Здравей Гост

Луна квадрат Плутон

• 99 Отговора
  • 13617 Прегледи
*

karita

• *
  • 231
Re: Луна квадрат Плутон
« Отговор #80 -: Април 08, 2013, 04:39:24 pm »
Мдаа...Силата на планетите в таото..и фокуса...това е изходна позиция.

Любопитно ми е...на мен не ми е попадала май карта....не съм сигурна, но не ми се търси....Та..карта Луна връх на тао - Венера - Юпитер...

Имате ли наблюдения? :rolleyes:
Моята Луна е връх на Тао -Венера -Юпитер ,но и Плутон е съвпад с Луната ,така че и той е връх на Тао

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #81 -: Април 08, 2013, 04:54:02 pm »

Любопитно ми е...на мен не ми е попадала май карта....не съм сигурна, но не ми се търси....Та..карта Луна връх на тао - Венера - Юпитер...

Моята Луна е връх на Тао -Венера -Юпитер ,но и Плутон е съвпад с Луната ,така че и той е връх на Тао
Разкажи, ако не те притеснява как го усещаш? Кога реагира? Има ли моменти в които реакцията е по-силна и , ако да...то кога? Както и по-слаба реакция?
Ще бъда задължена... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #82 -: Април 08, 2013, 05:19:19 pm »

Разкажи, ако не те притеснява как го усещаш? Кога реагира? Има ли моменти в които реакцията е по-силна и , ако да...то кога? Както и по-слаба реакция?
Ще бъда задължена... :blink:
Това ,което съм чела за аспекта Луна квадрат Юпитер е, че дава едно клатушкане между  апатия и ентусиазъм ,което важи за мен ,но аз по скоро го отдавам на лъвското ми Слънце и Асцедент Риби.
Майка ми е много властен човек и това си личи в картата ми от съвпада на Луна с Плутон и съвпада на Сатурн  с IC.
Емоционалният ми живот куца и може би това е проявлението на Тао-то ,върхът му е в 7 дом

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #83 -: Април 08, 2013, 06:11:12 pm »
Каква майка съм аз, според стелиума от планети в хороскопа на синът ми в 4 дом има, в козирог съвпад на Луна , Нептун  и Уран.Стелиума има една квадратура към Венера във Везни в първи дом.Иначе ми е лъвче по слънце.
Бившия ми мъж , има квадратури на Сатурн към Слънце и Луна, отделно слънцето и Луната са в квадратура, той е единствения човек , които познавам да се срамува от родителите си. Макар, че майка му е учителка, а баща му беше зам.директор на ДЗИ в малък окръжен град.
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #84 -: Април 08, 2013, 06:11:52 pm »
Аз също съм горд собственик на такъв квадрат,един от най - точните аспекти в картата.
Въпреки че Плутон ми е в 4 дом,който аз асоциирам с баща си,в детството си имах емоционален дискомфорт,породен от напрегнатите отношения между властна баба и майка ми,с която не " мелаха брашно",а живеехме заедно.
Имам много лоши спомени,въпреки че наглед бяхме идеалното задружно голямо семейство.
Отделно бях комплексирана от майка си и нейните критерии за красота,в които не се вписвах.
С годините й свикнах и сега тя се превърна в приятел,понякога се чудя какви неща си позволявам да й споделя,като знам колко отчуждени бяхме в детството и когато баба ми беше всичко за мен.
Ревнива съм доста,когато истински обичам,идея си нямате какви тестове и проверки съм устройвала,иде ми отръки. ;D
Интуиция- дал Господ,предчуствия,трептения,сънища.
Лили по - напред е писала за материализация на мисли,често ми се случва.
Като цяло съм позитивен човек,но обичам да си връщам " услугите" с лихва. ;D
Имам спомени два пъти да съм била жестоко обидена и огорчена от нечии постъпки и да съм пожелала да се върне причиненото зло.
Единия път се правих на самарянка и през това време колежка ми задигна длъжността,три месеца след това влезе в болница за половин година .
Втория път беше наскоро с бившия шеф,който се опита да ми отмъкне полагащи ми се пари.Преди седмици си е подал оставката заради сериозен инцидент и реномето му отиде по дяволите.
Може да е чиста случайност,но обичам сметката да е платена.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #85 -: Април 08, 2013, 06:39:56 pm »
И на мен ми се случва това с мислите да се реализират и последно време гледам да внимавам с мислите и думите но до днес мислех че се дължи на аспектите на меркури и марс с лилит днес за първи път свързах тези неща с съвпада луна плутон

*

Lillie

• 30532
« Отговор #86 -: Април 08, 2013, 06:42:02 pm »
Лили по - напред е писала за материализация на мисли,често ми се случва.
Като цяло съм позитивен човек,но обичам да си връщам " услугите" с лихва. ;D
Може да е чиста случайност,но обичам сметката да е платена.

И аз по принцип съм позитивен човек, но не обичам злото да остава безнаказано.

Е, чак толкова не съм се ядосвала на някой, че да му мисля злото (имам вътрешна "спирачка"). Изключение може би прави един-единствен човек, но той е от ония, дето приживе им се изсипва рогът на изобилието, независимо от стореното зло и причинени обиди. Там възмездие не чакам, евентуално може да го отнесе някое по-нататъшно поколение, когато мен вече няма да ме има... Пък ако си го получи още приживе, тогава ще е сигурно доказателство, че мисълта ми се материализира. :)

Тъй де - не съм злобарка, но щом ние си плащаме сметката още приживе, защо да не се отнася и за другите? Не може да има двойни аршини. :))

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #87 -: Април 08, 2013, 07:23:10 pm »
 "Не бъркай мойте слабости с наивност.
Не ми отреждай ролята на жертва.
Добра съм. Ала нямам капка милост
към онзи, който с камък ме замерва."

