Здравей Гост

Валидност на хорарната карта

• 45 Отговора
  • 6374 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Валидност на хорарната карта
« Отговор #20 -: Юни 19, 2013, 09:31:47 am »
За това като тълкувам въпроси и като не видя розовото бъдеще аз казвам за хората- за сега- на този ЕТАП няма как да станат нещата и т.н

Аха, значи ни жалиш, а? )))) Значи няма розово бъдеще, но ти просто не ни ограбваш надеждите? )))

На мен, пък, като ми кажеш "засега" и си навивам на пръста, че утре работите ще се оправят. Но това ми е заблуда от Нептуна )))))

Вече ще си знам, че цветята и розите са невъзможни, просто ти си мила.

..............

Определено съм категорична, че хорарите много работят. Дори чат-пат импулсивно си правя разни и си ги "тълкувам" самичка лаишки, отразяват ситуацията 1 към 1. Дори не ми трябват натални карти.))))

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #21 -: Юни 19, 2013, 09:38:13 am »
За това като тълкувам въпроси и като не видя розовото бъдеще аз казвам за хората- за сега- на този ЕТАП няма как да станат нещата и т.н

Аха, значи ни жалиш, а? )))) Значи няма розово бъдеще, но ти просто не ни ограбваш надеждите? )))

На мен, пък, като ми кажеш "засега" и си навивам на пръста, че утре работите ще се оправят. Но това ми е заблуда от Нептуна )))))

Вече ще си знам, че цветята и розите са невъзможни, просто ти си мила.

..............

Определено съм категорична, че хорарите много работят. Дори чат-пат импулсивно си правя разни и си ги "тълкувам" самичка лаишки, отразяват ситуацията 1 към 1. Дори не ми трябват натални карти.))))

Нова :wub: Аз на черното няма как да кажа бяло, като кажа ЗА Сега няма развитие- то е за близко бъдеще, за идните месеци.
Особено при любовните хорари.
Забелязала съм, че хората са сложни и постоянно променящи се същества. Такива са и отношенията помежду им. Когато един човек прави грешки спрямо друг, но не ги осъзнава и това стопира развтието между тях..или ако човека допуска някъде в личния си живот грешка- спрямо визията си за любовта, отношенията и т.н....то това не значи, че човека в следващите 3 месеца няма да узрее, да прогледне, да израстне и това всъщност да промени съдбата му- и с този човек и по принцип.
Ние, хората, не сме създадени за това да ЦИКЛИМ в едно положение.

Така,че- не,аз не съм мила. Просто вярвам в човешката природа.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #22 -: Юни 19, 2013, 11:26:55 am »
намерих въпроса , отговорите и обратната връзка на момичето
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4015.msg290071.html#msg290071

Stellla (nebesna) е дала положителен отговор, а Mirabella отрицателен

Прото Мирабела е била правата.
Ако си беше направила труда да погледнеш хорара и отговорите след него щеше да знаеш, че има три положителни отговора, не е само този на Стелла, но нали за теб е важно да наложиш твоето си...
Само че моето не е мое, а твърдение на утвърдени астролози, които с години са се занимавали с това, затова твоите "три месеца" си ги заври там, където слънце не огрява!Сега ако започнеш да ми играеш на обидена ще напомня, че когато дишаш на някой зад врата, то има вероятност да му дишаш и отпускането на душата  ;D

Цветущия език си го използвай у вас и най- накрая разбери, че е грозно..

Твоята нервност и заядливост дотежава на всички и според мен наистина заслужаваш един хубав БАН, именно заради начина по който си мислиш, че може да налагаш мнението си в този форум и думите, които използваш да защитиш това мнение.
Грозно е, просто е грозно.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Юни 19, 2013, 11:30:35 am »
Днес сте в особено войнствено настроение, очаквам да набъбнат политическите теми.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #24 -: Юни 19, 2013, 11:36:47 am »
Какво става напоследък.. Много е напрегнато навсякъде... Тук из Варна в автобусите ще се избие народа, всеки вика и се изнервя...

Гледам и във форума така..

Няма спокойствие за моята рачешка душа, но пък за това от към драма съм задоволена  ;D ;D ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Grace

• 2257
« Отговор #25 -: Юни 19, 2013, 11:54:34 am »

Твоята нервност и заядливост дотежава на всички и според мен наистина заслужаваш един хубав БАН

Ти "всички" ли си, че се изказваш от тяхно име?
И защо като ти се каже истината веднага го приемаш за заяждане, че и диагнози поставяш, дори казваш какво заслужавам...
Има си администратор, който преценява кого и кога да банне

Аз, като част от " всички " открито ви казвам, че уважавам интелигентния спор, но просташкия език и личните обиди - НЕ. Не виждам с какво zikovou е провокирала такова отношение, нали няма монопол върху темата за хорарите ?

*

Papy

• 4343
« Отговор #26 -: Юни 19, 2013, 11:58:52 am »
Какво става напоследък.. Много е напрегнато навсякъде... Тук из Варна в автобусите ще се избие народа, всеки вика и се изнервя...

Гледам и във форума така..

