Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 510215 Прегледи
Re: Дрън-дрън
« Отговор #2520 -: Ноември 14, 2013, 02:32:58 pm »
Бе не се пазиме, то сме заедно от 3 месеца някъде, аман заман, ако това чудо ми дойде на главата...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #2521 -: Ноември 14, 2013, 02:35:14 pm »
Бе не се пазиме, то сме заедно от 3 месеца някъде, аман заман, ако това чудо ми дойде на главата...
Е как не се пазите? Кво ще правиш ако забременее? Мммм?  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #2522 -: Ноември 14, 2013, 02:38:30 pm »
Е как не се пазите? Кво ще правиш ако забременее? Мммм?  :blink:
Бе в началото се слагаха дъждобрани и то 1вите няколко пъти. После си направихме изследвания за спинове и тн и се почна...
Ми какво според теб, ще си го гледаме, как какво. Нямам съмнения в нея, ама ми е странно и гледам да не го показвам и се държа и така..:)
Според мен си е фалшива тревога..ама кой да знае
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #2523 -: Ноември 16, 2013, 09:03:28 am »
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #2524 -: Ноември 16, 2013, 11:59:26 am »
# оставка

*

Veselin

• 2737

« Отговор #2526 -: Ноември 19, 2013, 11:04:05 am »
Честит празник на всички мъже!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2527 -: Ноември 19, 2013, 11:24:46 am »
Какъв празник имат?  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2528 -: Ноември 19, 2013, 11:26:35 am »
Ами какъвто е 8-ми март за нас,такъв е и днешния ден за тях.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2529 -: Ноември 19, 2013, 11:46:09 am »
До ви се оплача, някакъв досадник се е активирал и ми накъсва телефона много упорито, а вече не помня кой е и защо се изписва "досадник". Сега се скатавам, не вдигам и се чудя кой е, май е някакъв досаден клиент.  ;D Имаше един дърт Лъв, много мазен, може и неговия номер да съм кръстила така.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2530 -: Ноември 19, 2013, 01:01:33 pm »

Дрийм, ти майтап ли си правиш?

Днес е Световният ден на тоалетната  ;D

Цитат

115 български организации използваха Световния ден на тоалетната, за да привлекат общественото внимание към един сериозен проблем

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/malka-ili-goliama-e-nuzhdata-ot-novi-uchilishtni-toaletni-5998804

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2531 -: Ноември 19, 2013, 01:59:28 pm »

Дрийм, ти майтап ли си правиш?

Днес е Световният ден на тоалетната  ;D

Цитат

115 български организации използваха Световния ден на тоалетната, за да привлекат общественото внимание към един сериозен проблем

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/malka-ili-goliama-e-nuzhdata-ot-novi-uchilishtni-toaletni-5998804

Подобно на Международния ден на жената в Тринидад и Тобаго през 1999 г. се заражда инициативата на 19 ноември да се чества Международен ден на мъжа. Тази дата е заимствана от Индия, където на 19 ноември се чества Ден на мъжа. Идеята се подкрепя от ООН.

Ами не си правя майтап,ама явно хората правилно са преценили кенефите и мъжете да празнуват на един ден.Явно са намерили някакви сходства и прилики между тях... :rolf:

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #2532 -: Ноември 19, 2013, 09:00:16 pm »
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=184485.0

Тия от БГ мама ще ме убият. С глас съм се смяла!!!
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2533 -: Ноември 19, 2013, 09:37:36 pm »
Краби, на теб майтап ти се струва, но една моя приятелка ми наду главата, все се чудеше кога и как да забели пишката на сина си (сега е на 3 годинки).  ;D

Цитат
Те пишките не растат от дърпане, де да беше така.

