Здравей Гост

Уран - силен..или слаб..,но Уран

• 22 Отговора
  • 4946 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Уран - силен..или слаб..,но Уран
« -: Април 05, 2013, 09:02:39 pm »
Изобщо не търсим провокация в темата...,а само споделяме... :wub:

Уран...е планета, благодарение на която сме тук...

Какво от него Ви прави силни...и какво слаби...?

Какво Ви дава и какво отнема....?

Какви транзити има в момента на Уран...в натала Ви?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re: Уран - силен..или слаб..,но Уран
« Отговор #1 -: Април 06, 2013, 12:41:04 am »
Моят уж е силен, У12 в 9-ти дом Стрелец. В тригон към Asc, Лилит, Венера, Марс, квадрат Слънце.
Далечни пътувания нямам, а толкова много искам.
Транзитният е в 12- ти дом, разходящ съвпад с Меркурий, в близките години ще мине и през Asc, Лилит, Венера, Марс. Много му се надявам да донесе нещо хубаво  :blink:

И какво правиш в България? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #2 -: Април 06, 2013, 08:06:04 am »
Във втори е и управлява ИЦ-то - в 5ти е и ми донесе смяна на местоживеенето, мъж, дете, дом :) и скъсване с предишния ми начин на живот  :-[
какво ли ще донесе в 6ти
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

ivola

• 41
« Отговор #3 -: Април 06, 2013, 08:23:19 am »
Транзитира през седми дом ,господар на 5 дом.Имам Уранова опозиция и тригон към нат. Луна.Детето се изнесе от къщи.

« Отговор #4 -: Април 06, 2013, 08:29:48 am »
У7 и се намира в 5дом,а по транзит-в 8дом.До тук повече е в полза на любимия-все му изскачат неочаквани възможности за доп.печалба,че и предложение за общ бизнес получи.А на мен ми донесе операция. ;D -добре че не му остана много да пребивава в 8дом.Аспектите,които образува са съвпад със сев.възел,квадратура Нептун,куинконси с Луна/Плутон.

« Отговор #5 -: Април 06, 2013, 09:58:09 am »

Уран
моя си е на 2 градуса от асц., Уран е производител на ток,напрежение  и силен и слаб - гориш като електроуредите, фокуса, като фокусиране в точка/концентрация/ или фокус-мокус,все едно важното  е да го укротиш / а малката тайна е по веригата  Сатурн Водолей- Уран Дева-Меркурий в Козирог,висок коефициен на енергийна ефективност,затворен процес ,без излишни загуби/ ,диаграмата с пикове-спадове да не е много стръмна,а по-плавна, за да може енергията му да не прегаря системата/ това щото ми е в дева/ и мисля,че плуто на два гр.от него прави точно това,налага му своята власт ,те двамката са си като непрекъснат термоядрен  процес за производство на евтина/дева/ енергия- към марс на асц./това е моя независим НЕК /  и понеже ми квадратира кентавърското слънце,уран го превръща  от една конска сила в това...

урок по химия  :P

"...елемента Уран / тежък, силно токсичен, радиоактивен метал с блясък. Означава се с U и е 92-ят елемент в периодичната система, принадлежащ на групата на актиноидите
Радиоактивността е ядрена реакция, изменяща комбинацията от протони и неутрони, съставящи атомното ядро. Открит от немския химик Мартин Клапрот през 1789 г., елементът бил наречен с името на планетата Уран, току-що открита (1781 г.). През 1938 г. немските физици Хан и Щрасман показват, че уранът може да се дели на две части като отделя енергия.
Той е най-тежкият естествен елемент, с плътност 19,05 g/cm3 (1,7 пъти по-тежък от оловото/28.01.1939 г. - Алберт Айнщайн обявява, че новооткритият химичен елемент уран може да бъде използван като мощен източник на енергия, което се използва за създаването на атомната бомба.

