http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5049.msg202923.html#msg202923- твърд асп. луна/плутон
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3941.0.html- енергийни намеси
Няма как да не се отчете и домовата позиция на Луната, освен квадрата й с Плутон.
При мен това влияние е умножено по 3 - Луна в квадрат с Плутон, Луна в 8 дом, АС Скорпион.
Отношенията с майка ми бяха трудни, имах нужда да се дистанцирам и емоционално да се разгранича от нея и нейните истерии (цял живот да си в климакс не е лесно да околните). През първите 16 години живеех отделно от нея, други хора ме отгледаха и ми осигуряваха подслон, препитание и възпитание.
За нея мога да кажа, че твърде често изпадаше в емоционални кризи, целият й живот беше една голяма криза. Твърде критична и взискателна към близките си, до степен на енергиен вампиризъм (без да го осъзнава).
И още нещо - до края на живота си беше обсебена от мисълта за черни магии. Откакто дойде в Б-я на 27-годишна възраст и докато не почина, все негативни енергийни намеси й бяха в главата, обиколи сума ти врачки да ги "разваля".
Във ведическата й карта има показатели за окултизъм, черна магия и обсебване от тъмни духове. Дали са били нейни фантазии или друга реалност, но често ми споделяше за такива инвазии.
Става въпрос за една специална планетна йога, свързана с отвъдни влияния. Особеното при нея е, че ако съзнанието деградира, може да предизвика лудост или психични отклонения. През последните две години от живота си, но това се дължи и на тежкото здравословно състояние, майка ми имаше такива отклонения. Но диагнозата беше твърде тежка за понасяне - бъбречна недостатъчност (на хемодиализа), разложена репродуктивна система и автоимунно заболяване с неизяснен произход (според лекарите - лупус).
Интересното е, че още през 2004 година, т.е. 5 години преди смъртта й, сънувах ужасен кошмар, в който тя беше непосредствен участник. Сънувах как стои срещу мен, превръща се в зомби и започва да се разлага в ръцете ми. Така приключи животът й няколко години по-късно. Бъбречна диагноза беше поставена в средата на 2007, а през 2008 вече боледуваше тежко, получи 99% инвалидност. Впоследствие преживя гинекологична операция и хирургът ни каза, че вътре цялата се е разложила.

Сънят ми е бил предупреждение, беше изключително неприятен и стресиращ. В него имаше мъгла, много специфична лепкава влага, студ, тясна пътечка и изоставена гробница на пътя.