Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 509521 Прегледи
Re: Дрън-дрън
« Отговор #980 -: Юли 16, 2013, 12:00:05 pm »
Съни, мерси, добре се посмях. ;D

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #981 -: Юли 16, 2013, 12:06:44 pm »
Съни, на мен вече не знам през къде ми минава скорпионската  ;D, със здраве и кеф да си я ползваш!

Да пробвам и аз за обстановката: вчера след първи работен ден след отпуска съм като скопен заек в манастирска изба, влизам в Лекси и една същата отвяна като мен се гледаме 5 мин. безмълвно през щанда, по средата меса и най-отгоре скумрия, която аз търся и не виждам. Питам има ли скумрия, тя поглежда и казва "не" и аз си тръгвам разочарована.За късмет една бдителна лелка ме върна да ни я покаже ...  ;D

« Отговор #982 -: Юли 16, 2013, 12:08:04 pm »

Опитах се да разведра обстановката, ама Калоянка се появи, така че няма а стане ;D

И аз я разведрявам... Виж какъв каламбур измислих с думата РАК!
Не е ли разведряващо??? ... или предпочиташ раз-БЕДРЯ-ващите каламбури... !?   ;)
Досега се говореше за задни части, сега ти премина към предните!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Нова

• 3491
« Отговор #983 -: Юли 16, 2013, 12:08:54 pm »
Съни, на мен вече не знам през къде ми минава скорпионската  ;D, със здраве и кеф да си я ползваш!

Да пробвам и аз за обстановката: вчера след първи работен ден след отпуска съм като скопен заек в манастирска изба, влизам в Лекси и една същата отвяна като мен се гледаме 5 мин. безмълвно през щанда, по средата меса и най-отгоре скумрия, която аз търся и не виждам. Питам има ли скумрия, тя поглежда и казва "не" и аз си тръгвам разочарована.За късмет една бдителна лелка ме върна да ни я покаже ...  ;D

Мани, мани )))

*

Нова

• 3491
« Отговор #984 -: Юли 16, 2013, 12:11:49 pm »
Нова, не си прави синастрии с другите, нали знаеш за моите Валейнтайн, Да и т.н. ;D
На мен Дрийми повече ми прилича на дева, отколкото на рак - раците са страхливи, а тя е нападателна с остър език, поддържа се ежедневно, което е страхотно.

Наистина евала.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #985 -: Юли 16, 2013, 12:15:07 pm »

Мисля че и любовта ми към хората и това, че обичам да помагам на хората също идва от рака.

Най-пресният спомен:

Наскоро един бездомен човек ми иска цигара, дадох му 5 да има човека, а той се обърна и ми каза, "ти си много благородна".. аз по инерция благодарих, а той каза: "знаеш ли защо ти го казвам", отговорих че не знам, а той ми каза, че преди 2 години помнил, че пак ми искал и пак съм му дала 5 ... И ме помоли да му обясня какво е да си благороден, казах му че просто обичам хората. Но ми стана много интересно... Смятам, че в тази ситуация рака ми се прояви в пълна сила.

Много хубава история.

Но това:
Мисля че и любовта ми към хората и това, че обичам да помагам на хората също идва от рака.

Да, хубава история... Ама дали разбирате нейния смисъл?!?
Откога да даваш на някого отрова в петорен размер се счита за помощ и доброта?!
Хм.... добре, че човека не ти е поискал една доза хероин... Щеше да си умре после от предозиране човека!
Ако някой ти поиска да го простреляш в крака с пистолет - щеше да го надупчиш целия като решето с автомат от добротата си!

Но като се замислих, може би добротата ти е в това, че помагаш на човека да умре по-бързо, защото не е живот да живееш на улицата!
Искаш да отървеш човека от мъчението да е бездомен! Така ли? ...
Но тогава добротата не идва от рака... А ДАВА РАК! .. само че на белия дроб!

Пак съдиш, човека това ми иска, ако ми бепе искал хляб, щеше да е същото. Няма значение, ако това му е на сърцето, няма смисъл да седна да го уча кое убива и кое не, а и както каза живота на улицата.. има къде къде по опасни неща :)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
« Отговор #986 -: Юли 16, 2013, 12:17:08 pm »
Тук за съжаление, Калоян, ще ти изневеря и ще подкрепя Крабито. Много точен пост.

Остай ти кой от кво щял да умре. Удоволствието е важно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #987 -: Юли 16, 2013, 12:18:47 pm »
Британците вече се чудят какво да изследват: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5933911

Йеее, през август излизам в отпуска.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #988 -: Юли 16, 2013, 12:19:07 pm »
Хахах, ама че синхроничност!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #989 -: Юли 16, 2013, 12:19:45 pm »
Отварям Абв-то и какво чета - "Август месец е за секс" и директно под него "Ричърд Гиър: вече не съм палав". Еееееее. ;D Ми, като Рич не е палав, какво ще правим цял август? ;D
Реплика от мен:
http://hotnews.bg/n/30godishnite-s-najmnogo-seks-fantazii.52111.html

50 нюанса сиво... или по-сиво... забавно четиво беше!
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
« Отговор #990 -: Юли 16, 2013, 12:25:42 pm »
Ми то щото пак става въпрос за фантазиите на мъжете, пък били те и тридесетгодишни, ей затва има такива книги за цветовете. Щеше да е ново британско поучване, ако такава книга беше написана от мъж.

Не че съм я чела, де, или възнамерявам да, ама говорят ми нещо жените около мен, предлагат ми я.

Повече усещане по нептун /нали помним за двете вързани риби/ и по-малко статии или книги и наистина всички ще отработваме по-пълноценно луната в скорпион.

« Отговор #991 -: Юли 16, 2013, 12:26:18 pm »
Тук за съжаление, Калоян, ще ти изневеря и ще подкрепя Крабито. Много точен пост.

Остай ти кой от кво щял да умре. Удоволствието е важно.

Браво!!!! Намерихте оправдание за садистите. Те изпитват удоволствие от това да убиват!  ;D

Що са отнася до това, че съдя - да, съдя,... съдната способност (по Кант) е едно от нещата, които ни различават от животните и ни правят хора. (Говоря за РАЗУМА и неговите "части"). Имаме РАЗ-СЪДЪК! РАЗграничаваме кое какво е и отСЪЖДАМЕ кое е добро и кое не, преценяваме, оценяваме и вземе решения за бъдещето,...  Без тази способност не можем да правим предвиждане, да правим проекти и планове за действие, като предварително преценим кое ще е правилно (добро) и кое не. Този път аз не мога да се съглася с теб, Нова. Просто истинската ДОБРО-детел е на направиш ДОБРО, а не да подкрепяш пороците на някого, щото му носели удоволствие. ............
Извинявам се за моралната лекция! ))) 

*

Нова

• 3491
« Отговор #992 -: Юли 16, 2013, 12:31:05 pm »
Ако един ден стигна до улицата, което е вероятно, то се надявам едно такова дете като Крабито да ми даде да изпафкам барем един тютюн, а не да ми чете морал за това как няма да ми даде, щото щяло да ме убие. Какво друго му остава на човек. Една светлинка само, пък била тя и на върха на цигарата.

Щото виж, аз един такъв го подминавам и хич да не ме занимава хляб ли иска, цигара ли иска. Пък да му дам 5?! Ами!

« Отговор #993 -: Юли 16, 2013, 12:31:27 pm »
Ъгловите Сатурни са много досадни! Все обичат да поучават,да дават тон в живота...В реала едва ли имат в обкръжението си и един човек,който да може да ги изтърпи  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Нова

• 3491
« Отговор #994 -: Юли 16, 2013, 12:33:10 pm »
Ъгловите Сатурни са много досадни! Все обичат да поучават,да дават тон в живота...В реала едва ли имат в обкръжението си и един човек,който да може да ги изтърпи  :blink:

Поне в собствените си теми трябва да можем да го правим!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #995 -: Юли 16, 2013, 12:35:25 pm »

Имат...имат, дори и групи се намират не да ги търпят , а да ги следват. ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #996 -: Юли 16, 2013, 12:36:18 pm »
Визирах едно същество с неустановена или съмнителна полова идентичност  :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #997 -: Юли 16, 2013, 12:40:48 pm »
иначе тук всеки си дрънка нещо, като ония тримата навремето от "Клуб НЛО".

Що, бе? Че аз постоянно отговарям на реплика. Друг е въпросът дали е по ъглов сатурн или не. )))))

« Отговор #998 -: Юли 16, 2013, 12:41:06 pm »
Нова, стара истина е, че лесният път, пътят на най-малкото съпротивление, обикновено не води към доброто!
Ако беше така, то светът просто щеше да си е наред и да е добър и праведен по дифолд!
Добрите дела искат повече усилия и повече напрягане на ума, а не просто да се пускаш по течението.
Вярно, да се РАЗСЪЖДАВА е доста досадно занимание... особено за кукли! ... Ама да не се връщаме към темата за онзи ***.
« Последна редакция: Юли 16, 2013, 12:46:38 pm от Калоян Иванов »

« Отговор #999 -: Юли 16, 2013, 12:41:32 pm »
Много вярно! Моят е заключен в 8 и затова сигурно се дразня на хора, които ми се бъркат в живота и ме поучават.
Моят хем е припаднал,хем е детрониран  :blink: