Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 461599 Прегледи
още не съм ги гледал хороскопа за днес - какви капани имам и какво мога да говоря или не! затова спирам дотук

Калояне, защо не вземеш и ти да си постнеш снимката поне в съответната тема, че от там нещо да поналучкаме за хороскопа ти? То бива да си съвсем анонимен, ама чак пък толкова, не ти ли писва.
А пък може и да отворим една тема, където според начина ти на държане и писане да се пробваме да познаем нещо за натала....

1. има конкурс да ми се познае нещо от хороскопа - даже съм обявил награда - книга на Шопенхауер. Така че няма нужда от специална тема. Всеки, който иска, може да ми прати предположенията си. Вече съм получил 7-8 съобщения, но никой не позна нищо почти.
2. не виждам защо трябва да съм не-анонимен. Не ми писва, напротив, като скромен човек се чувствам добре. Не обичам да се афиширам. Тук не съм видял повече от 3-4 души да са пускали своята снимка. А има поне 50-60 души, които редовно влизат, пишат и четат. (така показва брояча в сайта).
3. не виждам как ще познаеш хороскоп по снимка!!! Ако си готова да пробваш - познай хороскопа на човека на аватара ми. Да видим дали можеш...
4. начина ми на писане вече е известен. (според някои - доста противоречив) имам сигурно 700 поста... няма нужда от специална тема!
5. не мога да разбера защо хората се интересуват точно от моя хороскоп или снимка? аз не се интересувам ти как изглеждаш или кога точно си родена като дата... Ако не можеш да победиш любопитството си - приеми, че това на снимката съм аз, зодия близнаци, асц - овен;D Дано така намериш вътрешен душевен мир!
« Последна редакция: Май 30, 2013, 06:15:02 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Uran

• 6041
Можеше и да избереш не толкова меланхолична снимка на Каспър. :blink:

черно-бялата ми харесва повече.
тя беше цветна де, но аз я направих черно-бяла... за да прилича на характера ми!  ;D
рождена дата: 18.12.1968
ето, вече фрейя може да му стъкми хороскоп!

*

Freya

• **
  • 1178
1. има конкурс да ми се познае нещо от хороскопа - даже съм обявил награда - книга на Шопенхауер. Така че няма нужда от специална тема. Всеки, който иска, може да ми прати предположенията си. Вече съм получил 7-8 съобщения, но никой не позна нищо почти.
2. не виждам защо трябва да съм не-анонимен. Не ми писва, напротив, като скромен човек се чувствам добре. Не обичам да се афиширам. Тук не съм видял повече от 3-4 души да са пускали своята снимка. А има поне 50-60 души, които редовно влизат, пишат и четат. (така показва брояча в сайта).
3. не виждам как ще познаеш хороскоп по снимка!!! Ако си готова да пробваш - познай хороскопа на човека на аватара ми. Да видим дали можеш...
4. начина ми на писане вече е известен. (според някои - доста противоречив) имам сигурно 700 поста... няма нужда от специална тема!
5. не мога да разбера защо хората се интересуват точно от моя хороскоп или снимка? аз не се интересувам ти как изглеждаш или кога точно си родена като дата... Ако не можеш да победиш любопитството си - приеми, че това на снимката съм аз, зодия близнаци, асц - овен;D Дано така намериш вътрешен душевен мир!

5. предполагам, е защото си ровиш носа на мн места, провокираш, обаче пък си прекалено потаен и не споделяш нищо за себе си. Аз лично не разбирам мотивите ти да си в този форум. Дори не изглежда да се вълнуваш толкова от астрология, по-скоро ти харесва да се проявяваш зад някакъв мистичен образ и да си чешеш езика тук...
Аз едва ли се нуждая от данните ти и хороскоп за да съм в душевен мир, не мисля, че ми е толкова наложително   ;D Просто от любопитство. BTW, не бих се учудила ако в действителност си зодия Близнаци с Асц Овен  :blink:

Аз лично не разбирам мотивите ти да си в този форум. 
Просто от любопитство.

Е, явно не си чак толкова любопитна, щом още не си ме поканила на среща или не си ми поискала, мейл, скайп или друг начин за контакт.
Така че ... няма какво да отговоря повече... Оставам си "потаен"... )))

*

Uran

• 6041
Такааа, явно елмази, фейсбуци, гепита-мепита и чат канали, дават фира. Е, по-добър вариант, определено, е- да опознаеш интересите на другия в една неформална среда каквато са форумите. А в този дори се споделя и пикантно лично инфо. Колко време чете анонимно преди да се логнеш?

