Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 509150 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: Дрън-дрън
« Отговор #2000 -: Август 27, 2013, 03:14:50 pm »
Знаех си, просто дочаквах момента, в който ще се разровиш :)))) Сладур!

Проблеми нямам, но може би ти имаш. За разлика от теб, мен вече мама и тати не са ми спонсори и фактор в моят живот, а ти къде викаш живееш и на колко години беше?

Защо не бъдеш полезна на форума с нещо по-различно от това да се дразниш с хората. Пак ти казвам, натискаш грешният човек, не си познала, че с моите години ще се заяждаш. Занимавай се с твоите проблеми. И реши какво искаш, да ти викам по име или не? Нещо обидно да видя в моите постове? Тая злоба ще те довърши.. Грозна гледка.

Аз не съм от раците дето ще се скрият, така че не разчитай. Спри да ме настъпваш с лошо, ако не получаваш лошо отношение от мен, не смятам, че аз съм длъжна да получавам такова от теб.

О и аз със сигурност разбирам повече от астрология отколкото ти.

И съни, тя ме натисна за годините, не аз нея. Проследи целият разговор, с нищо никога не съм я обидила.
Не съм се ровила бе дете, колко пъти да ти казвам. Стига ми да те прочета веднъж. Защо не разбираш, че не всички са зле с паметта, като теб. Бъди спокойна, за сега само ти си ми крива и то защото си го просиш. Аз отдавна нямам спонсори, пак си в грешка, говориш без да знаеш. Пак ми доказваш, че си малка. Ех ако не беше тая злоба в мен, докъде ли щях да стигна?! Как прозря всички, браво. Сигурно заради знанията ти. И няма нужда да съм злобна, за да не те харесвам. Ти си от тоя тип, дето говорят, мислят и правят съвсем различни неща.

Ето ти доказателството, че не аз, а ти си от хората, които говорят, мислят и правят съвсем различни неща.

Ти тръгна да съдиш мен, по годините ми, които ако исках ти даже нямаше да знаеш, и тогава аргументите ти в момента, щяха да са загубена кауза и щеше да е нещо друго.

Айде със здраве.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2001 -: Август 27, 2013, 03:15:49 pm »
Знаех си, просто дочаквах момента, в който ще се разровиш :)))) Сладур!

Проблеми нямам, но може би ти имаш. За разлика от теб, мен вече мама и тати не са ми спонсори и фактор в моят живот, а ти къде викаш живееш и на колко години беше?

Защо не бъдеш полезна на форума с нещо по-различно от това да се дразниш с хората. Пак ти казвам, натискаш грешният човек, не си познала, че с моите години ще се заяждаш. Занимавай се с твоите проблеми. И реши какво искаш, да ти викам по име или не? Нещо обидно да видя в моите постове? Тая злоба ще те довърши.. Грозна гледка.

Аз не съм от раците дето ще се скрият, така че не разчитай. Спри да ме настъпваш с лошо, ако не получаваш лошо отношение от мен, не смятам, че аз съм длъжна да получавам такова от теб.

О и аз със сигурност разбирам повече от астрология отколкото ти.

И съни, тя ме натисна за годините, не аз нея. Проследи целият разговор, с нищо никога не съм я обидила.
Не съм се ровила бе дете, колко пъти да ти казвам. Стига ми да те прочета веднъж. Защо не разбираш, че не всички са зле с паметта, като теб. Бъди спокойна, за сега само ти си ми крива и то защото си го просиш. Аз отдавна нямам спонсори, пак си в грешка, говориш без да знаеш. Пак ми доказваш, че си малка. Ех ако не беше тая злоба в мен, докъде ли щях да стигна?! Как прозря всички, браво. Сигурно заради знанията ти. И няма нужда да съм злобна, за да не те харесвам. Ти си от тоя тип, дето говорят, мислят и правят съвсем различни неща.

Ето ти доказателството, че не аз а ти си от хората, които говорят, мислят и правят съвсем различни неща. Айде със здраве.
И как ?!?!!  ;D ;D Обясни какво е подчертаното, даже не можеш и да спориш, като хората.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #2002 -: Август 27, 2013, 03:17:45 pm »
И ти говориш без да знаеш девойкооо, не знаеш коя съм, през какво съм минала и какво е станало от мен за 20 години, някой хора и за 50 не са научили толкова. Малка, какво значи малка?! Трябва да ми е обидно, че съм млада и красива? Мисленете ми не е детско, така че не ме наричай дете, и спри да коментираш хората, БЕЗ ДА ГИ ПОЗНАВАШ!

На 20 може да си много по зрял и интелигентен от много по възрастни хора от теб, как пък реши от 5 коментара във форума, без личен контакт с мен, аз дали съм дете или не?