Много ми хареса този цитат,звучи ми точно Лунно- Плутоново.. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Април 08, 2013, 07:34:38 pm »
Момичета...,от кака си Марая запомнете едно...НИЩО НЕ Е ПО-СИЛНО ОТ ТАО-КВАДРАТА! ТОВА Е ЖИВОТА! БИТКА И БОРБА...НА ГОТОВО НИЩО И НИКОГА НЕ ИДВА! НЯМА ДОБРИ И ЛОШИ АСПЕКТИ...НЯМА ДОБРИ И ЛОШИ ПЛАНЕТИ...ИМА ЕНЕРГИИ...,КОИТО НИЕ РАЗПОЗНАВАМЕ...И НЕ РАЗПОЗНАВАМЕ...И НАШИЯ ПРОБЛЕМ Е В РАЗПОЗНАВАНЕТО...! Соори за капса- явно е трябвало да бъде така...
това е енергията на ТАО КАРЕТО....http://www.youtube.com/watch?v=n4FWSErW_O8
Надявам се да Ви хареса ритъма.... :P

Друг е въпроса..,как да проработим луната...тук е ключа от бараката... ;D ;)

п.п. А това е тригона.... ;D

http://www.youtube.com/watch?v=NUbTW928sMU
« Последна редакция: Април 08, 2013, 07:45:06 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #89 -: Април 08, 2013, 07:46:32 pm »
И при мене има такова квадратче -Луна в 3д в стрелец Плутон в 12д дева, ама нещо при мен е по-различно , мама наистина е силна и властна жена , но всеотдайна , безкрайнообичаща ни , природно интелегентна , предвижда събитията с 3 хода напред, винаги дава най-правилния съвет , без да се натрапва, дипломатична, работлива и майсторкиня , в детството ми беше строга , но справедлива, винаги сме били в добри отношения- нещо има сбъркано май при мене ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #90 -: Април 08, 2013, 09:29:59 pm »
И при мене има такова квадратче -Луна в 3д в стрелец Плутон в 12д дева, ама нещо при мен е по-различно , мама наистина е силна и властна жена , но всеотдайна , безкрайнообичаща ни , природно интелегентна , предвижда събитията с 3 хода напред, винаги дава най-правилния съвет , без да се натрапва, дипломатична, работлива и майсторкиня , в детството ми беше строга , но справедлива, винаги сме били в добри отношения- нещо има сбъркано май при мене ;)

аспектът сходящ ли е

« Отговор #91 -: Април 08, 2013, 11:01:23 pm »
Не зная , до тоя урок не сме стигнали :-[от това което прочетох, ако съм го разбрала правилно- сходящ -Луна 13*Плутон 16*
« Последна редакция: Април 08, 2013, 11:14:12 pm от АДА »

*

Papy

• 4343
« Отговор #92 -: Април 08, 2013, 11:12:09 pm »
Не зная , до тоя урок не сме стигнали :-[

на колко градуса е луната, на колко плутон

« Отговор #93 -: Април 08, 2013, 11:38:12 pm »
Луна 13*Плутон 16*

*

Papy

• 4343
« Отговор #94 -: Април 09, 2013, 12:01:35 am »
Не зная , до тоя урок не сме стигнали :-[от това което прочетох, ако съм го разбрала правилно- сходящ -Луна 13*Плутон 16*

правилно си разбрала :)
мерси

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Април 09, 2013, 12:31:03 am »
Каква майка съм аз, според стелиума от планети в хороскопа на синът ми в 4 дом има, в козирог съвпад на Луна , Нептун  и Уран.Стелиума има една квадратура към Венера във Везни в първи дом.Иначе ми е лъвче по слънце.
Бившия ми мъж , има квадратури на Сатурн към Слънце и Луна, отделно слънцето и Луната са в квадратура, той е единствения човек , които познавам да се срамува от родителите си. Макар, че майка му е учителка, а баща му беше зам.директор на ДЗИ в малък окръжен град.

Каква ли?
Отговорна, смела...сигурна вълшебница..понякога несвойствена...но единствена. :blink: :wub:

Сатурн към слънце се ядва...,но къ ЛУната не е за всеки... ;)

« Отговор #96 -: Април 09, 2013, 08:48:22 am »
Направо ме удивляваш. /сега Стрелата пак ще каже, че ми е слаб уран./

ти нито потвърди,нито отрече, :mellow:
ма гледам от стреличка съм наедряла до стрела, знаех си  :'(,че не трябва да прекалявам с храната :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Нова

• 3491
« Отговор #97 -: Април 09, 2013, 10:21:54 am »
Направо ме удивляваш. /сега Стрелата пак ще каже, че ми е слаб уран./

ти нито потвърди,нито отрече, :mellow:
ма гледам от стреличка съм наедряла до стрела, знаех си  :'(,че не трябва да прекалявам с храната :o

))))))))))))))))))))))

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #98 -: Април 09, 2013, 01:57:48 pm »

Каква ли?
Отговорна, смела...сигурна вълшебница..понякога несвойствена...но единствена. :blink: :wub:

Сатурн към слънце се ядва...,но къ ЛУната не е за всеки... ;)
Добре, Марая а кой аспект изразява срама от положението на родителите  ти от интелекта ил от местоживеенето им.Аз лично съм попадала на хора с проблеми  с родителите им/ но има ли такива, кото нямат проблеми/ но в гнева към родителите им никога не съм улавяла срам от тях
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Април 09, 2013, 02:14:46 pm »
Аз съм на мнение, че когато човек се срамува от родителите си...се срамува и от себе си.

Гнева свързвам с Марс и Меркурий...Вероятно това би могло да оказва влияние в такива карти...или при такива хора.