Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 509521 Прегледи
Re: Дрън-дрън
« Отговор #1000 -: Юли 16, 2013, 12:46:11 pm »

Нова, стара истина е, че лесният път, пътят на най-малкото съпротивление, обикновено не води към доброто!
Ако беше така, то светът просто щеше да си е наред и да е добър и праведен по дифолд!
Добрите дела искат повече усилия и повече напрягане на ума, а не просто да се пускаш по течението.
Вярно, да се РАЗСЪЖДАВА е доста досадно занимание... особено за кукли! ... Ама да не се връщаме към темата за онзи "г*з"
Съжалявам,но не ми се отдава да бъда досадна като теб!  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Нова

• 3491
« Отговор #1001 -: Юли 16, 2013, 12:46:41 pm »
Калчо, много е гот да го караш по най-малкото съпротивление. Но и майсторлък!
Нищо не каза, хареса ли ти моя г*з? Никакъв коментар, значи. Той е обиден, огорчен и потресен. Чувства се пренебрегнат.

Дрийм, моят си е много на място. Екзалтирал, много работа ми върши.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1002 -: Юли 16, 2013, 12:49:20 pm »
Последният път, когато един ъглов Сатурн - в Козирог на ДС и в квадрат към Слънце/Меркурий/Венера (в картата на 20-годишна пикла) - се опита да ми дава оценка, последва тотален игнор. Всяка жаба да си знае гьола, а нейният все още е доста миризлив - нито ми е на възрастта, нито на интелекта, нито на житейския опит и ценностите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1003 -: Юли 16, 2013, 12:51:43 pm »
Последният път, когато един ъглов Сатурн - в Козирог на ДС и в квадрат към Слънце/Меркурий/Венера (в картата на 20-годишна пикла) - се опита да ми дава оценка, последва тотален игнор. Всяка жаба да си знае гьола, а нейният все още е доста миризлив - нито ми е на възрастта, нито на интелекта, нито на житейския опит и ценностите.

Марая заради този ти коментар цяла тема изпраска, ти сега пак при мен и Калчо го лепиш!

« Отговор #1004 -: Юли 16, 2013, 12:51:52 pm »

Нищо не каза, хареса ли ти моя г*з? Никакъв коментар, значи. Той е обиден, огорчен и потресен. Чувства се пренебрегнат.

Не е ставало никога дума за твоя.... Не се интересувам от задници, нито нови, нито "стари", ходещи на ресторант!
Освен това темата за мен е закрита. И то отдавна:

#Ignore_Just_a_Dream
#Ignore_Just_a_Dream
#Ignore_Just_a_Dream
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #1005 -: Юли 16, 2013, 01:00:06 pm »

Не е ставало никога дума за твоя.... Не се интересувам от задници, нито нови, нито "стари", ходещи на ресторант!
Освен това темата за мен е закрита. И то отдавна:

#Ignore_Just_a_Dream
#Ignore_Just_a_Dream
#Ignore_Just_a_Dream
Да не си евнух? Горкичкия!  :cry3: :cry3:

« Отговор #1006 -: Юли 16, 2013, 01:04:22 pm »
... докажете че сте по интелигентни (както и казвате) и спрете. По умният отстъпва!

Като по-досаден ще отстъпя! Отстъпвам темата на дамите... да си играят с кукли Барби.

Чели ли сте Одисея? ... или Робинзон Крузо?  ;D

Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #1007 -: Юли 16, 2013, 01:23:05 pm »
И двете книги съм ги чела и ми харесват. Сега като се замисля Одисея по ми е на сърце.

