Здравей Гост

Ау ма тоз Сатурн

• 45 Отговора
  • 8839 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Ау ма тоз Сатурн
« -: Април 04, 2006, 01:25:41 pm »
Вчера прочетох в нета, че от днес хората могат да ходят да се записват в ГЕРБ. Нали не ме свърта, рикох що пък да не се запиша, зяпам в небето-ха, Сатурн още ретрограден+малко стационарен.
Викам, май ще трябва да се изчака, обаче сърце юнашко изтрайва ли.
Вдигам си д-то, омитам се на местопрестъплението....ми те хората още не са си отворили офис, дет се вика, медиите пак нещо слъгали, другата седмица щяло.

Е кажете сега как човек да не вярва на Сатурн, а?  :o
« Последна редакция: Април 04, 2006, 01:26:07 pm от kaily »

*

Lina

• *
  • 118
Ау ма тоз Сатурн
« Отговор #1 -: Април 04, 2006, 03:49:49 pm »
Извинете ме много, но какво е ГЕРБ?  :D

И как се намесва САТУРН в ГЕРБ?  :D

Много ми стана любопитно.  
Dare mighty things!

*

Lina

• *
  • 118
Ау ма тоз Сатурн
« Отговор #2 -: Април 04, 2006, 03:52:00 pm »
Цитат
Извинете ме много, но какво е ГЕРБ?  :D

И как се намесва САТУРН в ГЕРБ?  :D

Много ми стана любопитно.
Попитах google и разбрах.  :D

Dare mighty things!

*

kaily

• 5145
Ау ма тоз Сатурн
« Отговор #3 -: Април 04, 2006, 05:10:07 pm »
Верно интересно не само Сатурн как се намества в Герб?

Аз се пак утре ще ида, рекоха утре щяло да е готово.
Кой от сведущите ще направи една бързичка астропрогноза какво го чака ГЕРБ, м?  B)  

*

АН

Ау ма тоз Сатурн
« Отговор #4 -: Април 04, 2006, 06:29:44 pm »
Е, това звучи по по-различен начин от ония там бунтове и революции...

Не пречи, че Сатурн е ретрограден - дерзай :)

Иначе на всяка партия или движение и пр. и трябват пари......От тая гледна точка и  с оглед опозицията на Марс и Плутон, Б.Борисов или е решил въпроса или... :D
В частност ни интересуваш ти, а не точно ГЕРБ :D  

*

kaily

• 5145
Ау ма тоз Сатурн
« Отговор #5 -: Април 04, 2006, 07:41:58 pm »
Аз мисля, че ако някой въобще е решил в тая държава въпроса с парите, тва е Бубойко.
Не знам що.
Това ми е личен усет, той просто няма нужда от пари, а като има нужда, винаги му идват достатъчно.  :o

13.06.1959г-верен ли ми е усета, че на Бубойко пари никога не му липсват?  :D  

*

АН

Ау ма тоз Сатурн
« Отговор #6 -: Април 05, 2006, 03:44:10 pm »
Те на него добре не му липсват, но май става въпрос за мнооого пари.
Пък такива имат само комунистите в Бг. С техни пари се появиха и СДС и ДПС, че даже и партията на царя.
Всъщност няма лошо, въпросът е после как ще изглеждат нещата...

До тук я караме бавно и славно :D

Сигурно преди месец една сутрин рано по новините на Хоризонт в 6ч чух, че БСП създават школа за кадри :D  

*

kaily

• 5145
Ау ма тоз Сатурн
« Отговор #7 -: Април 05, 2006, 06:02:49 pm »
Да, ама последните няколко избора спечелиха хора, де са хвърлили най-малко пари в предизборните кампании.
Още от царо тръгна.
После Атака влезе с минимум средства, а Новото време, чух, било хвърлило луди пари по предизборната и нанайси парламееент.  :D
И на местните в София Бубойко се не аби много много с рекламни кампании.

Та само с пари не става очевидно.
А и още един факт-Бубойко е много силно поставен на запад, доколкото схващам, а пред западните пари все пак родните комунистически са песъчинка на плажа.  :P  

*

АН

Ау ма тоз Сатурн
« Отговор #8 -: Април 05, 2006, 07:02:37 pm »
На Борисов идните месеци ентусиазъм няма да му липсва - предстои му Юпитерова революция.

