Здравей Гост

Новолуние 10 април

• 72 Отговора
  • 9785 Прегледи
*

tania

• **
  • 743
Re: Новолуние 10 април
« Отговор #40 -: Април 10, 2013, 06:10:27 pm »
Новолунието ми е в 1-ви дом, в точен куинконкс към Марс в 8-ми - днес така си ударих главата, че направо ми причерня  ;D.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #41 -: Април 10, 2013, 08:52:35 pm »
Привет дами,как мислите- кое ще бъде акцентирано повече според вас-промени в работата-при положение,че МЦ на Новолунието съвпада с транзитен Уран в 6 натал.дом,и АЦ на Новолунието съвпада с натално МЦ? или може да е Любов,като се има предвид естеството на планетите от Новолунието,които съвпадат с ннаталния  ДЦ ,а 5дом от Новолунието съвпада с натален Уран и Транзитен Сев.лунен възел в 1 дом.А Карето транзитен  Плутон-натална Венера, дали ще е ФИНАНСОВИ трудности,или Любов???Марая свързва този аспект с ЛЮБОВТА...

*

Uran

• 6041
« Отговор #42 -: Април 10, 2013, 09:30:53 pm »
Късно ли е вече за желания?
Новолунието е в/у наталният ми Сатурн в 10 дом. :unsure:

*

Нова

• 3491
« Отговор #43 -: Април 11, 2013, 09:22:59 am »
Думата "страстна" е твърде слаба в случая. Любовта при такъв аспект е меко казано опустошаваща. Добре, че я изживях в по-младите си години. Но ако имах избор от Създателя, щях да предпочета да не бях изобщо. Предпочитам да бях останала сляпа за такова събитие.

Венерка, сега виждам, че май имаш време до точното каре, докато ти е възможно дишай дълбоко )))) При все че мен ме изтрещя при разходящо такова, с голяма орбиса, но яко подкрепено от доста други транзити.

« Отговор #44 -: Април 11, 2013, 05:34:26 pm »
 :blink:Благодаря Ви момичета,че споделихте опита си ,но толкова ли е СТРАШНО...чак се плаша.Аз от кога чакам любовта да дойде в живота ми,ама такава,като това Цунами ,което описвате- НЕЩА.Кажете по-конкретно в какво се изразява тази любов м/у Венера и Плутон???

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #45 -: Април 11, 2013, 05:37:52 pm »
:blink:Благодаря Ви момичета,че споделихте опита си ,но толкова ли е СТРАШНО...чак се плаша.Аз от кога чакам любовта да дойде в живота ми,ама такава,като това Цунами ,което описвате- НЕЩА.Кажете по-конкретно в какво се изразява тази любов м/у Венера и Плутон???

За нея не може да се говори... :blink:
За нея можем само да мечтаем..Малцина я срещат..а още по-малко са онези, които я запазват.
Тя трябва да бъде почувствана...

Ако искаш прати на лични данните си...Из форума не ги виждам.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #46 -: Април 12, 2013, 03:20:28 pm »
На мен Новолунието ми се отрази...Луната сключваше точен секстил към МЦ и още на следващия ден ми се обади един фотограф,който ме беше поканил преди година да снимаме. Та вчера се сетил за мен и ми звънна пак да снимаме...Ще чакам следващото Новолуние и ако има добри аспекти към Юпитер ще ходя на бинго :)
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Нова

• 3491
« Отговор #47 -: Април 12, 2013, 03:21:18 pm »
Ти модел ли си?

« Отговор #48 -: Април 12, 2013, 03:25:53 pm »
Ти модел ли си?
Модел е силно казано. Просто няколко фотографа са ме снимали,понеже решиха,че излизам добре на снимки :) Нищо повече...

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #49 -: Април 12, 2013, 07:13:35 pm »
Новолунието освен с щастливото избавление от кучешки зъби ;D днес ми се отчете и с една тлъста сума ,днес си я взех,оказа се двойно по - голяма от очакваното.
Ей тва е Дупитер/ там ми беше новолунието/ - спасява и опаричва.

« Отговор #50 -: Април 12, 2013, 08:27:04 pm »
Определено си действа Новолунието.Жалко,че Луната нямаше аспект към Юпитер...