Няма спокойствие за моята рачешка душа, но пък за това от към драма съм задоволена  ;D ;D ;D ;D

Не е навсякъде-който му е тъпо отвътре, си го прави тъпо и отвън

*

Papy

• 4343
« Отговор #27 -: Юни 19, 2013, 12:01:58 pm »
Акрукс, който иска да вирее в общото пространство, трябва да се съобразява с общите правила
За това твое неогряно от слънцето място си заслужаваш наказание, но както казах и преди-админът спи

*

Asol

• 4140
« Отговор #28 -: Юни 19, 2013, 12:27:15 pm »
Едната година е недостатъчна за някои да научат дори основни неща, но пък за други да станат много добри в някаква област.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Юни 19, 2013, 12:43:12 pm »
А какво значение има в крайна сметка кой колко е учил?

Нима хорарните теми, а и каквато и да са по принцип, не са създадени с цел споделяне и обмен на опит?

В тоя ред на мисли всеки желаещ може да се включи в тълкуването и всеки има право да сгреши - грешат и професионалните астролози, но те грешките си рядко признават и при това ти вземат пари.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #30 -: Юни 19, 2013, 12:43:31 pm »
и само да ви кажа - не зависят от наталната карта :)))

Зависят, защото в същия момент още 100 човека може да задават хорарен въпрос и ако не са в синхрон с натала, си остават в сферата на моментната емоционална хрумка. Макар че човек инстинктивно си задава хорарни въпроси в конкретен момент от гледната точка на натала си.

При мен хорарите са като тарото - отразяват емоционалното състояние.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Юни 19, 2013, 12:43:33 pm »
Днес сте в особено войнствено настроение, очаквам да набъбнат политическите теми.  :P
Луната е в скорпион :yahoo:

Бясна Луна.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #32 -: Юни 19, 2013, 12:50:49 pm »
Аз не разбирам защо спорите, освен ако не иска всяка поотделно да наложи обезателно позицията си на другата ? Въпросът е по-скоро изводите, до които сте стигнали индивидуално без значение кой какво е чел или откъде и за колко време, да ви вършат работа.

*

Papy

• 4343
« Отговор #33 -: Юни 19, 2013, 01:04:02 pm »
и само да ви кажа - не зависят от наталната карта :)))

Зависят, защото в същия момент още 100 човека може да задават хорарен въпрос и ако не са в синхрон с натала, си остават в сферата...

По същия начин-ако 5 бебета се родят в рамките на 10 мин в Русе, всички ще имат сходна съдба, м? (негранични 10 мин)
Ако пък вземем Лондон например...може да ги сведем до 10 секунди
Зависят-но в малка степен

*

Asol

• 4140
« Отговор #34 -: Юни 19, 2013, 01:21:43 pm »
Папи, цитираното от теб изречение е неделима част от всичко, което съм написала. На всеки може да се "раждат" различни като тематика въпроси по едно и също време, но за да имат синхрон и индивидуално значение е необходимо да си кореспондират по някакъв начин и с наталната карта. Ако тя не показва, че ще влюбиш,  хорара и да е с "червен килим" все тая. Когато гледам хорари ако е възможно винаги го съпоставям с натала, защото така се получава повече информация.
Иначе не съм гледала карти на родени по едно и също време и на различни места - за да мога да изразя мнение и впечатления по този въпрос.

*

Papy

• 4343
« Отговор #35 -: Юни 19, 2013, 01:25:40 pm »
:)

За мен хорарите и тарото са 1:1-гадаене, подчинено на правила
Но както и да е-наистина на някои хора не им работят, аз за момента нямам оплаквания, но и не ги вземам насериозно

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #36 -: Юни 19, 2013, 04:47:56 pm »
А какво значи да сравнявате хорарната карта с наталната? Какво търсите при това сравнение? Общи положения ли?

*

Нова

• 3491
« Отговор #37 -: Юни 20, 2013, 08:16:35 am »
По-скоро търсят дали по натал и пр. в момента ти се дава любов, примерно, ако за това питаш, та тогава за тях един супер любовен хорар би работил. Аз не считам така, но моите хорарни въпроси са много показателни и като цяло доста ми познавате. Вероятно при други е различно, та и мненията са разнопосочни.

ПП: Дълбоко всъщност може и да има доза логика. Вероятно не бих питала за любов, ако в момента въобще не ми е до това в живота или пък си я имам перфектна. "Истината е някъде там" ))))

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #38 -: Юни 20, 2013, 09:45:32 am »
Луната е в скорпион :yahoo:

Бясна Луна.  ;D

;D Бясна , а след нея идва СУПЕР Луна... ;)
Няма лошо...да се покаже жилото , но...не и да се жили на всяка цена.... :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #39 -: Юни 20, 2013, 10:58:31 am »
Някои от казаните дотук неща напълно обезмислят хорарната астрология...Ако ще трябва да гледаме дирекции,транзити и пр всеки път когато някой пита нещо,то за какво изобщо да строим карти? За мен хорара е бърз отговор на даден въпрос и намирам всичко останало за излишно усложняващо и прекалено задълбочено! Хорарната астрология дава отговорни на прости въпроси,затова и самата тя трябва да е максимално опростена и ясна!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд