Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 509212 Прегледи
Re: Дрън-дрън
« Отговор #940 -: Юли 16, 2013, 09:46:11 am »
Краби,трябва да те назначат за "Укротител на дивите зверове"!   ;D
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #941 -: Юли 16, 2013, 09:47:50 am »
Така е Раченце, не харесвам негативни хора и аз, както казваш, всеки да постъпва така както иска. В тази връзка , всеки има право да си каже мнение и да реагира, и коментира изказвания.  Аз не го приемам за заяждане. :blink:

Трябва да има повече любов на този свят и по малко негативи  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Ами да, точно затова е всичко.  ;)

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #942 -: Юли 16, 2013, 09:51:49 am »
Краби,трябва да те назначат за "Укротител на дивите зверове"!   ;D

Краби просто Ви обича, и не иска да се карате  :kissd:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #943 -: Юли 16, 2013, 09:54:39 am »
Умееш да укротяваш побеснели хора...и животни! Да нямаш нещо във Водолей,някоя планетка в 11-ти дом или някакви положителни аспекти към Уран? Силно развито чувство за приятелство и братство...Много Ураново някак...

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #944 -: Юли 16, 2013, 09:58:46 am »
Умееш да укротяваш побеснели хора...и животни! Да нямаш нещо във Водолей,някоя планетка в 11-ти дом или някакви положителни аспекти към Уран? Силно развито чувство за приятелство и братство...Много Ураново някак...

Асц. Водолей  :-[ :-[

*

Asol

• 4140
« Отговор #945 -: Юли 16, 2013, 10:16:55 am »
Всеки дава акъл или оценки и Лили в това число не остава по-назад, а и аз.  ;D
Just_a_Dream, като коментираш по някакъв начин и си си сложила определен аватар, не можеш да забраниш на никого да изкаже мнение по тях. Друг е въпроса, ако не ти допада, но не можем да се харесаме на всички и това не е повод да обиждаме в отговор, когато търсим причина в другия за това, защо не харесва как се представяме. Просто харесвате различни неща и имате различен мироглед.  ;)
Думите в случая са най-добрата визитка за всеки и даже да са насочени към някой друг осъждайки го, говорят най-вече за този, който ги отправя.

« Отговор #946 -: Юли 16, 2013, 10:19:39 am »
Краби,добре си усвоила Урановата енергия и много добре предаваш Урановите послания! Наистина страхотно! Бих искала да видя картата ти  :blink:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #947 -: Юли 16, 2013, 10:20:56 am »
Краби,добре си усвоила Урановата енергия и много добре предаваш Урановите послания! Наистина страхотно! Бих искала да видя картата ти  :blink:

Гледай я, тя е толкова интересна ;D. Ей сега ще ти я пусна на лично :)  :rolleyes:

*

Нова

• 3491
« Отговор #948 -: Юли 16, 2013, 10:24:15 am »
Наистина, ето как всичко си има значение.
Крабито с този ас и луна направо е опустошила рачешкото в себе си, поне за пред нас тук, във форума, проявява се съвсем леко.
Докато виж, Дрийм си е сто процента по луна в рак. Визия, форумно присъствие.. Изобщо не мога да усетя слънчевия водолей. Рак и само рак.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #949 -: Юли 16, 2013, 10:27:33 am »
Крабито с този ас и луна направо е опустошила рачешкото в себе си, поне за пред нас тук, във форума, проявява се съвсем леко.
Докато виж, Дрийм си е сто процента по луна в рак. Визия, форумно присъствие.. Изобщо не мога да усетя слънчевия водолей. Рак и само рак.

Рачешкото се появвява и на живо рядко, само емоционално, в любовта ми към другите или като трябва да мрънкам. Това е.. И то често е потушено от логиката на Близнаците.

Мисля че и любовта ми към хората и това, че обичам да помагам на хората също идва от рака.

Най-пресният спомен:

Наскоро един бездомен човек ми иска цигара, дадох му 5 да има човека, а той се обърна и ми каза, "ти си много благородна".. аз по инерция благодарих, а той каза: "знаеш ли защо ти го казвам", отговорих че не знам, а той ми каза, че преди 2 години помнил, че пак ми искал и пак съм му дала 5 ... И ме помоли да му обясня какво е да си благороден, казах му че просто обичам хората. Но ми стана много интересно... Смятам, че в тази ситуация рака ми се прояви в пълна сила.
« Последна редакция: Юли 16, 2013, 10:33:30 am от Crabby »

« Отговор #950 -: Юли 16, 2013, 10:39:36 am »
Новичка,не може да се прецени по една снимка само  :blink: Имам снимки на,които изглеждам 100 процента Водолей,още повече и че Меркурий ми е упр. на АЦ. Всеки ден и почти на всяка снимка изглеждам по съвсем различен начин. Разсеяна и свободолюбива съм по Водолейски  :blink: Върша всичко рязко и внезапно,вървя бързо и често съм се сдобивала с разни травми,типично по Водолейски. Особено когато Уран ми е транзитирал през 6-ти дом,често се разхождах с по някой счупен пръст  :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #951 -: Юли 16, 2013, 10:40:29 am »
Много хубава история.

