Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 461931 Прегледи
Ау и никой не се е сетил да сложи Скорпи или Рак в луна/слънце?

Ами явно не го виждат така!
мислиш, че си приличаме с теб ли?

А не много работа за едни книги  ;D ;)

;D
« Последна редакция: Юли 06, 2013, 10:57:10 am от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Аз нямам много рак, само слънце!  :mellow: :mellow:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

Калояне,къде си бре?  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

Предизвиквам те на словесен дуел!  :blink:

Алооооу,чуваме ли сЪ?

ами прати ми една ръкавица, щом искаш дуел! )))
ех, този дуАлизъм!  ;D ... не оставят човек да обядва спокойно!

Какво обядваш?  :blink:

Какво обядваш?  :blink:

типично женски въпрос! ... май не си чела, какво писах вчера за женския интерес?!
други въпроси имаш ли? ... ама ако може да са по-смислени! а не такива от рода: "помниш ли с какви обувки бях като се запознахме?"

Мислех, че това е по-интересно и ще ме питаш за него:

Цитат

1. мисля, че имаш слънце в дева, асц близнаци, колебая се и за по-силно влияние на телец:)
1А. последен опит-тогава залагам на нещо лъвско или овенско

2. Слънце в Козирог; Луна в Овен, Ац Дева; Меркурий в Близнаци или Везни(залагам на Везни); Венера във Водолей; Марс във Везни; Юпитер в Дева; Сатурн в Козирог; Уран в Близнаци; Нептун в Телец; Плутон в Дева. И подчертан 11-ти дом (въздушен по-вероятно и следващ по вероятност земен) Залагам на Слънце и/или Марс и/или Луна

3. Венера или Слънце в скорпион. Меркурий във Венерин знак. Марс във водолей, Луна- в лъв

4. Калояне, според мен си със Слънце в Козирог, Луна в Близнаци (разиграваш повечето успешно) и асцендент Скорпион. Тъй ли е? 

5. Предполагам акцентиран въздушен знак – Везни или Водолей, а може и съчетание между двата – например мажорен аспект между две планети в тия знаци. Меркурий може да е с есенциално достойнство или не-достойнство, т.е. по някакъв начин да е подчертан, на фокус в хороскопа. Не изключвам и Нептун да е някъде или около ъглов дом в хороскопа, или да е в аспект с лична планета. Що се отнася до изказването за "кардинална вода”, беше на шега по-скоро – вода някак не усещам или трябва да е някоя по-дълбока и прикрита. Най-трудно е да се разпознае знакът на Луната, тъй като форматът на общуване в астрологичен форум, особено предвид, че си отскоро сред нас, не позволява толкова лесно да се разпознае лунния Аз. Но някак ми прилича или на Луна в Лъв или в някой "огнен” дом, евентуално 5ти или 9ти. Възможно е да имаш лични планети в някой от тези два дома, не е изключено също така да има нещо и в 12ти. Но като цяло маниера ти на общуване определям като венериански, в съчетание с влияние на Меркурий, Юпитер и Уран. Марс във въздушен знак – Везни, Близнаци, Водолей? Хм, или пък рачешки... последното не знам отде ми хрумна, по-скоро интуитивно.

5А. други потребителки те "виждат" по съвсем различен начин - някои видяха силен Марс и марсово оцветен Меркурий, силна Дева. Други - съчетание Риби/Близнаци, водна Луна...

6. ...пробвам да позная чрез хорарен въпрос - показва ми се стрелец

7. Слънце - в Дева, Асцендент – Скорпион, Меркурий - в Риби

8. Слънце и Меркурий в Близнаци, Марс в Овен, Луна във Водолей...  Познах ли нещо?

9. слънце – близнаци, луна – дева, марс- рак, юпитер – риби, асц – козирог

10. Меркурий екзалтира, има аспект с Юпитер - съвпад. Луната също е силна, най-високо издигната. Плутон е в Дева в съвпад с Асцендента.

11. Зодия –стрелец, АС- козирог, Луна – близнаци
11А.  Последен опит: Слънце –везни, Меркурий- дева, Нептун - стрелец  близко до АС,  Луна – овен

12. Слънце във Водолей, Меркурий в Козирог/Водолей, Поне едното от тях има аспект с Марс или поне едно от тях попада в пети дом.
По-малко вероятно, но все пак вероятно да имаш аспект на Слънцето с Нептун или Луната ти да е високо разположена в хемисфера или синглетон по стихия или качество.
« Последна редакция: Юли 06, 2013, 01:46:00 pm от Калоян Иванов »

Калоян е жена с много сериозен психичен проблем-раздвоение на личността. Влиза с мъжки и женски ник едновременно и е възможно да не помни или дори да не осъзнава това. При такива състояния болния може да се превъплащава в толкова много и различни образи-изцяло да променя стила си на писане,визията си,почерка си...Калояне,интересен(на) си ми само защото имаш психичен проблем. Винаги съм искала да вникна в мисълта на такъв човек. Да го разбера...

Нямам повече въпроси! "Видях те"!  :blink:

И аз нямам какво да кажа повече!!!!!!

#Ignore_Just_a_Dream

*

Vanila

• *
  • 385
Аз пък си познах моето предложение относно наталната карта на Калоян  :blink:, изпратено на ЛС.

Само не знам някъде във форума обявиха ли "крайния резултат"  :blink:

...иначе човекът си ми изглежда наред  :blink:
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Lillie

• 30532
Влиза с мъжки и женски ник едновременно и е възможно да не помни или дори да не осъзнава това.

Кой му е другият му ник според теб?

Ако "Калоян" е мъжка еманация, къде е женската му половинка? :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Ти как очакваш да ти "изглежда" един човек с раздвоение на личността или с психичен проблем като цяло? Че някои от тях са по-умни и от "нормалните"! Познавам психично болни завършили с отличен с по 2 висши образования!

*

Lillie

• 30532
А какъв му е психичният проблем?
Това, че пише в преобладаващо женски форум? :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vanila

• *
  • 385
Ти как очакваш да ти "изглежда" един човек с раздвоение на личността или с психичен проблем като цяло? Че някои от тях са по-умни и от "нормалните"! Познавам психично болни завършили с отличен с по 2 висши образования!

...не бих се наела да поставям подобни квалификации и "диагноза" на човек, съдейки само по форумните му изяви; пък и въобще не ми е работа и честно казано не ме и касае  :blink: по никакъв начин.

Просто ми беше интересно за играта относно картата...  :blink:
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

Калоян е жена с раздвоение на личността...Какво дири тук не мога да ви кажа...

*

Lillie

• 30532
Виждала съм и по-циклофренични прояви.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

...иначе човекът си ми изглежда наред  :blink:

Не важно как ти изглеждам на теб или какво мислиш ти - важно е какво казва "Партията", какви са "конгресните решения" и "партийната линия"! 
Щом ЦК на БКП казва, че съм жена с психични отклонения - значи това е официалната версия и тя се цитира във всички издания, ...докато не се смени линията!  ;D

Циклофрения и раздвоение на личността са съвсем различни неща...Чела съм достатъчно учебници по клинична психиатрия и имам наблюдение върху доста хора с такива проблеми.