« Отговор #51 -: Април 15, 2013, 06:29:40 pm »
Интересно и буквално се прояви Новолунието при мен - в 6 дом в точна опозиция на Слънцето ми. Предполагах, че ще има събитие, притеснявах се за проблеми със здравето. В деня на новолунието ми излезе огромна пъпка на лицето с размер на пет такива ;D Това отново ме накара да се замисля за здравословния проблем, който имам. Два дни по-късно реших да се обърна към диетолог и му изпратих мейл. Днес се видяхме и до няколко дни ще имам готов хранителен режим. От години следя сайта му и все се канех да се срещна с него, но така и предприех действия. Сега здравословният ми проблем ме провокира, и явно опозицията ме е подтикнала към действие. Гледам си картата и се чудя дали ще положително развитие.
Новолунието, освен опозицията към съвпада Слънце/Плутон в 12 дом, е в точен тригон с Нептун в 2 дом; ЮЛВ е точно върху нат.Хирон;
Сатурн транзитира през 1-ви дом, а Уран - през 6-ти. Картинката не изглежда зле, но не знам как да тълкувам опозицията и Нептун (нямам свръх очаквания и надежди, просто реших да опитам и това, поне да знам, че съм пробвала)
Ще съм благодарна, ако някой ми помогне с прогноза дали мога да се надявам на положителен ефект.

*

satin_

« Отговор #52 -: Април 24, 2013, 09:00:01 am »
Освен двете раздели с любими хора, си имам и събитие свързано с новолунието върху Венерката ми. След четири месеца мълчание, любовта ми ми проговори  :blink: Не знам колко ще е трайно това, вероятно скоро пак ще ме хванат дявалите и ще го пратя в заточение, но поне новолунието се прояви и съм временно щастлива  :blink: Сутринта, докато разхождах кучето, си намерих и четирилистна детелинка  :rolleyes:

Лили при теб няма ли някакви събития?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #53 -: Април 24, 2013, 09:19:21 am »

Засега нищо любовно не са задава.
Само с рутина, бумащина и битовизми се занимавам, напоследък има повече допълнителна работа, извън работно време.

А сме с Венери почти в един градус, моята е в 21 гр. 46 мин.

Но новолунието в 5 дом ме изкуши да се замисля за "осиновяване" на шесто коте.  :-[
Сега водя вътрешна борба, опитвам се да мисля прагматично и разумно, но емоцията надделява.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #54 -: Април 24, 2013, 09:26:52 am »
Освен двете раздели с любими хора, си имам и събитие свързано с новолунието върху Венерката ми. След четири месеца мълчание, любовта ми ми проговори :blink: Не знам колко ще е трайно това, вероятно скоро пак ще ме хванат дявалите и ще го пратя в заточение, но поне новолунието се прояви и съм временно щастлива  :blink: Сутринта, докато разхождах кучето, си намерих и четирилистна детелинка  :rolleyes:

Сатен,обнадежди ме,на мен Слънчевото затъмнение ми е в точен съвпад с Венера,дано да има хубави проявления  :blink:

*

satin_

« Отговор #55 -: Април 24, 2013, 09:36:12 am »

Само с рутина, бумащина и битовизми се занимавам, напоследък има повече допълнителна работа, извън работно време.

А сме с Венери почти в един градус, моята е в 21 гр. 46 мин.

Но новолунието в 5 дом ме изкуши да се замисля за "осиновяване" на шесто коте.  :-[
Сега водя вътрешна борба, опитвам се да мисля прагматично и разумно, но емоцията надделява.

За мен това беше напълно изненадващо, не съм си го и помисляла  :blink: Така че има още време и при теб да се случи нещо неочаквано и да ти запърхат пеперуди в коремчето  :wub:

Имаш си пет котета  :rolleyes: Още едно няма да е много фрапиращо за теб, но за него ще е шанс някой да го обича и да получи грижите от които се нуждае  :blink:

Каризма ще има  :wub:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #56 -: Април 24, 2013, 09:38:52 am »
на мен това новолуние ми се пада 2ри дом, прави тясни аспекти тригон с моя у7 и кв. и половина с моя у2, у8, опозе у11

миналото новолуние се случи в първи дом и наиситина обърнах внимание на външен вид, възвърнах си самоувереността и т.н
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Asol

• 4140
« Отговор #57 -: Април 24, 2013, 10:05:50 am »
имам и събитие свързано с новолунието върху Венерката ми. След четири месеца мълчание, любовта ми ми проговори.

Досега комай на всички, които са споделили затъмненията и лунациите ви работят като по часовник. А марсово-венерините актуални настроения при теб.

*

Asol

• 4140
« Отговор #58 -: Април 24, 2013, 10:21:50 am »

Предполагам, защото при двете ви нещата са "обърнати". На теб вероятно ти предстои подобна тенденция в сферата на партньорските взаимоотношения.

*

Grace

• 2257
« Отговор #59 -: Април 24, 2013, 10:39:24 am »
Не забравяйте, че сатин има точен съвпад Венера/Марс в натала. Няма как Новолуние там да не е свързано с любовта по Венера и Марс. сатин, а кога точно се случи събитието?