:rolf: :rolf: :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2534 -: Ноември 20, 2013, 04:23:41 pm »
Ееее, вече не знам колко трябва да си тъп или да се правиш на бавнозарвиваща се овца!? Работното ми време свърши преди половин час и сега за пореден път ми дават поредното спешно писмо за превод, което трябва да стане веднага. Абе не мога да разбера тия селски пръчки изобщо могат ли да се съобразяват с чуждо работно време!? До гуша ми дойде от тъпи жени, що все в такива колективи попадам? Иронизирах я, като казах дали да не пусна фермана й в гугъл транслейт, че да стане по-бързо, тя седи и гледа като теле. Тежък, направо патологичен случай! Да си тъп е диагноза.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2535 -: Ноември 20, 2013, 04:47:57 pm »
Ееее, вече не знам колко трябва да си тъп или да се правиш на бавнозарвиваща се овца!? Работното ми време свърши преди половин час и сега за пореден път ми дават поредното спешно писмо за превод, което трябва да стане веднага. Абе не мога да разбера тия селски пръчки изобщо могат ли да се съобразяват с чуждо работно време!? До гуша ми дойде от тъпи жени, що все в такива колективи попадам? Иронизирах я, като казах дали да не пусна фермана й в гугъл транслейт, че да стане по-бързо, тя седи и гледа като теле. Тежък, направо патологичен случай! Да си тъп е диагноза.
Много гадно така...Да се застояваш в извънработно време...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2536 -: Ноември 20, 2013, 06:25:26 pm »
Когато се налага, нямам нищо против да работя извънредно, но това вече й стана навик. По трудов договор съм на 6 часа и за толкова ми се плаща. Тая все ми удължава работното време с по един час, работя без да излизам в обедна почивка. А покрай тая лаладжийница направо ми изпушва главата. И колко трябва да си тъп да не зацепиш, че те иронизират. Вече и заместникът на шефа й прави редовно забележки, че се разработва към края на раб. време, значи нещо не е наред с организацията на работата в офиса. Днес я бъзикна по-брутално, вика "Колежки, ние тръгваме, а вие ако искате, продължавайте да работите и ни се обадете към 2-3, но първо поръчайте вечеря и пуснете бойлера в банята".  ;D Избухнах в див смях, а тая стои и гледа като теле в железница, нищо не вдява.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2537 -: Ноември 21, 2013, 02:42:44 pm »
Малеее, вече ми идва да се гръмна с тия патки  :-X, цял ден обсъждаме и спорим как да се напише стандартен отговор на клиентско запитване. Ако продължаваме в същия дух, фирмата няма да прокопса.  :angry: Не знам как може да има толкова малоумни хора - ако в медиите това минава, в бизнеса е непростимо.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2538 -: Ноември 21, 2013, 02:45:45 pm »
Малеее, вече ми идва да се гръмна с тия патки  :-X, цял ден обсъждаме и спорим как да се напише стандартен отговор на клиентско запитване. Ако продължаваме в същия дух, фирмата няма да прокопса.  :angry: Не знам как може да има толкова малоумни хора - ако в медиите това минава, в бизнеса е непростимо.
Лили,твоя шеф да вземе да те сложи за един управител там-малко да ги стягаш!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2539 -: Ноември 21, 2013, 02:53:21 pm »
Не бе, тая се изживява като управител офис. В една стая с нас стои изп. директор и той не може да я стегне тая.

Нямам амбиции да се издигам тук, но с прости жени не може да се работи, елементарни неща не проумяват. Направо ми идва да напусна вече.  :-X

Просто нямам думи, честно ви казвам, ще ми изпуши главата с тия. Имаме една стандартна форма за заявка, която аз би трябвало да съм я превеждала. Тая прави копи-пейст отнякъде и допълва заявката с грешки. И така я разпраща на всички клиенти, поне да ме беше помолила да хвърля едно око. Веднъж установих, че има грешки – седнах и ги коригирах. Казах й да запази коригирания вариант и него да го разпраща. Преди малко ми праща пак старата сбъркана форма, егаси... Жената е с ъглов Меркурий в Дева в тригон със Сатурн, АС Близнаци! Никъде не съм виждала по-голяма тъпотия, наистина тежък случай. И да й имам лъвското спокойствие – казвам къде греши, моля я да внимава повече, тя ме гледа с празен поглед и продължава в същия дух. Не мога да разбера как успява да симулира интелект пред шефа.  :-\

« Последна редакция: Ноември 21, 2013, 03:36:38 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.