Само защото не съм почнала да споделям на форума негативите в живота си  (което най-вероятно няма и да направя, поне до колкото се познавам) и да говоря колко тежък ми е бил живота, или през какво съм минала, не значи нищичко. А нали житейските неспогоди и т.н те правят човек? Или годините те правят, ти май седиш зад тази кауза?

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2003 -: Август 27, 2013, 03:21:09 pm »
Годините ти бяха само едно доказателство за това, което си.  :blink: Като казах, че нямам нужда от съвети от 93 набор дете, имах предвид точно това. Мислиш като на 20 и си на 20. Първо е МИСЛИШ. Моите изводи не са , от това че си на 20, а от това, което пишеш.  :blink: Не виждам кое е обидното да си на 20, освен ако не ти е комплекс нещо.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2004 -: Август 27, 2013, 03:23:16 pm »
Еми пък НА, решавам ги тези неща. Сега и мнение ли не трябва да имам?! Къде летиш и за каква се мислиш? Не от 5 ами от 2 коментара мога да преценя човек, това на теб няма как да ти го побере мозъчето,че има такива хора.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #2005 -: Август 27, 2013, 03:25:14 pm »
Годините ти бяха само едно доказателство за това, което си.  :blink: Като казах, че нямам нужда от съвети от 93 набор дете, имах предвид точно това. Мислиш като на 20 и си на 20. Първо е МИСЛИШ. Моите изводи не са , от това че си на 20, а от това, което пишеш.  :blink: Не виждам кое е обидното да си на 20, освен ако не ти е комплекс нещо.

Пиша позитивни и готини неща, с надеждата, че хората ще се забавляват. Все пак не може всички да си исипваме помията нали? Трябва и някой да е позитивен и да е добре и положително настроен, въпреки неговите помии в неговият живот. Не съди хората по това как пишат във форум, съди ги по постижения, по историята им.. всичко друго е къде, къде по правилно.

Явно само ти така си мислиш, защото мен не успя да ме прецениш. В мозъчето ми няма място за злобни хора, много си права. И да извинявам се, че ти дадох съвет, грешката е моя.

Довиждане и на добър час. По умният отстъпва или по младият, както ти решиш!

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #2006 -: Август 27, 2013, 03:25:58 pm »
.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2007 -: Август 27, 2013, 03:26:53 pm »

Пиша позитивни и готини неща, с надеждата, че хората ще се забавляват. Все пак не може всички да си исипваме помията нали? Трябва и някой да е позитивен и да е добре и положително настроен, въпреки неговите помии в неговият живот. Не съди хората по това как пишат във форум, съди ги по постижения, по историята им.. всичко друго е къде, къде по правилно.

Явно само ти така си мислиш, защото мен не успя да ме прецениш. В мозъчето ми няма място за злобни хора, много си права. И да извинявам се, че ти дадох съвет, грешката е моя.

Довиждане и на добър час. По умният отстъпва!
Браво, отстъпи и ми покажи, че греша за теб.

« Отговор #2008 -: Август 27, 2013, 03:30:37 pm »
И ти говориш без да знаеш девойкооо, не знаеш коя съм, през какво съм минала и какво е станало от мен за 20 години, някой хора и за 50 не са научили толкова. Малка, какво значи малка?! Трябва да ми е обидно, че съм млада и красива? Мисленете ми не е детско, така че не ме наричай дете, и спри да коментираш хората, БЕЗ ДА ГИ ПОЗНАВАШ!

На 20 може да си много по зрял и интелигентен от много по възрастни хора от теб, как пък реши от 5 коментара във форума, без личен контакт с мен, аз дали съм дете или не?

Само защото не съм почнала да споделям на форума негативите в живота си  (което най-вероятно няма и да направя, поне до колкото се познавам) и да говоря колко тежък ми е бил живота, или през какво съм минала, не значи нищичко. А нали житейските неспогоди и т.н те правят човек? Или годините те правят, ти май седиш зад тази кауза?
Ей, малката как не си при мен да те гушна...
Виж как може да им се връзваш...???
От позицията на какви ти говорят така..?
На някоя, която не познавам, че съм и казал-лельо и айде почна да ми описва, как изглежда, каква била луната на мъжа и( сигурно сексуално иска да го възвеличае)...
НЯМА КАК ДА СА ЖЕНИ СЪС САМОЧУВСТВИЕ!!!!!!!!!
Проблемът- да с ът накрая...Ами техен си е...
Аз не съм обидил, никого нито ти...само те бълват змий и простотии, а после съм ги клел..ами цитирах Марая...Кой каквото мисли му се връща 2ва пъти ако не бъркам точния цитат...
Нека си живеят собственият свят...лошото е че заради такива, които се опитват да тъпчат, такива като теб, млади хора бягат извън БГ...
Мен няма как да стъпчат, каквото и да си говорят, аз си знам, колко струвам и каквото и да говорят го приемам с усмивка и ирония, а те се дразнят...
Както вчера Марая каза на калоянчо, че е комплексиран...ами на мен не са ми го казвали НИКОГА и бих се замислил...
Аз и споделям мнението -комплексиран псевдоинтелектуалец, който е чел кориците на книгите без съдаржанието...
Е как може,аз и Марая да сме на едно мнение...????
Така, че горе главата и не се давай на НИКОЙ да те тъпче...
Цунки от мен, малка Краби садураби...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2009 -: Август 27, 2013, 04:09:15 pm »
Цитат

Не съди хората по това как пишат във форум, съди ги по постижения, по историята им.. всичко друго е къде, къде по правилно.