*

priya

• **
  • 1263
черно-бялата ми харесва повече.
тя беше цветна де, но аз я направих черно-бяла... за да прилича на характера ми!  ;D
рождена дата: 18.12.1968
ето, вече фрейя може да му стъкми хороскоп!

интересен избор на снимка - хубавец, макар и ръбест и некадърен актьор :mellow:

вероятно прилича на характера ти.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Freya

• **
  • 1178
Аз лично не разбирам мотивите ти да си в този форум. 
Просто от любопитство.

Е, явно не си чак толкова любопитна, щом още не си ме поканила на среща или не си ми поискала, мейл, скайп или друг начин за контакт.
Така че ... няма какво да отговоря повече... Оставам си "потаен"... )))

Такааа, явно елмази, фейсбуци, гепита-мепита и чат канали, дават фира. Е, по-добър вариант, определено, е- да опознаеш интересите на другия в една неформална среда каквато са форумите. А в този дори се споделя и пикантно лично инфо. Колко време чете анонимно преди да се логнеш?

Мда... аз се пробвах с един съфорумец ама той нещо изчезна преди да ми отговори... пък ти Калояне не ме вълнуваш толкова и не по този начин а и нали вече веднъж споменах, че се съмнявам че си жена  :P

Добър Вечер! И аз идвам при вас на острова! Ще ме черпите ли с едно коктейлче?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532

Нали мъжО ти го няма до 7?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

интересен избор на снимка - хубавец, макар и ръбест и некадърен актьор :mellow:
вероятно прилича на характера ти.

е, не исках да се "правя" на по-велик отколкото съм в реалността.
Доста съм ръбест .......по характер
Наистина съм и некадърен актьор - кариерата ми пропадна... 
вече не се снимам в киното...
« Последна редакция: Май 30, 2013, 08:48:27 pm от Калоян Иванов »

... пък ти Калояне не ме вълнуваш толкова и не по този начин а и нали вече веднъж споменах, че се съмнявам че си жена  :P

1. "не по този начин" - а по кой?
2. какво имаш против жените?  ;D ... ние сме нежни любовници.. и ако не си пробвала - не знаеш какво изпускаш

*

Veselin

• 2737
Аз пък мисля, че Калоян е със Слънце в Близнаци и Луна в Лъв, асцендент вероятно Дева (непрекъснато се поправя, иска да доизпипа нещата).

Цитат
...асцендент вероятно Дева (непрекъснато се поправя, иска да доизпипа нещата).

не,... просто съм противоречива личност и размислям след 3 секунди, променям си мнението и се поправям!

*

Veselin

• 2737
2. какво имаш против жените?  ;D ... ние сме нежни любовници.. и ако не си пробвала - не знаеш какво изпускаш
Ето потвърждение, че наистина си жена.  :85: :85: :85:

Нали мъжО ти го няма до 7?  ;D
Тази вечер съм сама. :) Реших да си сготвя пържен ориз със зеленчуци и се проклех 100 пъти задето съм се захванала.Не можах да му хвана спатиите на тоя ориз :)

Коктейла ако може да е червеникаво-жълто,оранженикав и с повече черешки  :wub:

*

Freya

• **
  • 1178
Цитат
Доста съм ръбест .......по характер
за това си мисля, че може би нещо сатурново има...
Цитат
Наистина съм и некадърен актьор - кариерата ми пропадна...
и за това дойде да се пробваш като актьор вув форума  ;D

... пък ти Калояне не ме вълнуваш толкова и не по този начин а и нали вече веднъж споменах, че се съмнявам че си жена  :P

1. ако имам любопитство някакво, то не е свързано с това да те поканя на среща и личен интерес да имам
2. ама ти пък наистина си чешеш езика

...обаче и аз си мисля, че може би имаш нещо в Дева, дори и да не е Асц..   Залагам на Близнаци, Дева (гледайте го, освен че се поправя, също и подрежда по точки...) може би Риби и нещо сатурново както и меркуриево естествено...

Коктейла ако може да е червеникаво-жълто,оранженикав и с повече черешки  :wub:

вие, мадам, имате ли покана?
не знам дали заслужавате коктейл... на случайни посетители не сервираме

*

priya

• **
  • 1263

вие, мадам, имате ли покана?
не знам дали заслужавате коктейл... на случайни посетители не сервираме

към горните коментари за актьора от снимката - добавям и поведеческо впечатление:

фльорца.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!