Здравей Гост

За изключенията от правилата в астрологията

• 108 Отговора
  • 14670 Прегледи
*

elodiq

• **
  • 903
Re: За изключенията от правилата в астрологията
« Отговор #80 -: Април 11, 2013, 12:34:18 pm »
Съвпадът на венера със слънце във всеки един знак си дава физическа привлекателност. Аз лично не се сещам за изключения.

Аз съм такова имам този съвпад но не се мисля за особено привлекателна венерате е водолеиска, а слънцето козирошко.

*

Нова

• 3491
« Отговор #81 -: Април 11, 2013, 12:35:42 pm »
Съвпадът на венера със слънце във всеки един знак си дава физическа привлекателност. Аз лично не се сещам за изключения.

Аз съм такова имам този съвпад но не се мисля за особено привлекателна венерате е водолеиска, а слънцето козирошко.

Не ти позволявам да се недооценяваш!  :96:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #82 -: Април 11, 2013, 12:37:38 pm »
Просто лично мнение, но за другите сигорно не е така шом не съм оставала без цовек до себе си до сега.

*

Нова

• 3491
« Отговор #83 -: Април 11, 2013, 02:06:15 pm »
По мои наблюдения Венера, когато е близко до Слънце или асц. дава едни от най-обаятелните хора. При Искра Фидосова все пак Слънце/Венера са в квадрат с Юпитер и Нептун, а това са хора, които в даден момент могат да станат тип "кит" заради обилното хранене и задържане на вода.

Да се надяваме, че моето мноооого широко каре слънце-нептун ще прояви повечко здрав разум, въздържание и спорт, щото генетично си имам китовски заложби. Ще стана Фидосова 2.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #84 -: Април 11, 2013, 02:29:18 pm »
А пък аз от както се помня само при мисълта за килограми над 47 и изпадам в истерия , но слава бого поне за сега си ги държа максимум да кача до 50 през зимата .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #85 -: Април 11, 2013, 02:31:01 pm »
По мои наблюдения Венера, когато е близко до Слънце или асц. дава едни от най-обаятелните хора.

Да, и аз имам същите наблюдения - красота по-рядко, но дава силно обаяние.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #86 -: Април 11, 2013, 04:39:41 pm »
А Венера в аспект с Марс в мъжка карта какви хора дава, особено при съвпад :P . М

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #87 -: Април 11, 2013, 04:43:34 pm »
По мои наблюдения Венера, когато е близко до Слънце или асц. дава едни от най-обаятелните хора.

Май козирогатата дава повече красота от тронивите и екзалтирани Венери.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #88 -: Април 11, 2013, 05:06:01 pm »
Не става въпрос за внушителното й тегло, но дори ако отслабне, няма да е красива.

Познавам и други такива примери  със съвпад Слънце/Венера - повечето са съвсем семпли, сред тях има и доста непривлекателни. Включително една Венера в съвпад със Слънце във Везни.
Е,нима това не е изключение от правилото? По учебник Венера в съвпад със Слънце трябва да даде физическа привлекателност.

Да, но зависи и от другите аспекти. Например един от британските актьори, Matt Smith, (може да му хвърлите едно око в гугъл) въпреки съвпада си на Слънце с Венера, не е никак красив, но Слънцето и Венерата съвпадат със Сатурн и Плутон, което до някъде обяснява нещата. Сатурн също така е във Везни и въпреки, че е в екзалтация е ограничил физическите характеристики.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #89 -: Април 11, 2013, 06:10:30 pm »

Два случая от гореспоменатите - АС Телец, съвпад Слънце/Венера в Козирог и АС Везни, съвпад Слънце/Венера в Козирог. Не са красиви, първата минава за симпатична. Общото между двете е, че има силно изразен стремеж към високо социално положение (при първата има такава възможност след брака).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #90 -: Април 11, 2013, 06:12:58 pm »

Два случая от гореспоменатите - АС Телец, съвпад Слънце/Венера в Козирог и АС Везни, съвпад Слънце/Венера в Козирог. Не са красиви, първата минава за симпатична. Общото между двете е, че има силно изразен стремеж към високо социално положение (при първата има такава възможност след брака).

Доста маникенки имат Венера в козирог...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #91 -: Април 11, 2013, 06:14:48 pm »
Доста маникенки имат Венера в козирог...

И Венера в твърд аспект със Сатурн съм забелязвала.
Вероятно защото в света на висшата мода има строги стандарти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #92 -: Април 11, 2013, 09:41:58 pm »
Аз явно съм от изключенията, на същия транзит нищо не ми се случи.

Не си от изключенията, аз съм още по-трагичен случай.  ;D

Венерин възврат в 5 дом, мунданен съвпад Венера-Марс върху нат. Венера, новолуние в съвпад с нат. Венера - дотук абсолютно нищо.  ;D

По моята карта ако решат да пишат астро-учебник, ще трябва да го ползват в тоалетната.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #93 -: Април 11, 2013, 09:49:23 pm »
А възможно ли е, ако Сатурна ти е в 12 или на ключова позиция и да ти спира хубавите транзити за момента?

Той и в 11 дом всичко стопираше, но там поне беше в "курвенски" знак и има обяснение.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #94 -: Април 11, 2013, 10:16:07 pm »
Аз явно съм от изключенията, на същия транзит нищо не ми се случи.

Не си от изключенията, аз съм още по-трагичен случай.  ;D

Венерин възврат в 5 дом, мунданен съвпад Венера-Марс върху нат. Венера, новолуние в съвпад с нат. Венера - дотук абсолютно нищо.  ;D

По моята карта ако решат да пишат астро-учебник, ще трябва да го ползват в тоалетната.
  ;D ;D ;D
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #95 -: Април 11, 2013, 10:20:41 pm »
Според мен, ако нищо не се е случило на съвпад, със сигурност на опозицията или квадрата ще се случи. И за любовта съм го забелязала, най-хубавите неща са ми се случвали на тежките транзити на Плутон, Сатурн, Уран към натална Венера.
П.П. и винаги, когато се откажа от нещо, защото ми е писнало и съм тотално отчаяна, то пристига с пълна силна. Но се уморих вече да се боря с живота, а битките тепърва предстоят. "С живота под вежди
се гледаме строго
и боря се с него,
доколкото мога."
Но ТЯ е бронирана здраво в гърдите, така че горе главата и само напред.
Това се нарича излишен енергиен потенциал...Когато искаш нещо прекалено силно,то се отдалечава от теб.Когато се откажеш от него-получаваш го!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #96 -: Април 11, 2013, 10:23:15 pm »
Това се нарича излишен енергиен потенциал...Когато искаш нещо прекалено силно,то се отдалечава от теб.Когато се откажеш от него-получаваш го!

На пръв поглед изглежда нелогично, но е факт.
И на мен ми се е случвало многократно - когато се откажа от нещо, което много силно желая, то само идва при мен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #97 -: Април 11, 2013, 10:25:59 pm »
Вадим Зеланд е написал много хубави книги по този и други въпроси.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #98 -: Април 11, 2013, 10:36:53 pm »
Тъкмо си мислех, че съм единствената откачалка, която е чела Вадим Зеланд... добре съм попаднала тук  ;D Съни, кажи кога ти е мача да знам да действам!

*

Нова

• 3491
« Отговор #99 -: Април 12, 2013, 08:18:38 am »
Сънили много ми действа на желанието за общуване незнайно защо...  ;D ;D Мойта пък ми е в секстил с АС затова съм такава 'убавица и аз  ;D а днес под влияние на транзит Венера съвпад Венера и тр. Марс съвпад Венера всичкото в Овен отидох на фризор и безсрамно профуках последните си 50 лв до понеделник да си купя боя за коса с цвят капачка на кока кола  ;D Ама сега гледам, че тр. Венера ми е секстил с АС - ще ми се получи!

Така се прави, Иринче! Поздравления! На душата да е широко, от кътане на парици и дрънчене на метал не ми става по-хубаво. Парите са средство за удоволствия и трябва да се харчат. Значи имаш венерин възврат? И какво ти "говори" той?

.....

Жените слънчеви козирожки, които познавам са хубавки, приятни, стройни, класически, с типичните "хлътнали" бузи и скули, нищо непремерено или свръхколоритно, но нито една от тях не е Красавица. /все едно да кажеш, че Херцогинята на Кембридж е красавица. Просто по-класическа, премерена и слаба от сънародничките й/.