Плутоний е изкуствено създаден  радиоактивен елемент,най-опасното вещество на света е продукт на човешката цивилизация
В края на 1940 и началото на 1941 г. американските учени Сиборг и Макмилън от калифорнийския университет “Бъркли” успели да получат първия грам от тежкия метал Pu 239 при облъчване на уран 238 с неутрони.За производството на атомна бомба са необходими двa елемента: високообогатен уран 235 и плутоний 239.

та какво се оказа - който иска да се приближава в орбита,радиоактивното облъчване му е безплатно :mellow:следва презареждане....ще оцелеят най-адаптивните
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #6 -: Април 06, 2013, 11:51:57 am »
Уран на 2 градуса от Асцендента в Скорпион.

Натални аспекти - съвпад Раху и квадрат Марс  :blink: ~ доста електрично..., също куинконс Меркурий.

На пръв поглед ама въобще не си личи ;D /предполагам заради неподвижността и на Слънцето, и на Асцендента/; в по-близък контакт обаче, както и в по-радикални ситуации си се проявява и то доста  :blink:

Опитвам се да го "вкарам в пътя" чрез йога, чат пат медитация и така...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #7 -: Април 06, 2013, 02:28:02 pm »
Обичам Уран ! ;D
Господар на Слънцето,в тригон с АЦ,MC и Луната ми.
У9, в пети- направи реалност мечтите ми да пообиколя Европа. :blink:
Откак транзитно е в десети,сменям работните места като носни кърпи ;D,не мислех,че ще ми се случи след 12 г. престой на една работа,но той ме накара да рискувам и пробвам различното.
Дирекционният ми е в 6 ,задейства опозето Марс - Нептун и ми разклати здравето доста в последните месеци.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Април 07, 2013, 04:00:36 pm »
С урановата енергия ми е най-малкият проблем, винаги ме пере съчмата, малко или много. Друг е въпросът дали ми личи. ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #9 -: Април 07, 2013, 04:05:36 pm »
Прави ми впечатление, че доста хора от форума имат по-силен Уран. Не се учудвам, понеже Уран се свързва и с астрологията. При мен Уран е в точен съвпад с МЦ, а е управител на асцендента ми. В съвпад е със Слънцето ми, Меркурий, ЮЛВ и Юпитер, в куинконкс с Луната ми в Рак, в по-широк орбис е в секстил с наталните ми Венера и Марс. Мисля, че малко или много, ми влияе много и това се забелязва от повечето хора. Най-малкото, често ми се случва да правя по-бързи, внезапни движения и да стресна някого, без да искам.  ;D

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #10 -: Април 07, 2013, 04:27:14 pm »
С урановата енергия ми е най-малкият проблем, винаги ме пере съчмата, малко или много. Друг е въпросът дали ми личи. ;D
Мен ме пере,откак съм се родила.
Да съм различна от другите е чест за мен ;D.
Да ми кажат ,че имам странен вкус за храната,странни разбирания за нещата,странни очи - това си е направо комплимент ;D ;D ;D

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #11 -: Април 08, 2013, 08:30:49 am »
uran e v shesti v strelec , kato e suupravitel na osmi I deveti, kato ima sekstil s venera I kvadrat s medium celi

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #12 -: Април 08, 2013, 09:30:34 am »
Уран ми и харесва, но и много ме плаши.Дава ми импулсивност, и реагирам много радикално, а в последствие много съжалявам.Уран е  в Скорпион , в 7 дом, управлява ми 11 дом.Не поддържам близки отношения с приятелките ми.Обичам да се чуваме от време на време .Затова пък някои от тях се сърдят, но аз съм такава ....непостоянна. :blink:

