И ти говориш без да знаеш девойкооо, не знаеш коя съм, през какво съм минала и какво е станало от мен за 20 години, някой хора и за 50 не са научили толкова. Малка, какво значи малка?! Трябва да ми е обидно, че съм млада и красива? Мисленете ми не е детско, така че не ме наричай дете, и спри да коментираш хората, БЕЗ ДА ГИ ПОЗНАВАШ!
На 20 може да си много по зрял и интелигентен от много по възрастни хора от теб, как пък реши от 5 коментара във форума, без личен контакт с мен, аз дали съм дете или не?
Само защото не съм почнала да споделям на форума негативите в живота си (което най-вероятно няма и да направя, поне до колкото се познавам) и да говоря колко тежък ми е бил живота, или през какво съм минала, не значи нищичко. А нали житейските неспогоди и т.н те правят човек? Или годините те правят, ти май седиш зад тази кауза?
Ей, малката как не си при мен да те гушна...
Виж как може да им се връзваш...

От позицията на какви ти говорят така..?
На някоя, която не познавам, че съм и казал-лельо и айде почна да ми описва, как изглежда, каква била луната на мъжа и( сигурно сексуално иска да го възвеличае)...
НЯМА КАК ДА СА ЖЕНИ СЪС САМОЧУВСТВИЕ!!!!!!!!!
Проблемът- да с ът накрая...Ами техен си е...
Аз не съм обидил, никого нито ти...само те бълват змий и простотии, а после съм ги клел..ами цитирах Марая...Кой каквото мисли му се връща 2ва пъти ако не бъркам точния цитат...
Нека си живеят собственият свят...лошото е че заради такива, които се опитват да тъпчат, такива като теб, млади хора бягат извън БГ...
Мен няма как да стъпчат, каквото и да си говорят, аз си знам, колко струвам и каквото и да говорят го приемам с усмивка и ирония, а те се дразнят...
Както вчера Марая каза на калоянчо, че е комплексиран...ами на мен не са ми го казвали НИКОГА и бих се замислил...
Аз и споделям мнението -комплексиран псевдоинтелектуалец, който е чел кориците на книгите без съдаржанието...
Е как може,аз и Марая да сме на едно мнение...

?
Така, че горе главата и не се давай на НИКОЙ да те тъпче...
Цунки от мен, малка Краби садураби...