За да си постоянно лакирана, гримирана, с издухана и направена коса, ноктопластика, трябва да водиш съответния начин и стил на живот. Това не означава, че работещите момичета не се поддържаме, просто нямаме време за излишни модни обсесии.
Ако една жена е поддържана си личи и не е нужно да прекарва повечето си време в козметичния салон или пред огледалото, за да изглежда добре. По-важно е ноктите да са чисти и поддържани, пред това винаги да са лакирани. Дори за предпочитане е да не са в шарени и ярки цветове, един френски маникюр или някой семпъл цвят върши чудесна работа за всеки случай, в някои случаи може и червен лак (имам слабост към него, но никога не ходя с червени нокти през деня)

. Същото важи и за прическата, ако косата е чиста, здрава и поддържана е достатъчно да я срешеш за да изглежда добре. За грижата за кожата трябва някой хубав крем, почистващ лосион и крем за тяло. Мисълта ми е че за да изглеждаш добре на първо място е хигиената.
Ако това е налице после е лесно :blink: Оправям се за излизане с бързината на войник. Душ и миене на зъби 15-20мин., мазане с кремове и обличане максимум 5 мин., гримиране (спирала и гланц за устни

) и парфюмиране още 2 минути, и вече съм пред асансьора

понякога ми отнема повече време да си намеря ключовете, преди да изляза, пред това да се оправя

Обикновено на мен ми се налага да чакам мъжете да се наконтят