Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 510354 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Дрън-дрън
« Отговор #1080 -: Юли 18, 2013, 01:22:09 pm »
И това също е много стилно  :blink:

А откъм прическа съм така в момента, само че с къдрава и бухнала коса  :blink:

Та такива ми ти дрън-дрън работи...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1081 -: Юли 18, 2013, 01:26:15 pm »
Аз Овни които се носят много в червено не познавам. Също така не познавам и мъж Овен, който да блести със стил. Е, поне блестят с други качества ;D !

Ето, аз. Не знам какво значи много, ама си имам блузки такива за всички сезони, палнетце вълненко, зимни ботушки, много ярко червени като на Дядо Мраз, ама на ток, чантичка... Червена шапчица... ))))

Миналата година избухвах на работа със страшен ярко червен панталон по дупето.

Винаги съм имала червени дрехи, а когато бях на 22-23 год носих само и изключително този цвят. От-до.. Беше период само обаче...

*

satin_

« Отговор #1082 -: Юли 18, 2013, 01:29:36 pm »
За да си постоянно лакирана, гримирана, с издухана и направена коса, ноктопластика, трябва да водиш съответния начин и стил на живот. Това не означава, че работещите момичета не се поддържаме, просто нямаме време за излишни модни обсесии.

Ако една жена е поддържана си личи и не е нужно да прекарва повечето си време в козметичния салон или пред огледалото, за да изглежда добре. По-важно е ноктите да са чисти и поддържани, пред това винаги да са лакирани. Дори за предпочитане е да не са в шарени и ярки цветове, един френски маникюр или някой семпъл цвят върши чудесна работа за всеки случай, в някои случаи може и червен лак (имам слабост към него, но никога не ходя с червени нокти през деня) ;D. Същото важи и за прическата, ако косата е чиста, здрава и поддържана е достатъчно да я срешеш за да изглежда добре. За грижата за кожата трябва някой хубав крем, почистващ лосион и крем за тяло. Мисълта ми е че за да изглеждаш добре на първо място е хигиената.
Ако това е налице после е лесно  :blink: Оправям се за излизане с бързината на войник. Душ и миене на зъби 15-20мин., мазане с кремове и обличане максимум 5 мин., гримиране (спирала и гланц за устни  ;D) и парфюмиране още 2 минути, и вече съм пред асансьора  ;D понякога ми отнема повече време да си намеря ключовете, преди да изляза, пред това да се оправя  ;D Обикновено на мен ми се налага да чакам мъжете да се наконтят ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1083 -: Юли 18, 2013, 01:30:40 pm »
Вероятно и знакът на Луната си казва думата - огнените си падат по ярки и свежи цветове.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1084 -: Юли 18, 2013, 01:31:59 pm »
Ето, аз. Не знам какво значи много, ама си имам блузки такива за всички сезони, палнетце вълненко, зимни ботушки, много ярко червени като на Дядо Мраз, ама на ток, чантичка... Червена шапчица... ))))

Винаги съм имала червени дрехи, а когато бях на 22-23 год носих само и изключително този цвят. От-до.. Беше период само обаче...

Е, щом имаш и ботуши червени, значи определено си фен на червеното ;D ! Аз за червени ботуши не съм си и помисляла. С какво ги комбинираш иначе ?

*

Нова

• 3491
« Отговор #1085 -: Юли 18, 2013, 01:41:26 pm »

Е, щом имаш и ботуши червени, значи определено си фен на червеното ;D ! Аз за червени ботуши не съм си и помисляла. С какво ги комбинираш иначе ?

Ми де да знам с какво ги комбинирам. С квото дойде. Носила съм ги цялата в черно на работа, с черно поло и костюмарска пола до коляното; носила съм ги със същия като тях цвят червено поло, но пък с много шарена тип циганска пола до глезените в зелено-кафеникаво-синьо-жълтата гама )))))) носила съм ги с дънкова рокля-сукман, къса с голям цип отпред, черен чорапог. и черно поло с къс ръкав; носила съм ги на излизанка вечер с дълъг блузон, като рокля видидупка червенка и розов тънък чорапогащник на розички... ))) Носила съм ги под сив делови панталон да се виждат само като боти отдолу, инак са до под коляното...

Но общо взето не съм ги носила много, ама ги къткам, че се бях изръсила за тях и то по луна в козата, та... да стоят ))))

« Отговор #1086 -: Юли 18, 2013, 01:45:44 pm »
носила съм ги на излизанка вечер с дълъг блузон, като рокля видидупка червенка и розов тънък чорапогащник на розички... )))

100% Овен си определено ;D !

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1087 -: Юли 18, 2013, 01:53:30 pm »
Какво означава рокля видидупка?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1088 -: Юли 18, 2013, 01:55:12 pm »

Значи да ти се види касичката за монети от по 20 стотинки.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1089 -: Юли 18, 2013, 01:56:02 pm »

Значи да ти се види касичката за монети от по 20 стотинки.
;D ;D ;D ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #1090 -: Юли 18, 2013, 02:07:20 pm »
 :haha: :haha: :haha:

Касичката!!!

Нова, от кое ти идва чувството за хумор, не е от Овена
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
« Отговор #1091 -: Юли 18, 2013, 02:19:25 pm »

Не е от овена, от живота е.

Когато бях едно такова дете като теб в онзи изключително червения ми период, имах, тогава модерен, червен панталон с ниска талия и явно съм се понадупвала, защото един колега казваше: "Ето, на Пъструшка пак й се вижда касичката за 20 стотинки."

*

Нова

• 3491
« Отговор #1092 -: Юли 18, 2013, 02:21:29 pm »
Как да не е от него, аз се спуквам от смях с овни, включително и аз ги ръся такива, но във виртуала трудно пиша, защото имам проблем с мерк, които ми У3.

Споко, няма пълно щастие, аз пък на живо съм буца. И на мен ми у3.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #1093 -: Юли 18, 2013, 02:23:11 pm »

Касичката!!!

Как да не е от него, аз се спуквам от смях с овни, включително и аз ги ръся такива, но във виртуала трудно пиша, защото имам проблем с мерк, които ми У3.

Не познавам жени Овни, само мъже. Шефа ми и може би бъдещ колега, стар приятел... И двамата пускат шеги, но рядко.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1094 -: Юли 18, 2013, 02:28:09 pm »
Моят хумор е с по-плутонов привкус, мъжете повече го харесват.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1095 -: Юли 18, 2013, 02:34:15 pm »
- така добре имитира хората, особено тези, на които им се подиграва

Мдаа, това и аз обичам да го правя.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1096 -: Юли 18, 2013, 02:43:20 pm »
Моят хумор е с по-плутонов привкус, мъжете повече го харесват.
Абсолютно и аз съм така! Защо мислиш тук се спирам да пиша, че вечно има някой моралист да ме накове, иначе ми дай черен хумор, еротични теми, абонирала съм се във фейса за Иво Сиромахов и с него понякога направо се заливам от смях.

И с основание се спираш. Аз веднага бих ти направила забележка.

Поради което съм баннала г-н Сиромахов от моя, де)))))) :P

« Отговор #1097 -: Юли 18, 2013, 05:36:37 pm »
Ако това е налице после е лесно  :blink: Оправям се за излизане с бързината на войник. Душ и миене на зъби 15-20мин., мазане с кремове и обличане максимум 5 мин., гримиране (спирала и гланц за устни  ;D) и парфюмиране още 2 минути, и вече съм пред асансьора  ;D понякога ми отнема повече време да си намеря ключовете, преди да изляза, пред това да се оправя  ;D Обикновено на мен ми се налага да чакам мъжете да се наконтят ;D

Идеално разписание! Бързо, точно и стегнато )))
Браво. Ей такава жена ми трябва!!!!! ............. :wink2: ........ защото много мразя да чакам жени да се контят.
Отнема им 1 час и все има още нещо за довършване. Просто е ужасно да ги чакаш!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

satin_

« Отговор #1098 -: Юли 18, 2013, 06:35:43 pm »
Браво. Ей такава жена ми трябва!!!!! ............. :wink2: ........ защото много мразя да чакам жени да се контят.

Идеална съм, но само от разстояние ;D

« Отговор #1099 -: Юли 18, 2013, 06:37:06 pm »

Идеална съм, но само от разстояние ;D

ОК, вземам те от разстояние! )))
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....