още не съм ги гледал хороскопа за днес - какви капани имам и какво мога да говоря или не! затова спирам дотук
Калояне, защо не вземеш и ти да си постнеш снимката поне в съответната тема, че от там нещо да поналучкаме за хороскопа ти? То бива да си съвсем анонимен, ама чак пък толкова, не ти ли писва.
А пък може и да отворим една тема, където според начина ти на държане и писане да се пробваме да познаем нещо за натала....
1. има конкурс да ми се познае нещо от хороскопа - даже съм обявил награда - книга на Шопенхауер. Така че няма нужда от специална тема. Всеки, който иска, може да ми прати предположенията си. Вече съм получил 7-8 съобщения, но никой не позна нищо почти.
2. не виждам защо трябва да съм не-анонимен. Не ми писва, напротив, като скромен човек се чувствам добре. Не обичам да се афиширам. Тук не съм видял повече от 3-4 души да са пускали своята снимка. А има поне 50-60 души, които редовно влизат, пишат и четат. (така показва брояча в сайта).
3. не виждам как ще познаеш хороскоп по снимка!!! Ако си готова да пробваш - познай хороскопа на човека на аватара ми. Да видим дали можеш...
4. начина ми на писане вече е известен. (според някои - доста противоречив) имам сигурно 700 поста... няма нужда от специална тема!
5. не мога да разбера защо хората се интересуват точно от моя хороскоп или снимка? аз не се интересувам ти как изглеждаш или кога точно си родена като дата... Ако не можеш да победиш любопитството си - приеми, че това
на снимката съм аз, зодия близнаци, асц - овен!

Дано така намериш вътрешен душевен мир!