Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 509790 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Дрън-дрън
« Отговор #1720 -: Август 15, 2013, 02:05:05 pm »
1, Това е добре, особено за теб.
2, Уфф, успокои ме, значи ще се върне и всичко ще е както преди
3, Изкарала съм едно ИМТ - Изкарваш, Макар и Тъп.

« Отговор #1721 -: Август 15, 2013, 02:11:03 pm »
В 4-ти ми е. Досега ми е донесъл над 20 пъти смяна на жилища  :blink: Не се оплаквам! Мечтая да живея в каравана,от тия модерните и да обикалям света. Всеки ден да съм в различен град и Света да е моя дом...Дано някой ден да имам пари,за да мога да си го позволя или поне да живея в къща. Тия блокове не ме кефят!  ;D

Де да беше и моят в 4-ти ;D . Аз цял живот живея в къща, но мечтата ми е да пътувам, имам Луна в 9-ти, даже бях почнала да правя списък кои места искам да посетя. Впрочем, една моя приятелка има позната, която пътува на стоп - обиколила е почти целият свят със супер малко пари. Има блог с адски много снимки - http://tery-robin.blogspot.com/p/blog-page_6317.html

*

Нова

• 3491
« Отговор #1722 -: Август 15, 2013, 02:16:09 pm »
Не знам дали е защото у9 ми е в 8, но дотук съм посетила всички места, които по някакъв начин смътно съм въжделяла вътре в себе си. Просто в крайна сметка така се е получавало, без да ми е самоцел. Затова дерзайте.

Дори след последното се почувствах празна и се чудих какво вече да си намисля, за да ми се сбъдне.
Напоследък съм се спряла на Санкт Петербург и Осло Холменколен.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #1723 -: Август 15, 2013, 02:18:37 pm »
Не знам дали е защото у9 ми е в 8, но дотук съм посетила всички места, които по някакъв начин смътно съм въжделяла вътре в себе си. Просто в крайна сметка така се е получавало, без да ми е самоцел. Затова дерзайте.

Дори след последното се почувствах празна и се чудих какво вече да си намисля, за да ми се сбъдне.

Oslo.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #1724 -: Август 15, 2013, 02:21:26 pm »
Много искам да отида до древният град Петра в Йордания. После може до Индия или Тибет, ама всичко опира до пари...

*

Нова

• 3491
« Отговор #1725 -: Август 15, 2013, 02:23:26 pm »

Oslo.

Но само, ако ще видя шанцата и се запиша на един тюишън по класическо ски бягане. Иначе връщам възможността )))))))))

Сънчо,

Влизам в най-дълбоките недра на колективното неосъзнато, щом е на ниво Академичност. Но тук каквото и да кажа ще звучи като биене в гърдите и хвалеж, така че ще замълча.

« Отговор #1726 -: Август 15, 2013, 02:26:59 pm »
Не обичам да се закотвям на едно място и ми трябва не повече от седмица,за да се приспособя да живея на ново място. Не се привързвам към местата на които живея. Даже ми се е случвало да живея на 3 места наведнъж. При майка ми,при брат ми,при гаджето,нооо вече не може така  ;D
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #1727 -: Август 15, 2013, 02:27:08 pm »

3, Изкарала съм едно ИМТ - Изкарваш, Макар и Тъп.

Нещо по Туризъм ли е това?
мда ... може и да не си имала предмет, касаеш думата!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Нова

• 3491
« Отговор #1728 -: Август 15, 2013, 02:32:13 pm »
Нова, точно това щях да те питам, щото нали съм казвала, че родителите ми са академични чеда, аз искам да се занимавам с бизнес, а сестрата никога нищо не е искала. Изведнъж завърши бакалавър, магистър с отличие и дрънка, че щяла и доктор да става, аз още не мога да я възприема така, но по карта й излиза всичко и луната в 6 в козирог и юпи в 10, а и 9 в 8 - ще прави кариера и това е това и всички ще гледаме като гръмнати, а мен дето ме гласяха за кариера, сега съм черната овца.

))))))))))))))))))))))))
Ох, душа, няма пълно щастие )))))
Ми блазе й, някои хора са родени с "натал" ))))) Други гледаме като гръмнати, това ми хареса.

« Отговор #1729 -: Август 15, 2013, 02:34:39 pm »
Не обичам да се закотвям на едно място и ми трябва не повече от седмица,за да се приспособя да живея на ново място. Не се привързвам към местата на които живея. Даже ми се е случвало да живея на 3 места наведнъж. При майка ми,при брат ми,при гаджето,нооо вече не може така  ;D

Трябва и да се работи Дрийми :( . Е, освен ако не почне да ми извира нефт изпод краката :P .

*

Нова

• 3491
« Отговор #1730 -: Август 15, 2013, 02:36:08 pm »
Трябва и да се работи Дрийми :( . Е, освен ако не почне да ми извира нефт изпод краката :P .

Ако нямаш Вездесъщ Нептун, хич и не се надявай ))))))))))))))))))))))))))))

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #1731 -: Август 15, 2013, 02:37:20 pm »
Дрийм, аз като една рачка пък не мога така, друго си е у дома, на моето столче, в моето легълце... да мога да си опъна крачката ))
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #1732 -: Август 15, 2013, 02:38:10 pm »
Ако нямаш Вездесъщ Нептун, хич и не се надявай ))))))))))))))))))))))))))))

Нептун ми е една от най-силните планети в натала  :P . Сега остава само да изблика черното злато :mellow: !

*

Нова

• 3491
« Отговор #1733 -: Август 15, 2013, 02:41:03 pm »
Аааа, има надежда, но помисли "една от най" или "най", че и без това наляво и надясно постоянно обиждат чувствителната му натура и той не се отблагодарява на половинчати неща - много е интуитивен и усеща измамата.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1734 -: Август 15, 2013, 02:45:27 pm »
Най-лошото е това да мислиш, че много хубаво не е на хубаво и да не казваш, че си добре, щото ще ти завидят.

**си, аз винаги казвам, че съм много добре. Това е. Много съм добре. Един от най-щастливите хора, които съм срещала съм аз.

« Отговор #1735 -: Август 15, 2013, 02:47:56 pm »
Аааа, има надежда, но помисли "една от най" или "най"

Няма как да не е най, само някакви индийци са ми конкуренция в моята сфера, в реалният живот де, не в петролната промишленост :lol: .

*

Нова

• 3491
« Отговор #1736 -: Август 15, 2013, 02:49:48 pm »
Аааа, има надежда, но помисли "една от най" или "най"

Няма как да не е най, само някакви индийци са ми конкуренция в моята сфера, в реалният живот де, не в петролната промишленост :lol: .

Оптимистично. Нали знаеш, че нептун като дава, дава и тогава петролът изригва на едни високи фонтани и залива всичко наоколо си. Само много внимателно с искрите, че пламната му температура е много ниска.

« Отговор #1737 -: Август 15, 2013, 02:53:25 pm »
Ехааа, ето къде ще отида като почна петролният бизнес !

http://vbox7.com/play:c4099558d2

sunnily, аз от открити залежи ще греба !

« Отговор #1738 -: Август 15, 2013, 03:01:44 pm »
Има си открити залежи в Канада, ама ти щом искаш, чакай си сака с парите :rolleyes: !

« Отговор #1739 -: Август 15, 2013, 03:04:28 pm »

Стига с тоя петрол, бе! Аз съм природозащитник и ще ви строша шундите на вас, дето го вадите и размествате земните пластове :33:

хахаха.. как се трошат такива меки неща? да беше казала, ще ви строша главите  :33: или нещо друго...
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....