Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 461479 Прегледи
*

Нова

• 3491
Хм, тази драма сигурно е по дева-риби ))) Шегувам се ))))

И как ще живеем вече без теб, Калоян?

Нали си безсмъртен, как ще умреш за форума?

Тук без теб ще настане *аси скуката.

Калояне,да не си си направил операция за смяна на пола?  :thinking: :rolf:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

Такива циркаджийски изпълнения и драматизации са типични за Близнаците! Калоян има нещо близначеско,но не мога да определя какво!

*

Lillie

• 30532
Такива циркаджийски изпълнения и драматизации са типични за Близнаците!

Циркаджийски изпълнения - да. :))

За драма трябва повече вода и огън, да стане театър "Сълза и смях". :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

lealya

• *
  • 172
Вчера се пробвах еднократно да позная карта по снимка - дори не ми дадоха захарче, че познах от първи път луна, асц и почти слънце (меркурианец) - СКУКА е това!
Това май е в моята градина :blink:,за да няма сръдни освен виртуалната усмивка ти поднасям и това :blink:

Освен това е тънкообиден,изпитва огромна нужда от внимание,ужасно критичен е,но също така се изразява много добре! Залагам на нещо Близначеско заради фасоните и нещо в Дева заради изострената критичност...

*

Veselin

• 2737
Нали ви казах, според мен - Близнак с асц. Дева и Луна в Лъв или Дева.

Такива са те-Лъвовете и Близнаците. Дай им само фасони и циркове! Много обичат да изчезват,да мълчат и да казват "сбогом" когато нещо не им оттърва. Могат да поставят световен рекорд по брой сбогувания  :blink:

*

Lillie

• 30532
Много обичат да изчезват,да мълчат и да казват "сбогом" когато нещо не им оттърва.

И най-вече когато не им отърва истината за самите тях. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
Като 'уж' знаете отговора 'що се напрягате  :mellow:?
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

Напрягаме се,понеже обекта на нашето проучване нито потвръждава,нито отрича информацията. За едно съм сигурна обаче-без значение дали и колко сме познали,той никога няма да си признае  :blink:

*

Veselin

• 2737
Не мога да го разбера обаче. Уж искаше награди, а като му поднесохме в темата, дори не ни благодари.  :-\ Всеки един депутат би се радвал на какви да е подаръци, а пък той уж иска, а пък не приема.

*

priya

• **
  • 1263
не плачете за калоянка - текщият й клонинг просто си е финализирал мисията. за да се прероди  пак в папеса - някъде напред в новофокусирани хоризонти.

току виж и тук се завърнала :P

Цитат
Как се родил митът за папеса Йоанна
Противоборството между католици и православни е причина за появата на легендата

И потеглила за Рим. Благодарение на изключителните си способности, ораторското си изкуство и богатите си знания, чужденката успяла да заеме висока длъжност в една от богословските школи. Скоро славата за високообразования монах се разпространила в цял Рим. Авантюристката станала приближен човек в папския двор. Тя се занимавала не само с църковни, но и с държавни дела ­ в частност ръководела работата по строителството на високата каменна стена, която и досега обгражда Ватикана. Скоро "монахът" станал кардинал, а след смъртта на папа Лъв IV не се намира по-достоен човек за негов наследник от авантюристката, престорена на мъж. Това става през 885 година. С камбанен звън конклавът я провъзгласил за папа, официалното є име станало Йоан Осми.

http://www.monitor.bg/article?id=38927
« Последна редакция: Юни 05, 2013, 02:46:38 pm от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Напрягаме се,понеже обекта на нашето проучване нито потвръждава,нито отрича информацията. За едно съм сигурна обаче-без значение дали и колко сме познали,той никога няма да си признае  :blink:
[/quoteI

За  него/нея-Калоянката, това-тайнственият облик е форма на "власт", неформален лидер, така има харизма... ;)
хм, може и в някои интимни сфери да чака beautyful stranger
във всеки случай се "храни" егрегорно по 8-12 дом с потребителското "воайорство",което той е предизвикал. :lol:
Лошо няма, всеки си има игра, номер...
« Последна редакция: Юни 05, 2013, 08:31:04 pm от Enigma »

Къде е тук защитничката на Правителството на БСП-ДПС-Орешарски (големите професионалисти и добронамерени хора) да излезе сега и да обясни на 10-те хиляди души пред МС, на 40-те хиляди във Фейсбук и на половин възмутена България, колко са велики червените и колко дълго и успешно ще управляват, според хороскопа и прогнозите й.

СРАМ Е ПОЗОР!!!!!!! НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!
СТАНИШЕВ НАИСТИНА Е ГЕЙ - ПОЛИТИЧЕСКИ ГЕЙ.

https://www.facebook.com/events/475048025915600/
« Последна редакция: Юни 14, 2013, 06:43:38 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Нова

• 3491
Калоян Иванов, оле! Оле, оле, олеееее!

Не остиска! Не че постоянно не си ни следял инкогнито, ама а добре дошъл! Може да е заради Делянчо, но важното е, че пак се провокира!

*

Нова

• 3491
И за да ти вляза в политическия тон... Аз много харесвам Орешарски - умен, зрял мъж, слънчеви риби. Харесвам го и физически, и интелектуално, а второто ми е особено важно. И никой обективен не може да отрече, че е кадърен. Жалко, че е принуден да търпи издевателства, за да заема такъв пост. Мисля, че е много вероятно до време сам да се откаже, дори и да не е под народна преса, просто сам няма да издържи на това, което му налагат.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
Важното е че лепна и як аватар - хем се радвам на Скарлетката, хем не се налага да си слагам сам и да си вредя на егото  :mellow:.

Колкото до Ореха - леко ми е разбит мита за него, човек без никакво достойнство.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Uran

• 6041
И за да ти вляза в политическия тон... Аз много харесвам Орешарски - умен, зрял мъж, слънчеви риби. Харесвам го и физически, и интелектуално, а второто ми е особено важно. И никой обективен не може да отрече, че е кадърен. Жалко, че е принуден да търпи издевателства, за да заема такъв пост. Мисля, че е много вероятно до време сам да се откаже, дори и да не е под народна преса, просто сам няма да издържи на това, което му налагат.

И аз го харесвах, но вчера си плю на фасона. Видя ли му физиономията, докато "мотивираше" избора?
Е, има граници, които не бива да бъдат прекрачвани. Можеше да замълчи, но реши да бъде камикадзе- осъзнато или не.

*

Нова

• 3491
Видях му я.

Да, има граници. Съжалявам, че такъв експерт по вероятност ще остане поредния спорен премиер в историята на татковината.