Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 509897 Прегледи
*

remedeos

• **
  • 1038
Re: Дрън-дрън
« Отговор #2640 -: Декември 10, 2013, 02:44:31 pm »
Нова по кво разбра,че е в телец?

Хаххахахахахахах, благодаря за отговора, Дрийм!

Ремедеосееее, бързо или бавно да ти отговоря )))))) Факсове.
Аз не вдявам много от добичи луни,затова питам ;D

« Отговор #2641 -: Декември 10, 2013, 02:46:57 pm »
Нова по кво разбра,че е в телец?

Хаххахахахахахах, благодаря за отговора, Дрийм!

Ремедеосееее, бързо или бавно да ти отговоря )))))) Факсове.
Аз не вдявам много от добичи луни,затова питам ;D
Нали уж Телешката Луна е спокойна и не особено емоционална бе...  :P Единственото по което ми мяса на Телешка Луна,е че не обича да изхвърля старите неща (стремежа към натрупване).Но в никакъв случай не бих казала,че има вкус-нито се облича хубаво,нито разбира от естетика  :rolleyes:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2642 -: Декември 10, 2013, 02:51:07 pm »
Мен старите вампирки много ме надушват,че съм съжалителна.Луди са по мен,слабостта на бабките съм-като ме захапят и не пускат-като питбули.Често започват разговор хленчейки,после ми преграждат пътя,за да ме задържат,а пък накрая ми причернява,а те довоолно зачервили бузи все по надъхани ми разправят разкази от криптата ;D
Ти какво правиш по въпроса с вампирките? Аз ги гледам в очите и повтарям наум "Каквото ми мислиш да ти се връща".Има ефект.Принципа на огледалото...
Нищо не правя,съжалявам ги  ;DАко мога ги избягвам.Имам много тежък защитен арсенал,който вадя при по-сериозни противници.На някои бабки аз съзнателно отдавам от енергията си,това не ми е дерт.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2643 -: Декември 10, 2013, 02:55:45 pm »
Нали уж Телешката Луна е спокойна и не особено емоционална бе...  :P Единственото по което ми мяса на Телешка Луна,е че не обича да изхвърля старите неща (стремежа към натрупване).Но в никакъв случай не бих казала,че има вкус-нито се облича хубаво,нито разбира от естетика :rolleyes:
според мен трупането на стари вещи е по рака, а вкуса за облеклото някак си по върви да е по везни /въпреки, че и двата знака са по венера/.

п.с. това поколение като цяло има склонност към трупане и събиране на вещи, защото по тяхно време не е имало изобилие на стоки, а  и повечето са живели бедно.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #2644 -: Декември 10, 2013, 02:56:06 pm »
Мен старите вампирки много ме надушват,че съм съжалителна.Луди са по мен,слабостта на бабките съм-като ме захапят и не пускат-като питбули.Често започват разговор хленчейки,после ми преграждат пътя,за да ме задържат,а пък накрая ми причернява,а те довоолно зачервили бузи все по надъхани ми разправят разкази от криптата ;D
Ти какво правиш по въпроса с вампирките? Аз ги гледам в очите и повтарям наум "Каквото ми мислиш да ти се връща".Има ефект.Принципа на огледалото...
Нищо не правя,съжалявам ги  ;DАко мога ги избягвам.Имам много тежък защитен арсенал,който вадя при по-сериозни противници.На някои бабки аз съзнателно отдавам от енергията си,това не ми е дерт.
Я кажи някой трик за вардене на енергията  ;D

« Отговор #2645 -: Декември 10, 2013, 02:57:17 pm »
Нали уж Телешката Луна е спокойна и не особено емоционална бе...  :P Единственото по което ми мяса на Телешка Луна,е че не обича да изхвърля старите неща (стремежа към натрупване).Но в никакъв случай не бих казала,че има вкус-нито се облича хубаво,нито разбира от естетика :rolleyes:
според мен трупането на стари вещи е по рака, а вкуса за облеклото някак си по върви да е по везни /въпреки, че и двата знака са по венера/.

Луната в Телец също на теория разбира от мода,красота и естетика.Все пак управител е Венера.А стремежа към натрупване го има в Телеца по принцип,все пак управлява втори мунданен дом  :P

« Отговор #2646 -: Декември 10, 2013, 02:59:27 pm »
Аз като почнат разни баби да ми се оплакват в блока където живее майка ми( все пак там съм израстнал и живял до 25 години) им казвам...Споко малко остава и ще си починете много хубаво...:)..И ме оставят на мира и така всеки път ги облъчвам с тоя отговор..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #2647 -: Декември 10, 2013, 02:59:53 pm »
Аз като почнат разни баби да ми се оплакват в блока където живее майка ми( все пак там съм израстнал и живял до 25 години) им казвам...Споко малко остава и ще си починете много хубаво...:)..И ме оставят на мира и така всеки път ги облъчвам с тоя отговор..:)
:rolf:

« Отговор #2648 -: Декември 10, 2013, 03:01:39 pm »
Джъст, ако живеете с твоя приятел с майка му абе демек със старите песове, бегайте с 200000000000....най грубата грешка е това...Стар пес винаги се меша, а секс как ще се прай не нам..
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2649 -: Декември 10, 2013, 03:03:15 pm »

Луната в Телец също на теория разбира от мода,красота и естетика.Все пак управител е Венера.А стремежа към натрупване го има в Телеца по принцип,все пак управлява втори мунданен дом  :P
ракът събита стари вещи заради сантименталната им стойност, а телеца - защото вещите му дават сигурност, но той не трупа какво да е , а само качествени неща.

« Отговор #2650 -: Декември 10, 2013, 03:06:12 pm »
Джъст, ако живеете с твоя приятел с майка му абе демек със старите песове, бегайте с 200000000000....най грубата грешка е това...Стар пес винаги се меша, а секс как ще се прай не нам..
За секса ли питаш? Нямам проблем  :P Пускаме някой филм силно и са почваме. Ние живеем не само с майка му,ами и с баща му.Казвам ти не са лоши хора. Просто за мое и за тяхно добре не бива да сме много близки.Трябва да се поддържа здравословна дистанция  :P

« Отговор #2651 -: Декември 10, 2013, 03:09:03 pm »
Моята теория е че млади и стари трябва отделно да живеят и съшо така ролята на родителите е да дават пари и НЕ дават мнение и когато се появят фффнуци предимно те(старите песове) трябва дас е заемат с гледането...Някак така бих обобщил вижданията ми за еднин семеен живот и прилежащата рода..:)

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2652 -: Декември 10, 2013, 03:14:47 pm »
Моята теория е че млади и стари трябва отделно да живеят и съшо така ролята на родителите е да дават пари и НЕ дават мнение и когато се появят фффнуци предимно те(старите песове) трябва дас е заемат с гледането...Някак така бих обобщил вижданията ми за еднин семеен живот и прилежащата рода..:)
ролята на родителите е да отгледат и възпитат детето. това става до 19 годишна възраст. после може да продължат да му помагат докато завърши висшето си образование , след това не са длъжни да продължават да дават пари.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2653 -: Декември 10, 2013, 03:16:18 pm »
По-далеч,за да сте си мили ;DИначе абсурд.Колко силно ще го пуснеш тоя филм ..и все Тарзан ли ще гледате..да не смееш да изръмжиш.По-голяма страстоубийка от туй :'(

« Отговор #2654 -: Декември 10, 2013, 03:17:10 pm »
Те не ни дават пари.Притрябвали са ми парите им.Нали си чувал лафа,че който плаща той поръчва?  :P Не е вярно,хич не се съобразяваме с тях като правим секс.Да слушат бе! Пък като не им харесва-да си запушат учите  ;D

« Отговор #2655 -: Декември 10, 2013, 03:18:26 pm »
На моя приятел изобщо не ми пука-говори ми всякакви мръсотии на висок тон и изобщо не се съобразява,че ще го чуят  ;D

« Отговор #2656 -: Декември 10, 2013, 03:19:58 pm »
Абе хепи нейшън сте си вие с родата на бъдещият ти съпруг..:)

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2657 -: Декември 10, 2013, 03:20:22 pm »
Ами ше вземат и те да се възбудят,пък гледай ти.. :P

« Отговор #2658 -: Декември 10, 2013, 03:21:43 pm »
Ами ше вземат и те да се възбудят,пък гледай ти.. :P
  :rolf:

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2659 -: Декември 10, 2013, 03:22:15 pm »
За секса ли питаш? Нямам проблем  :P Пускаме някой филм силно и са почваме. Ние живеем не само с майка му,ами и с баща му.Казвам ти не са лоши хора. Просто за мое и за тяхно добре не бива да сме много близки.Трябва да се поддържа здравословна дистанция  :P
а те какво си пускат, за да не ги чувате вие  ;D