Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 510504 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Дрън-дрън
« Отговор #1020 -: Юли 16, 2013, 02:26:10 pm »
Дали става въпрос за подпис или за съжителство без брак на семейни начала, астрологията не прави разлика.

Ами пак много производни домове трябва да се броят. Вземи ни кажи поне за 5-6 напред, да знаем. Иначе това за първия по 7 и втория по 9 или 11 вече е твърде малко.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1021 -: Юли 16, 2013, 02:27:35 pm »
Съвместно съжителство над 3 месеца се води брак според Акаша.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Нова

• 3491
« Отговор #1022 -: Юли 16, 2013, 02:30:29 pm »

А! Ето затова говоря!

Пък дори и да не сме толкова крайни в периода, пак много ги кефи младите /дами/ да го играят по двойки.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1023 -: Юли 16, 2013, 02:33:00 pm »
Нова, казвам само, че логиката при производните домове е такава. Ако например в хорарен въпрос някой пита за втора работа, а си има такава, се гледа 11 хорарен дом - шести от шести.
Смятам, че седми дом описва сериозните връзки като цяло независимо за колко на брой бракове или за значими и сериозни връзки без подпис става въпрос.
А това което си цитирала няма нищо общо с производните домове, а че едни фактори могат да сочат и двете неща.
« Последна редакция: Юли 16, 2013, 03:33:26 pm от Asol »

*

Нова

• 3491
« Отговор #1024 -: Юли 16, 2013, 02:34:42 pm »
Т.е. казваш, че първият е по7 , втория пак по 1, 7 от 7, третия по 7 и т.н.?

« Отговор #1025 -: Юли 16, 2013, 02:39:05 pm »
Никой не може да живее с никого насила,нито да се ожени,нито да създаде поколение ако това не съвпада с потребностите,който са му заложени по натал,така че не смятам,че опира до мода или до кефене  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Asol

• 4140
« Отговор #1026 -: Юли 16, 2013, 02:39:36 pm »
Нова, аз ли не обяснявам добре или ти не ме четеш добре ?  ;D Писала съм в горния си коментар. Седми дом независимо от това дали става въпрос за първи, втори брак и т.н.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1027 -: Юли 16, 2013, 02:43:45 pm »
По логиката на производните домове би трябвало за втори съпруг да се гледа първи дом.

Да, Асол, именно заради този ти цитат обобщавам. Значи, третият съпруг е пак по 7 дом, ако спазваме логиката.
Нова, аз ли не обяснявам добре или ти не ме четеш добре ?  ;D Писала съм в горния си коментар. Седми дом независимо от това дали става въпрос за първи, втори брак и т.н.

А четвъртият, пак по първи!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1028 -: Юли 16, 2013, 02:51:30 pm »

Звучи интересно  ;D - нещо като Небесен семеен кодекс.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1029 -: Юли 16, 2013, 02:55:06 pm »
Винаги гледаме 7-ми дом...При всеки следващ брак. Търсим връзка м/у упр. на 7-ми и 9-ти за 2-ри брак, за 3-ти брак упр.7-ми и 11-ти..и т.н.

И не мога да разбера... :-\ защо в тези теми в раздел свободни дискусии има толкова астрологични постинги...
Как сега да не се нервя? ;D :-\ Труд...да разделям и да правя нови...Аман бе, като в държавата... :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Нова

• 3491
« Отговор #1030 -: Юли 16, 2013, 02:59:24 pm »

И не мога да разбера... :-\ защо в тези теми в раздел свободни дискусии има толкова астрологични постинги...
Как сега да не се нервя? ;D :-\ Труд...да разделям и да правя нови...Аман бе, като в държавата... :P ;D

Ами, Марайче, ми ти ни взе страха, режеш, кълцаш, непропорционално и ние вече от страх да не сгрешим не знаем кое къде да постваме, та така за по-сигурно. В дърдорилнята всичко минава...

« Отговор #1031 -: Юли 16, 2013, 03:01:04 pm »

Ами, Марайче, ми ти ни взе страха, режеш, кълцаш, непропорционално и ние вече от страх да не сгрешим не знаем кое къде да постваме, та така за по-сигурно. В дърдорилнята всичко минава...
  ;D
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #1032 -: Юли 16, 2013, 03:05:12 pm »
Хаха, Марая много се стараеш, тук не всички са толкова подредени  ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Марая

• 28287
« Отговор #1033 -: Юли 16, 2013, 03:32:51 pm »

Старателен стрелец...малко не ми се връзва... ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #1034 -: Юли 16, 2013, 03:37:44 pm »

Някоя Дева да има намесена?
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Марая

• 28287
« Отговор #1035 -: Юли 16, 2013, 03:38:56 pm »

Някоя Дева да има намесена?

В смисъл? ;D
Ако е намеса,че е на МЦ и съвпада с Плутон и Уран...значи има. ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #1036 -: Юли 16, 2013, 03:45:14 pm »
Седми дом описва основно темата. Като за първи съпруг може да има известни несъгласия, ако не се осъзнаят проекциите. Избира се по-неосъзнато. Нали казват, че втория брак е по-успешен и ако го "намираме" в нашия първи дом на принципа на производните домове, сме стигнали до момента да избираме такива, с които гледаме в една посока.
« Последна редакция: Юли 16, 2013, 03:51:49 pm от Asol »

*

Нова

• 3491
« Отговор #1037 -: Юли 16, 2013, 03:51:14 pm »
Офф, купих си вчера, както винаги, 2 шепи чушки-кибритлийки. Ама точно тези се оказаха скоросмъртници. Накълцах 2 снощи в салатата, до одеве още ми париха ръцете. Май и бъбреците ми нещо чуха...

Май ще пропусна тренировка тази вечер, да не се изнасилвам, а?

*

Uran

• 6041
« Отговор #1038 -: Юли 16, 2013, 04:55:03 pm »
Да се посмеете малко ;D
1. Оргазмът на свинете трае към 30 минути. (30 минути... Басси - искам да съм свиня в следващия живот);
2. Сомът има над 27’000 вкусови рецептора. (Какво ли пък чак толкова вкусно намира на дъното?!?);
3. Хлебарката може да живее без глава 9 дни, след което умира от глад. (Продължавам да си мисля за свинята...);
4. Бълхата може да скочи 350 пъти повече от дължината на тялото си. Все едно човек да прескочи футболно игрище. (’Бах тая свиня, как й е провървяло... 30 минути - представяте ли си!?!);
5. Слоновете са единствените бозайници, които не могат да скачат. (Толкова по-добре!);
... 6. Някои лъвове се сношават над 50 пъти на ден. (Хич не ми пука, аз си държа да съм прасе в следващия живот - качеството е много по-важно от количеството...);
7. Окото на щрауса е по-голямо от мозъка му. (Познавам доста такива хора.);
8. Морската звезда изобщо няма мозък. (И такива хора познавам за съжаление.);
9. Хората и делфините са единствените бозайници, които правят секс за удоволствие. (Алоууу, ами свинята?!?).

..и другите примати. :blink:
А, и един интересен факт- има изнасилвания и при делфините, и при маймуните, както и хомосексуализъм. ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #1039 -: Юли 16, 2013, 09:15:27 pm »
Нова, чушките с ракия ли бяха или не, щото ако не са, тогава лютят ;D
Днес бях наказана, защото цял ден висях във форума, не свърших никаква работа, а когато моя господин ме накара да излезем на разходка, аз през цялото време висях във форума през телефона, в резултат луната в скорпион се разбесня, каза, че е загледал 11 красиви млади мацки ;D и накрая ще звънне на Марая да ме банне :rolf:
Обаче проклетия и рогат овен пак си виси тук и не му обръща внимание, докато не ми счупят лаптопа.

Никакъв шанс... ;D***В момента няма връзка с този номер...Ноо кънекшън уит дис номбър*** ;D :P

Скоро ще Ви поканя ....http://www.youtube.com/watch?v=Z-owelvYNEw