Не бе, тая се изживява като управител офис. В една стая с нас стои изп. директор и той не може да я стегне тая.
Нямам амбиции да се издигам тук, но с прости жени не може да се работи, елементарни неща не проумяват. Направо ми идва да напусна вече.

Просто нямам думи, честно ви казвам, ще ми изпуши главата с тия. Имаме една стандартна форма за заявка, която аз би трябвало да съм я превеждала. Тая прави копи-пейст отнякъде и допълва заявката с грешки. И така я разпраща на всички клиенти, поне да ме беше помолила да хвърля едно око. Веднъж установих, че има грешки – седнах и ги коригирах. Казах й да запази коригирания вариант и него да го разпраща. Преди малко ми праща пак старата сбъркана форма, егаси... Жената е с ъглов Меркурий в Дева в тригон със Сатурн, АС Близнаци! Никъде не съм виждала по-голяма тъпотия, наистина тежък случай. И да й имам лъвското спокойствие – казвам къде греши, моля я да внимава повече, тя ме гледа с празен поглед и продължава в същия дух. Не мога да разбера как успява да симулира интелект пред шефа.