Но това:
Мисля че и любовта ми към хората и това, че обичам да помагам на хората също идва от рака.

Не ми е много вярно. Не са много по социума раците. Обичат да обичат и да помагат, ама на своите си, на семейството, най-близките, по 4 дом. Не мисля, че много се хабят за 7 или 11 дом. Даже хич.

*

Нова

• 3491
« Отговор #952 -: Юли 16, 2013, 10:42:10 am »
Новичка,не може да се прецени по една снимка само  :blink: Имам снимки на,които изглеждам 100 процента,още повече и че Меркурий ми е упр. на АЦ. Всеки ден и почти на всяка снимка изглеждам по съвсем различен начин. Разсеяна и свободолюбива съм по Водолейски  :blink: Върша всичко рязко и внезапно,вървя бързо и често съм се сдобивала с разни травми,типично по Водолейски. Особено когато Уран ми е транзитирал през 6-ти дом,често се разхождах с по някой счупен пръст  :blink:

Добре, съгласна съм, че не става с една снимка, но от тази която ни показа, ни гледаше рак. И ни гледаше от формите на тялото си, гледаше ни от облеклото върху тялото.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #953 -: Юли 16, 2013, 10:55:30 am »
Може, а може и от асц.Водолей да е... Знае ли човек

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #954 -: Юли 16, 2013, 11:00:12 am »
Новичка,не може да се прецени по една снимка само  :blink: Имам снимки на,които изглеждам 100 процента Водолей,още повече и че Меркурий ми е упр. на АЦ. Всеки ден и почти на всяка снимка изглеждам по съвсем различен начин. Разсеяна и свободолюбива съм по Водолейски  :blink: Върша всичко рязко и внезапно,вървя бързо и често съм се сдобивала с разни травми,типично по Водолейски. Особено когато Уран ми е транзитирал през 6-ти дом,често се разхождах с по някой счупен пръст  :blink:

Ауч, аз пък съм такава бъзла, и асц. във Водолей не може да го промени. Типично по рачешки и от сянката ми ме е страх

« Отговор #955 -: Юли 16, 2013, 11:05:40 am »
Краби се интересува от всички и иска да е прятел със всички и това е от Асцендента и във Водолей! При мен е обратното...Не искам да съм приятел със всички. Интересувам се от ограничен кръг от хора,които съм преценила,че искам да допусна до себе си-за тях бих направила всичко. За всички останали съм заключена.  :blink: Изумително е как Краби с нейния АЦ Водолей,предава по-добре от мен Урановите послания,въпреки че имам 3 планети във Водолей  :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #956 -: Юли 16, 2013, 11:07:17 am »
Краби се интересува от всички и иска да е прятел със всички и това е от Асцендента и във Водолей! При мен е обратното...Не искам да съм приятел със всички. Интересувам се от ограничен кръг от хора,които съм преценила,че искам да допусна до себе си-за тях бих направила всичко. За всички останали съм заключена.  :blink: Изумително е как Краби с нейния АЦ Водолей,предава по-добре от мен Урановите послания,въпреки че имам 3 планети във Водолей  :blink:

Ето затова говорих и аз.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #957 -: Юли 16, 2013, 11:07:53 am »

Така е, и много хора често си мислят, че се подмазвам. А аз просто съм приятелски настроена, не давам повече или по малко на никого.

Обичам позитивните хора, те са ми слабост. Това Стрелците, са ми като малки сладки котенца и искам да ги гушкам, жалко че глупавият рак винаги ги гони..  :'( :'(

« Отговор #958 -: Юли 16, 2013, 11:12:39 am »
Аааа,аз съм си смела по Уран! Първия си счупен пръст наместих абсолютно сама! Горната ми фаланга беше изкривена цялата надясно и аз просто си хванах пръста и си ремонтирах сама. После отидох кротко в болницата да ме гипсират и лекаря беше крайно учуден,че едно 12 годишно момиченце може да си намести пръста само!  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #959 -: Юли 16, 2013, 11:13:19 am »
имам 3 планети във Водолей  :blink:

Направо като се замисля и ми иде да изляза от форума за вечни времена. Такъв акцент по водолей, значи слънце, венера и мерк ли? Много странно.
И на всичкото това нито една от десетте ми планети не се включва в твоя полза. Направо не знам. Постоянно чувствам, че имаме непреодолимо несходство с теб от всякакъв характер /и то при такъв акцент!/.

Кои са точно трите планети?