Погледнах в Solar Fire - Хилег трябва да ти е Слънцето (по Птоломей).
Луната също е силна, но нейното влияние би доминирало при нощно раждане (нощно светило).
Най-много достойнства в знака на Слънцето има Юпитер, така че може да го класираме за Алкокоден.
Но, ако не ме лъже паметта, хилегът може да бъде и алкокоден същевременно, ако е силен.
Ако не греша в интерпретацията (анализ на прима виста), имаш много силна "искра живот", независимо от физическата ти конституция. Със сигурност имаш и по-специална мисия, имайки предвид струпването на толкова планети в Стрелец, близо до ЮЛВ.
Сатурн, като управител на изгряващия знак и същевременно дневен владетел на въздушния триплицитет, може да влияе чисто физически, особено имайки предвид, че се намира в знаков квадрат с АС. Оттук могат да произтичат и всички сатурнови болежки, а в Скорпион, както казах, той може да даде тенденция към хронифициране, но същевременно възпалителни процеси (в знака на Марс).
Силна Луна, но в мажорни аспекти с двама класически злосторници, прави храносмилателната система по-чувстителна, трябва повече да внимаваш с какво и как се храниш.
Не си спомням кой знак управляваше коленете, но помня, че знакът Стрелец също оказва влияние върху краката, а и нали стрелците се движим много, нормално е те да са ми слабите места.
По Стрелец е горната част - бедрата (над коляното), по Козирог мисля, че бяха коленните стави, по Водолей - от коляното надолу (прасци и глезени), по Риби са стъпалата.