Цитат на: remedeos в Декември 10, 2013, 02:30:32 pmНова по кво разбра,че е в телец?Хаххахахахахахах, благодаря за отговора, Дрийм!Ремедеосееее, бързо или бавно да ти отговоря )))))) Факсове.
Нова по кво разбра,че е в телец?
Цитат на: Нова в Декември 10, 2013, 02:40:08 pmЦитат на: remedeos в Декември 10, 2013, 02:30:32 pmНова по кво разбра,че е в телец?Хаххахахахахахах, благодаря за отговора, Дрийм!Ремедеосееее, бързо или бавно да ти отговоря )))))) Факсове. Аз не вдявам много от добичи луни,затова питам
Цитат на: remedeos в Декември 10, 2013, 02:18:52 pmМен старите вампирки много ме надушват,че съм съжалителна.Луди са по мен,слабостта на бабките съм-като ме захапят и не пускат-като питбули.Често започват разговор хленчейки,после ми преграждат пътя,за да ме задържат,а пък накрая ми причернява,а те довоолно зачервили бузи все по надъхани ми разправят разкази от криптата Ти какво правиш по въпроса с вампирките? Аз ги гледам в очите и повтарям наум "Каквото ми мислиш да ти се връща".Има ефект.Принципа на огледалото...
Мен старите вампирки много ме надушват,че съм съжалителна.Луди са по мен,слабостта на бабките съм-като ме захапят и не пускат-като питбули.Често започват разговор хленчейки,после ми преграждат пътя,за да ме задържат,а пък накрая ми причернява,а те довоолно зачервили бузи все по надъхани ми разправят разкази от криптата
Нали уж Телешката Луна е спокойна и не особено емоционална бе... Единственото по което ми мяса на Телешка Луна,е че не обича да изхвърля старите неща (стремежа към натрупване).Но в никакъв случай не бих казала,че има вкус-нито се облича хубаво,нито разбира от естетика :rolleyes:
Цитат на: Just_a_Dream в Декември 10, 2013, 02:31:59 pmЦитат на: remedeos в Декември 10, 2013, 02:18:52 pmМен старите вампирки много ме надушват,че съм съжалителна.Луди са по мен,слабостта на бабките съм-като ме захапят и не пускат-като питбули.Често започват разговор хленчейки,после ми преграждат пътя,за да ме задържат,а пък накрая ми причернява,а те довоолно зачервили бузи все по надъхани ми разправят разкази от криптата Ти какво правиш по въпроса с вампирките? Аз ги гледам в очите и повтарям наум "Каквото ми мислиш да ти се връща".Има ефект.Принципа на огледалото... Нищо не правя,съжалявам ги ;DАко мога ги избягвам.Имам много тежък защитен арсенал,който вадя при по-сериозни противници.На някои бабки аз съзнателно отдавам от енергията си,това не ми е дерт.
Цитат на: Just_a_Dream в Декември 10, 2013, 02:46:57 pmНали уж Телешката Луна е спокойна и не особено емоционална бе... Единственото по което ми мяса на Телешка Луна,е че не обича да изхвърля старите неща (стремежа към натрупване).Но в никакъв случай не бих казала,че има вкус-нито се облича хубаво,нито разбира от естетика :rolleyes:според мен трупането на стари вещи е по рака, а вкуса за облеклото някак си по върви да е по везни /въпреки, че и двата знака са по венера/.
Аз като почнат разни баби да ми се оплакват в блока където живее майка ми( все пак там съм израстнал и живял до 25 години) им казвам...Споко малко остава и ще си починете много хубаво.....И ме оставят на мира и така всеки път ги облъчвам с тоя отговор..
Цитат на: venerra в Декември 10, 2013, 02:55:45 pmЦитат на: Just_a_Dream в Декември 10, 2013, 02:46:57 pmНали уж Телешката Луна е спокойна и не особено емоционална бе... Единственото по което ми мяса на Телешка Луна,е че не обича да изхвърля старите неща (стремежа към натрупване).Но в никакъв случай не бих казала,че има вкус-нито се облича хубаво,нито разбира от естетика :rolleyes:според мен трупането на стари вещи е по рака, а вкуса за облеклото някак си по върви да е по везни /въпреки, че и двата знака са по венера/. Луната в Телец също на теория разбира от мода,красота и естетика.Все пак управител е Венера.А стремежа към натрупване го има в Телеца по принцип,все пак управлява втори мунданен дом
Джъст, ако живеете с твоя приятел с майка му абе демек със старите песове, бегайте с 200000000000....най грубата грешка е това...Стар пес винаги се меша, а секс как ще се прай не нам..
Моята теория е че млади и стари трябва отделно да живеят и съшо така ролята на родителите е да дават пари и НЕ дават мнение и когато се появят фффнуци предимно те(старите песове) трябва дас е заемат с гледането...Някак така бих обобщил вижданията ми за еднин семеен живот и прилежащата рода..
Ами ше вземат и те да се възбудят,пък гледай ти..
Цитат на: Нерил в Декември 10, 2013, 03:01:39 pmДжъст, ако живеете с твоя приятел с майка му абе демек със старите песове, бегайте с 200000000000....най грубата грешка е това...Стар пес винаги се меша, а секс как ще се прай не нам.. За секса ли питаш? Нямам проблем Пускаме някой филм силно и са почваме. Ние живеем не само с майка му,ами и с баща му.Казвам ти не са лоши хора. Просто за мое и за тяхно добре не бива да сме много близки.Трябва да се поддържа здравословна дистанция