Интересно и буквално се прояви Новолунието при мен - в 6 дом в точна опозиция на Слънцето ми. Предполагах, че ще има събитие, притеснявах се за проблеми със здравето. В деня на новолунието ми излезе огромна пъпка на лицето с размер на пет такива

Това отново ме накара да се замисля за здравословния проблем, който имам. Два дни по-късно реших да се обърна към диетолог и му изпратих мейл. Днес се видяхме и до няколко дни ще имам готов хранителен режим. От години следя сайта му и все се канех да се срещна с него, но така и предприех действия. Сега здравословният ми проблем ме провокира, и явно опозицията ме е подтикнала към действие. Гледам си картата и се чудя дали ще положително развитие.
Новолунието, освен опозицията към съвпада Слънце/Плутон в 12 дом, е в точен тригон с Нептун в 2 дом; ЮЛВ е точно върху нат.Хирон;
Сатурн транзитира през 1-ви дом, а Уран - през 6-ти. Картинката не изглежда зле, но не знам как да тълкувам опозицията и Нептун (нямам свръх очаквания и надежди, просто реших да опитам и това, поне да знам, че съм пробвала)
Ще съм благодарна, ако някой ми помогне с прогноза дали мога да се надявам на положителен ефект.