« Отговор #1008 -: Юли 16, 2013, 01:32:06 pm »
Има някои спорни твърдения...Като например,че втория съпруг се гледа по 11-ти дом,и че за връзки се гледат не само апликиращите,но и сепариращите аспекти на Слънцето. Само че те показали безперспективните връзки. За себе си установих,че е вярно. Имам сепариращ съвпад с Меркурий,който ми е донесъл 2 безмислени връзки с двама Близнака. При Мирабела тази теория също работела  :blink:

« Отговор #1009 -: Юли 16, 2013, 01:35:38 pm »
Имам съмнение,че Меркурий в 5-ти дом действа умножаващо. Ако ти е заложена една връзка с Марс,той ще я умножи по 2 и ще имаш възможност за 2 връзки с Марсов тип хора  :blink:

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #1010 -: Юли 16, 2013, 01:41:49 pm »
Съни, 21:15 се пада Водолей, а пък и с мойте иновативни идеи и странен поглед над нещата съм къде къде по Водолей, от колкото Козирог. Дълго се бях чудила, но излезе че е 21:15 - пада във Водолей :P
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #1011 -: Юли 16, 2013, 01:44:00 pm »
... докажете че сте по интелигентни (както и казвате) и спрете. По умният отстъпва!

Като по-досаден ще отстъпя! Отстъпвам темата на дамите... да си играят с кукли Барби.

Чели ли сте Одисея? ... или Робинзон Крузо?  ;D

Гордея се със теб! :)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1012 -: Юли 16, 2013, 01:49:26 pm »
Има някои спорни твърдения...Като например,че втория съпруг се гледа по 11-ти дом,и че за връзки се гледат не само апликиращите,но и сепариращите аспекти на Слънцето. Само че те показали безперспективните връзки. За себе си установих,че е вярно. Имам сепариращ съвпад с Меркурий,който ми е донесъл 2 безмислени връзки с двама Близнака. При Мирабела тази теория също работела  :blink:

9-ти дом.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1013 -: Юли 16, 2013, 01:58:17 pm »
Да,и аз мислех,че са по 9-ти,но според Ръшман са по 11. Изхожда от логиката,че само първия брак бил истински и че за всеки следващ се отброявали по 5 дома...

*

Asol

• 4140
« Отговор #1014 -: Юли 16, 2013, 02:05:13 pm »
По логиката на производните домове би трябвало за втори съпруг да се гледа първи дом.

« Отговор #1015 -: Юли 16, 2013, 02:08:57 pm »
Нещата,които е написала за прогресивната Луна също са много вярни и интересни! Започнах да изучавам усилено астрология когато прогресивната ми Луна е влезнала в Близнаци и започнах да мисля за сериозно обвързване когато минаваше през 10-ти дом. При моя приятел се отприщи желание да има деца миналата година когато прогресивната му Луна е влезнала в 4-ти дом  :blink:

« Отговор #1016 -: Юли 16, 2013, 02:09:52 pm »
Нещата,които е написала за прогресивната Луна също са много вярни и интересни! Започнах да изучавам усилено астрология когато прогресивната ми Луна е влезнала в Близнаци и започнах да мисля за сериозно обвързване когато минаваше през 10-ти дом. При моя приятел се отприщи желание да има деца миналата година когато прогресивната му Луна е влезнала в 4-ти дом  :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #1017 -: Юли 16, 2013, 02:13:57 pm »
Изобщо този въпрос за съпружеството и домовете става все по-спорен в днешно време.

Едно е да броим предишните поколения, когато се жениш веднъж и едва ли не за единствения изобщо във всяко едно измерение. Втори брак си е изключение и като "клеймо".

Днес... какво ще броим? Реално полагане на подпис ли? Или така модерното "подписът не е важен", нали се обичаме? Съвместно съжителство, с или без деца...

Защото иначе то повечето млади съфорумнички тук като ги чета и става ясно, че преди сатурнов възврат и вече са изкарали по 1-2 "брака".

И изобщо смяната на партньори към 2013 год. е толкова относително понятие, че наистина това по кой дом е следващия няма гадаене. В един миг влизат в сила всички сходящи и разходящи аспекти на света.

« Отговор #1018 -: Юли 16, 2013, 02:18:03 pm »
Сънили,а провери ли в кой синастричен дом е попадала прогр. ти Луна,какви аспекти е сключвала с планетите и куспидите при мъжа ти и обратното?

*

Asol

• 4140
« Отговор #1019 -: Юли 16, 2013, 02:20:53 pm »
Дали става въпрос за подпис или за съжителство без брак на семейни начала, астрологията не прави разлика. Това за сходящите и разходящите аспекти на Слънцето е малко повърхностна теория.