За това като тълкувам въпроси и като не видя розовото бъдеще аз казвам за хората- за сега- на този ЕТАП няма как да станат нещата и т.н
Аха, значи ни жалиш, а? )))) Значи няма розово бъдеще, но ти просто не ни ограбваш надеждите? )))
На мен, пък, като ми кажеш "засега" и си навивам на пръста, че утре работите ще се оправят. Но това ми е заблуда от Нептуна )))))
Вече ще си знам, че цветята и розите са невъзможни, просто ти си мила.
..............
Определено съм категорична, че хорарите много работят. Дори чат-пат импулсивно си правя разни и си ги "тълкувам" самичка лаишки, отразяват ситуацията 1 към 1. Дори не ми трябват натални карти.))))
Нова :wub: Аз на черното няма как да кажа бяло, като кажа ЗА Сега няма развитие- то е за близко бъдеще, за идните месеци.
Особено при любовните хорари.
Забелязала съм, че хората са сложни и постоянно променящи се същества. Такива са и отношенията помежду им. Когато един човек прави грешки спрямо друг, но не ги осъзнава и това стопира развтието между тях..или ако човека допуска някъде в личния си живот грешка- спрямо визията си за любовта, отношенията и т.н....то това не значи, че човека в следващите 3 месеца няма да узрее, да прогледне, да израстне и това всъщност да промени съдбата му- и с този човек и по принцип.
Ние, хората, не сме създадени за това да ЦИКЛИМ в едно положение.
Така,че- не,аз не съм мила. Просто вярвам в човешката природа.