Аз имам Плутон и Слънце съвпад Сатурн в 3ти дом, скорпион. Много малко книги съм прочела, но съм много контактна и любознателна, помня много. Жадна съм за всякаква информация, която ми се стори интересна. Нямала съм проблем с образованието, както се посочва в книгите. Само книги по астрология бих си купила, други не. Ако пък имам и време да чета, може и други.
Скорпионът помни ))))) :19:
По-скоро Вода и Земя имат памет, огън и въздух -не, най-общо казано разбира се..
)) Удивлявала съм хора с паметта си. Един приятел се шегуваше, че съм му била личната рам памет.
)
Водно-земната памет е "лоша" по смисъла на злопаметност, десетилетия не се "забравя" и след десетилетията ще ти изкара изневиделица стара порция, събитие, ситуация от преди 100 години, нямащи връзка с актуалността, но използващи ги като коз, "шамар", ошашавящ те с детайлите и това как пък точно сега се сети за това и как по **волите не си го забравил. Особено при фиксетата такива и раците.
Огнено-въздушните сме над тези неща. Найси секунди след събитието, то вече е в небитието.
Само рибешкия ми мерк помни, когато са се отнасяли издълбоко и нееднократно неправомерно с него. Не прощава, но и не търси вендета. Просто отсрещният е зачеркнат за вечни времена /или до второ четене, ако се прояви пак огнено-въздушното )))/.
Иначе и този рибешкия "много учи", но не чете, а попива. Едно нещо каже ли се и покаже ли се, край. Това е. Втори път няма нужда.