И сила няма да му липсва - ретроградният Сатурн е около наталните му Марс и Венера. Преодолял е явно резервите си за партия, към които може да го е насочвал съвпадът на Сатурн и Венера...Но пък и тепърва му предстоят критични периоди покрай Сатурн и Марс...Нищо, късметът му ще сработва покрай Юпитер.

Ти днес свърши ли работа или те домързя? :)  

*

Lillie

• 30532
Ау ма тоз Сатурн
« Отговор #9 -: Април 05, 2006, 07:24:17 pm »
АН, а какво ти е мнението за юпитеровата опозиция /към наталната му позиция/? Какво да очаквам и да "очаквам" ли изобщо нещо по-специално?  :blink:  :ph34r:  :o
Благодаря.
 :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
Ау ма тоз Сатурн
« Отговор #10 -: Април 05, 2006, 07:51:07 pm »
ООО, свърших, щото знаех, че ако бавя, ще вземе наистина да ме домързи.  :D
Има и сайт, сега явно го правят, ма поне координати са дадени.
ГЕРБ

Знаеш ли какво прочетох тия дни някъде из нета, не знам по какъв повод беше и какъв специалист го е казал, щото не запомних-че Борисов истински живее само като се бори.
И това незабавно тутакси ми направи впечатление, щото и аз съм същата, ако не воювам, просто това не е живот.
Даже някъде в астрокома четох, че този живот ще трябва да се себедоказвам чрез борба и конфронтация, затова да се постарая поне да възприемам отсрещната страна като съперник в спортно състезание, а не като враг.

« Последна редакция: Април 05, 2006, 07:53:45 pm от kaily »

*

kaily

• 5145
Ау ма тоз Сатурн
« Отговор #11 -: Април 05, 2006, 09:03:25 pm »
Чакай, чакай, не прочетох ли нещо за Бубойко Марс опозиция на Меркурий?
С ей тия две очи го видях?  :o
А сега го няма, пък на мен Марсът тъкмо днес е подминал тая опозиция.
Нещо кофти било, м?
Ама БИЛО.  :D  :P
...ма после идва опозиция Марс Слънце, че Юпитер, че Сатурн, че съвпад Марс.... :angry:  :blink:  

*

АН

Ау ма тоз Сатурн
« Отговор #12 -: Април 06, 2006, 05:14:55 pm »
Цитат
АН, а какво ти е мнението за юпитеровата опозиция /към наталната му позиция/? Какво да очаквам и да "очаквам" ли изобщо нещо по-специално?  :blink:  :ph34r:  :o
Благодаря.
 :)
Ако се случат някои ентусиазиращи събития и ни зарадват, трябва да имаме едно на ум, че в последствие може да се окажат в тежест :D

По това време чувството ни за собствена значимост нараства, което не е лошо, ако имаме по-ниско самочувствие, но ако по принцип сме си доволни от себе си, можем да провокираме раздразнение у другите :)

Но и всяко звездно влияние трябва  да го ползваме - тая опозиция можем да ползваме за някакъв премерен риск например по отношение на работата :)  

*

АН

Ау ма тоз Сатурн
« Отговор #13 -: Април 06, 2006, 05:33:14 pm »
Цитат
Нещо кофти било, м?
...ма после идва опозиция Марс Слънце, че Юпитер, че Сатурн, че съвпад Марс.... :angry:  :blink:
В радикса има опозиция на Меркурий и Сатурн, като се предполага, че тя го е научила да си прави сметката за каквото и да се захване.

По интересното е, че в радикса има тригон между Сатурн и Плутон. Той предполага високи изисквания за ред и дисциплина. Един от древните философи чеше казал:

не питам законите добри ли са или лоши, а питам има ли закони и дали се спазват
Това е важно качество за държавните мъже.....

А тепърва му предстои съвпад на тр.Марс с натален Меркурий, което не е лошо за нови начинания - човек става предприемчив, сработват инстинктите му, просто извира енергия от него :D

*

Lillie

• 30532
Ау ма тоз Сатурн
« Отговор #14 -: Април 06, 2006, 07:14:42 pm »
Цитат
Ако се случат някои ентусиазиращи събития и ни зарадват, трябва да имаме едно на ум, че в последствие може да се окажат в тежест :D

По това време чувството ни за собствена значимост нараства, което не е лошо, ако имаме по-ниско самочувствие, но ако по принцип сме си доволни от себе си, можем да провокираме раздразнение у другите :)

