Дрийм, това ми е познато. И моята ме тормозеше така. Сатурнът и квадратира Слънцето ми, а Плутонът го опозира. Нейният Уран квадрат моя Луна. На колко си години? Ако се отделиш от нея, ще се куртулисаш, както вика баба ми. Но това ще ти реши само половината проблем. Ще останеш в сложни отношения с вътрешния и образ, който живее в теб. И това няма нищо общо с живата ти майка. Това е нейното "наследство". Ще оприлича насилието с ужилване от пчела. Жилото остава в тялото на ужиления. Всеки насилник оставя едно жило от злоба и омраза в жертвата си. Обикновено това е същото, което някой друг е оставил в насилника в по-ранен момент. Към него бъдещият насилник прибавя собствената си болкова реакция и ако не може да я преработи, ужилва някой друг, за да се разтовари от бремето на жилото. Затова искам да ти кажа, че имаш проблем. Имаш да преработваш едно нежелано наследство. Дано успееш! Обзалагам се, че дори никога повече да не я видиш, ще продължиш да реагираш защитно в себе си на всички авторитети, които приличат на нея, било то шефове, възрастни колежки, свекърви и др. По-лошо, ще си ги привличаш сама. Тайното ти обвинение към нея, че не ти е дала безусловната любов и приемане, които заслужаваш, няма да изчезне с годините. Донякъде ще го прехвърляш към интимните си партньори. Лошо е това родителско наследство, защото началото на всяка система определя целия живот на системата и трябват много усилия и себеосъзнаване, за да се преодолее. От сърце ти казвам, ако искаш качествен, щастлив и свободен от миналото живот, с времето трябва да загърбиш омразата и ненавистта си към нея и да си самоизлекуваш болката. Не казвам, че е лесно. На мен ми отне 20 години. Но след това животът няма нищо общо с преди. Чувствам се свободна да бъда себе си, а не програмирана да реагирам като нея или обратното на нея, но нищо трето и различно. Тя също израстна много, всички сме едни скачени съдове. Преодоля собствената си омраза, макар и не докрай. Тя още обвинява баба ми и дядо ми за злобата им към нея и това, че не са я приемали такава, каквато е. Най-удивителното е, че тя не помни какво ми е причинила. Помни само, че се е държала лошо и сега изпитва вина. Извади жилото и обезвреди отровата, за да не страдаш цял живот. Не го заслужаваш. Когато насилника спре да мрази и насилва, типичните жертви на насилие продължават неговото дело и сами се мразят и насилват. Стискам ти палци! И прости словоизлиянието ми, видях себе си в теб!