Много точно.

Не като обръщение към ini, а по принцип.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #2010 -: Август 27, 2013, 04:10:55 pm »
И кой е казал тази велика мисъл, Лили?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2011 -: Август 27, 2013, 04:16:43 pm »
А има ли значение? По-напред в хронологията може да се проследи кой го е казал.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2012 -: Август 27, 2013, 04:19:02 pm »
Цитат

Не съди хората по това как пишат във форум, съди ги по постижения, по историята им.. всичко друго е къде, къде по правилно.

Много точно.

Във връзка с нейната мъдра мисъл, може ли тя да ме определя за 'злобна' от няколко мои остри коментара по нея?!  :blink: Пак тя сама си противоречи, според мен.  :blink: 

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #2013 -: Август 27, 2013, 04:22:09 pm »
Цитат

Много точно.

Във връзка с нейната мъдра мисъл, може ли тя да ме определя за 'злобна' от няколко мои остри коментара по нея?!  :blink: Пак тя сама си противоречи, според мен.  :blink:

Злобата беше явно показана от твоя страна с целенасочени нападки, докато ти понятие си нямаш за моят интелектуален капацитет. Ама честно ти казвам, не ми се занимава с теб, приключвай вече с тази тема. Много хора разбраха, кой е прав и крив, няма нужда да се доказваме.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2014 -: Август 27, 2013, 04:23:57 pm »
Девойчета, не ви следя хронологията на спора, но честно казано не виждам смисъл и причина да си опонирате така настървено. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2015 -: Август 27, 2013, 04:24:17 pm »
Цитат

Много точно.

Злобата беше явно показана от твоя страна с целенасочени нападки, докато ти понятие си нямаш за моят интелектуален капацитет. Ама честно ти казвам, не ми се занимава с теб, приключвай вече с тази тема. Много хора разбраха, кой е прав и крив, няма нужда да се доказваме.
Даже не знам защо пак ми пишеш, нали по-умния или по-младия отстъпвал, това каза последно? Като не ти занимава с мен, не се занимавай. Толкова е просто.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #2016 -: Август 27, 2013, 04:26:12 pm »
Цитат

Много точно.

Даже не знам защо пак ми пишеш, нали по-умния или по-младия отстъпвал, това каза последно? Като не ти занимава с мен, не се занимавай. Толкова е просто.

Спри тогава да пишеш по темата. Вземи пример.

Отидох да се разходя, хапнах една пица и си развалих диетката, ама както и да е, ще ходя сега пеша 45 минутки, пак съм разочарована, че свалям само в долната част на тялото, язък че толкова се мъча в тоя пек...

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2017 -: Август 27, 2013, 04:31:18 pm »
Девойчета, не ви следя хронологията на спора, но честно казано не виждам смисъл и причина да си опонирате така настървено. :)
За мен спора започна, като малката започна да ме включва в постовете си, иронично, явно обидена от това, че й казах преди няколко дни да не ми дава съвети, след като за мен е дете. За мен е дете и имам право да си мисля така,  грешно или не. Ако тя нямаше комплекс, че я наричам дете, нямаше да ми обърне внимание и да ми наговори ред глупости. Щеше да се отнесе, като човек който си знае за себе си, а не да ми казва, че майка ми и баща ми били давали пари и разни други.  :blink:

« Отговор #2018 -: Август 27, 2013, 04:32:37 pm »
Лейдис, поздрав....
Айде стига вече драми...:)))))))))
То като питах за една- Даутсен и синанстрия то настана една....мани
ПОЗДРАВ...И повече веселия....не трагедия...:))))

http://www.youtube.com/watch?v=73UVTwNQHls
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2019 -: Август 27, 2013, 04:33:39 pm »

Спри тогава да пишеш по темата. Вземи пример.

Пример ще взема от други хора, не от теб точно. Ще пиша по всички теми, за които реша.
Хайде, нали в спора се ражда истината?! Искаш ли да кача нашата синастрия и да видим твоето тълкуване, защото каза че повече разбираш от астрология от мен!? Мисля, че ще е полезно за всички.  :blink:
« Последна редакция: Август 27, 2013, 04:37:53 pm от ini »