Имам две квадратури с Юпитер и Марс в 5 дом.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #13 -: Април 08, 2013, 11:59:44 am »
Моя Уран е в съвпад с К11 в стрелец.....единствения му мажорен аспект е секстил с Юпитер(в 1-ви), с който са и във взаимна рецепция.........
може би това по-шеговитата и оптимистична, заредена положително страна в мен......
иначе учудвам хората с разни неща, но не е така втрещяващо ......смея да кажа, че съм по-различна от обкръжаващата ме среда...
в момента имам квадрат на Т Уран към Слънцето и Марс, по дирекции опозиция Д Уран към нат. Марс....ами мъжа ми се опитва да ми вкарва контрол........даже точно преди 2 мин пак успя да ме издразни .......направо съм готова на крайни действия и мерки, като ме изнерви.......имам нужда от разнообразие, искам да се движа, да правя нещо.......бързо ми писват разни неща, трудно се стърпявам като нещо ми омръзне....ей така е в момента, а квадрата на Т уран към натален Марс не е станал точен даже.....

« Отговор #14 -: Април 08, 2013, 02:35:43 pm »
Може би планетата с най-любимите ми принципи.. Зареден съм с неговата енергия и това се усеща лесно.. Управител на ДЦ-то, намира се в 6-ти, няма да споменавам каква лудница е ежедневието ми, но поне е весело, а когато не е лудница..нещо не е нормално  :rolleyes: В съвпад със Слънце, Меркурий и Нептун; квадрат с Юпитер и МЦ-то, опозиция с Марс, полусекстил със Сатурн, квадрат и половина с Луна. Транзита му през 9-ти дом ме изпрати да уча в чужбина  :blink: Очаквам скоро да направи тригон към АЦ-то и да се появи още някоя нова личност в живота ми  :P
:)

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Април 08, 2013, 02:42:50 pm »
Може би планетата с най-любимите ми принципи.. Зареден съм с неговата енергия и това се усеща лесно.. Управител на ДЦ-то, намира се в 6-ти, няма да споменавам каква лудница е ежедневието ми, но поне е весело, а когато не е лудница..нещо не е нормално  :rolleyes: В съвпад със Слънце, Меркурий и Нептун; квадрат с Юпитер и МЦ-то, опозиция с Марс, полусекстил със Сатурн, квадрат и половина с Луна. Транзита му през 9-ти дом ме изпрати да уча в чужбина  :blink: Очаквам скоро да направи тригон към АЦ-то и да се появи още някоя нова личност в живота ми  :P

В хаоса е реда. ;D

Познато усещане...

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #16 -: Април 08, 2013, 04:23:57 pm »
уран У5 ми се мандахерца в 6ти дом, почти на ДЦ и се опитва да ми закачи Тквадрата. опозиции юпитер. АЦ и сатурн. куинкокс венера У8 и У1. струва ми се че ми носи неуравновесеност и чак ми бърка в здравето.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #17 -: Юни 19, 2013, 05:23:27 pm »
Транзитен уран ми е в съвпад с хирон.
Имате ли наблюдение върху този аспект?
Уран е управител на 7ми дом

« Отговор #18 -: Юни 19, 2013, 06:15:32 pm »
Моят уж е силен, У12 в 9-ти дом Стрелец. В тригон към Asc, Лилит, Венера, Марс, квадрат Слънце.
Далечни пътувания нямам, а толкова много искам.
Транзитният е в 12- ти дом, разходящ съвпад с Меркурий, в близките години ще мине и през Asc, Лилит, Венера, Марс. Много му се надявам да донесе нещо хубаво  :blink:

И какво правиш в България? :rolleyes:

И аз бих попитала същото :)

« Отговор #19 -: Юни 19, 2013, 06:53:44 pm »
По натал Уран е У6 в 5-ти дом в Козирог, съвпад с Нептун. Влияе много на изкуството, което създавам. Обичам да рисувам с графичен таблет, отдавам го на Уран (технологии) и Нептун (изкуство). Рисувам разни футуристични Урански неща от бъдещето ;D !
Други аспекти - Уран тригон Луна, Меркурий, Хирон, АЦ, секстил Плутон, квадрат Венера, квинтил Юпитер, биквинтил МЦ.

Транзитен Уран в момента е в края на 7-ми, много съм влюбчива :-[ ! Срещнах и много интересни хора по време на транзита...ще ми липсва пристъствието на Уран в 7-ми :( .