Но и всяко звездно влияние трябва  да го ползваме - тая опозиция можем да ползваме за някакъв премерен риск например по отношение на работата :)
Благодаря  :)
Ами да, така е, винаги си имам едно нещо "на ум".
Че съм доволна от себе си не бих казала, никак даже. Все търся скрити недостатъци и никога не се задоволявам с настоящото "статукво"  :unsure:
А пък това за рисковете в работата... тъкмо започнах нова и уж спокойна и постоянна работа, не искам никакви приключения и предизвикателства, нито пък рискове вече!  :blink:  ;)  :lol:
Но, както казват, "поживьом - увидим", нали?  :P  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
Ау ма тоз Сатурн
« Отговор #15 -: Април 06, 2006, 07:38:18 pm »
Цитат
Нещо кофти било, м?
Такива като бубойко не ги ли гърмят бе? Да не останеш без патрон?  :D  

*

kaily

• 5145
Ау ма тоз Сатурн
« Отговор #16 -: Април 07, 2006, 09:01:52 am »
Цитат

Хм, то по тая логика аз държавен мъж нема бъда, даже не заради факта, че съм жена... :(  :P

Законът, според мен, има една единствена функция - да опазва справедливостта.
И ако не е сътворен за тая цел, спазването на закона е вредно за обществото.
Те нашите тикви утре могат да сътворят закон да си бием шамари по улиците, и това ли да се спазва?

Над закона стои справедливостта и целесъобразността и както при противоречие между Конституцията и другите закони първенство има Конституцията, по същия начин и при противоречие между закона и целесъобразността и справедливостта, първенство трябва да имат последните.

Ние в последните 16 години най-законосъобразно се унищожихме и това е потвърждение на моята теза.

*

ANI

• *
  • 135
    • http://
Ау ма тоз Сатурн
« Отговор #17 -: Април 07, 2006, 11:42:09 am »
Цитат
Хм, то по тая логика аз държавен мъж нема бъда, даже не заради факта, че съм жена... :(  :P

Те нашите тикви утре могат да сътворят закон да си бием шамари по улиците, и това ли да се спазва?

Над закона стои справедливостта и целесъобразността и както при противоречие между Конституцията и другите закони първенство има Конституцията, по същия начин и при противоречие между закона и целесъобразността и справедливостта, първенство трябва да имат последните.

Ние в последните 16 години най-законосъобразно се унищожихме и това е потвърждение на моята теза.
За това съм убедена ,че държавните жени  ще оправим света!  ;)  

*

АН

Ау ма тоз Сатурн
« Отговор #18 -: Април 07, 2006, 01:40:42 pm »
Цитат
Цитат

Наскоро четох, че виден представител на йогите по света е поискал от правителството на Суринам срущу солидно заплащане земя под аренда. Смятат да обособят териториална единица, в която да се занимават със земеделие, да си имат собствена валута, собствени закони и т.н. Събират се и изработват закони, които болшинството от хората предлагат.... После ще си ги спазват...

Ние гласувахме, болшинството си изпрати представители в НС и те сега коват законите ни...
На нас ни остава да си поемем отговорността, че на практика, избирайки тия партии и тия народни представители, всъщност сами си създаваме тия закони...
Управленският елит в държавата на първо място трябва да уважава реда и закоността. Това му беше индикацията в радикса на Борисов :)
Целесъобразност и справедливост могат да бъдат малко относителни :)

*

АН

Ау ма тоз Сатурн
« Отговор #19 -: Април 07, 2006, 01:46:16 pm »
Цитат
Цитат

Но и всяко звездно влияние трябва  да го ползваме - тая опозиция можем да ползваме за някакъв премерен риск например по отношение на работата :)
Благодаря  :)
Ами да, така е, винаги си имам едно нещо "на ум".
Че съм доволна от себе си не бих казала, никак даже. Все търся скрити недостатъци и никога не се задоволявам с настоящото "статукво"  :unsure:
А пък това за рисковете в работата... тъкмо започнах нова и уж спокойна и постоянна работа, не искам никакви приключения и предизвикателства, нито пък рискове вече!  :blink:  ;)  :lol:
Но, както казват, "поживьом - увидим", нали?  :P  B)
Ти предстоящата Юпитерова опозиция ли имаш предвид?

Да разбирам ли, че все пак с тр.Юпитер около асцендента си почнала нова работа?
Гледам още, че Марс е правил секстил с управителя на МС?