 05, 2013, 08:16:22 pm »
Отне ми доста време да прочети всички коментари от вчера до днес по мой адрес, но си струваше. Много забавно беше!
Научих пак доста неща за себе си, които после бяха опровергани също толкова успешно:
че имам вода (вероятно в коляното  ;D), че съм ни рак, ни риба, че съм жена с мъжко поведение (което е старо де)!...
Благодаря на всички стари и НОВИ дискутиращи по темата "Калоян"! (особено на Новите форумци и на Нова!).
Марая няма да я коментирам, че нейните стари плочи се изтъркаха и ми омръзнаха вече нейните женски фантоми!
(сигурно М. има мания за преследване?!... за виртуално преследване! .. не знам дали има такава болест, ама явно трябва да се измисли вече.)
Няма пак да доказвам дали съм мъж или жена ... тук винаги се сещам за един любим мой цитат от Ботев:
"Мъж ли, жена ли, или хермафродит - звяр или риба?" .... (но да не се отклонявам лирично!.. и драматично  ;))

За зодиите ми: многократно съм намеквал и дори натъртвал за мои характеристики, но май никой не ги забеляза досега! (с едно-две изключения)
Не че това е важно, но все пак! Чудя се защо аз говоря за разни интересни и важни неща, а постоянно разговора се обръща към моята личност и зодия, пол и т.н. Май женския интерес винаги е към клюките, дребните неща, личните и маловажни финтифлюшки. Турция се тресе, Египет гори, Сирия и Иран са пред война, ... Писах такива прогнози преди месеци, като влязох за пръв път - а вас ви занимават моите "лични" глупости! Това ми е чудно. Трудно намираме допирни точки май. Това доказва на принципно теоретично ниво, че не сме от един пол... тоест от една планета! Как да го кажа по-ясно?????????

Съветвам те...не само на думи....

« Отговор #758 -: Юли 05, 2013, 10:18:43 pm »

Вероятно тези, дето коментираха, че със сигурност не съм рак, силно грешат, щото когато някой реши да ме "съветва" и да ми казва какво да не правя, аз започвам да правя точно това! Винаги ефектът е обратен! Затова си запази съветите за ропотамо и разни други тук (не им помня имената)...

Може да съветваш правителството. Например да вземе пари от Дания и Египет... за да закърпи бюджета! (ако схващаш намека ми!) Аз нямам нужда от съвети.
Мен никой не може да ме съветва! Аз обикновено се съветвам сам, като се "допитвам" до разни по-умни от мен хора, нищо че повечето от тях са умрели преди стотици години!
« Последна редакция: Юли 05, 2013, 10:24:03 pm от Калоян Иванов »

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #759 -: Юли 06, 2013, 12:03:03 am »

Вероятно тези, дето коментираха, че със сигурност не съм рак, силно грешат, щото когато някой реши да ме "съветва" и да ми казва какво да не правя, аз започвам да правя точно това! Винаги ефектът е обратен! Затова си запази съветите за ропотамо и разни други тук (не им помня имената)...

Може да съветваш правителството. Например да вземе пари от Дания и Египет... за да закърпи бюджета! (ако схващаш намека ми!) Аз нямам нужда от съвети.
Мен никой не може да ме съветва! Аз обикновено се съветвам сам, като се "допитвам" до разни по-умни от мен хора, нищо че повечето от тях са умрели преди стотици години!

И к'во сега, ще получи ли Краби книга или не, обичам да чета все пак и виж колко се постарах!

ДАЙ СИ МИ КНИГАТА КАЛОЯНЕ!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D