В 4-ти ми е. Досега ми е донесъл над 20 пъти смяна на жилища :blink: Не се оплаквам! Мечтая да живея в каравана,от тия модерните и да обикалям света. Всеки ден да съм в различен град и Света да е моя дом...Дано някой ден да имам пари,за да мога да си го позволя или поне да живея в къща. Тия блокове не ме кефят!
Не знам дали е защото у9 ми е в 8, но дотук съм посетила всички места, които по някакъв начин смътно съм въжделяла вътре в себе си. Просто в крайна сметка така се е получавало, без да ми е самоцел. Затова дерзайте.Дори след последното се почувствах празна и се чудих какво вече да си намисля, за да ми се сбъдне. Напоследък съм се спряла на Санкт Петербург и Осло Холменколен.
Цитат на: Нова в Август 15, 2013, 02:16:09 pmНе знам дали е защото у9 ми е в 8, но дотук съм посетила всички места, които по някакъв начин смътно съм въжделяла вътре в себе си. Просто в крайна сметка така се е получавало, без да ми е самоцел. Затова дерзайте.Дори след последното се почувствах празна и се чудих какво вече да си намисля, за да ми се сбъдне. Напоследък съм се спряла на Санкт Петербург и Осло Холменколен.Oslo.
3, Изкарала съм едно ИМТ - Изкарваш, Макар и Тъп.
Нова, точно това щях да те питам, щото нали съм казвала, че родителите ми са академични чеда, аз искам да се занимавам с бизнес, а сестрата никога нищо не е искала. Изведнъж завърши бакалавър, магистър с отличие и дрънка, че щяла и доктор да става, аз още не мога да я възприема така, но по карта й излиза всичко и луната в 6 в козирог и юпи в 10, а и 9 в 8 - ще прави кариера и това е това и всички ще гледаме като гръмнати, а мен дето ме гласяха за кариера, сега съм черната овца.
Не обичам да се закотвям на едно място и ми трябва не повече от седмица,за да се приспособя да живея на ново място. Не се привързвам към местата на които живея. Даже ми се е случвало да живея на 3 места наведнъж. При майка ми,при брат ми,при гаджето,нооо вече не може така
Трябва и да се работи Дрийми . Е, освен ако не почне да ми извира нефт изпод краката .
Ако нямаш Вездесъщ Нептун, хич и не се надявай ))))))))))))))))))))))))))))
Аааа, има надежда, но помисли "една от най" или "най"
Цитат на: Нова в Август 15, 2013, 02:41:03 pmАааа, има надежда, но помисли "една от най" или "най"Няма как да не е най, само някакви индийци са ми конкуренция в моята сфера, в реалният живот де, не в петролната промишленост :lol: .
Стига с тоя петрол, бе! Аз съм природозащитник и ще ви строша шундите на вас, дето го вадите и размествате земните пластове :33: