Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 461254 Прегледи

НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ ТИ СЕ ОСИРАШ ВСЕКИ ПЪТ С ОТГОВОРА, А АЗ УВАЖАВАМ  УМНИ И МИСЛЕЩИ ХОРА
я да видим дали админите са нащрек, не-на море са... ;D

Кой точно отговор имаш предвид в случая???? Ама конкретно ми кажи!
И не мислиш ли, че снизходителното ти отношение да ми даваш оценки от някаква висота е малко дразнещо?
Сама не можеш ли да се справиш интелектуално с мен, че търсиш помощ от админа?! (не казвай админите, защото е само 1)!

ПП. Държа да кажа, че макар и мъж, никога не използвам цинизми и лош език, за разлика от дамите тук. Позволих си го само веднъж, и то срещу човек, който прекали спрямо мен. Дори тогава цитирах неговата лексика, а не използвах своя! Така че преди да се о*****раш в моята тема - помисли с кого как говориш!
« Последна редакция: Юли 22, 2013, 11:37:49 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.

НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ ТИ СЕ ОСИРАШ ВСЕКИ ПЪТ С ОТГОВОРА, А АЗ УВАЖАВАМ  УМНИ И МИСЛЕЩИ ХОРА

И не мислиш ли, че снизходителното ти отношение да ми даваш оценки от някаква висота е малко дразнещо?
Сама не можеш ли да се справиш интелектуално с мен, че търсиш помощ от админа?! (не казвай админите, защото е само 1)!
Нямам висота, човече, Господ е над мен, ама имаш голямо его ти, факт е ,слушай сърцето си,това е най-важното, забрави ли къде е сърцето ти ,как ти говори....

УСЕЩАМ НЕЩА, КОИТО НЕ ТЪРПЯТ ДОКАЗАТЕЛСТВА, важно е ти да откриеш себе си...
нападаш, защото си ранено(...
излекувай се, ти си по-силнО-това е поради споровете около пола ти...
« Последна редакция: Юли 22, 2013, 11:46:28 pm от Enigma »

Нямам висота, човече, Господ е над мен, ама имаш голямо его ти, факт е ,слушай сърцето си,това е най-важното, забрави ли къде е сърцето ти ,как ти говори....
Не ми отговаряй, не се заяждам, човек съм , и аз ксато теб съм ималО подобни дилеми, излез ПО-СИЛНИЯ-ТЯ

1. ти не ми отговори на въпроса: (Кой точно отговор имаш предвид в случая???? Ама конкретно...)
2. явно твоето сърце ти говори да използваш гадни думи... Това е странно. .. Или ти говори друго, но ти не го чуваш! Това е зле! 
3. много мразя някой да говори объркано и неясно и да не разбера какво точно иска да каже: "и аз ксато теб съм ималО подобни дилеми, излез ПО-СИЛНИЯ-ТЯ"
4. аз нямам споровете около пола си... Тук има заблудени хора, които ме мислят за друг - случайно този друг е жена. Ама не съм аз! Това е техен проблем - не мой. Ти преди малко ме нарече Калоянка - явно трябва ти да се лекуваш! Аз съм здрав в това отношение. Ако и ти твърдиш, че си здрава - явно си се заяждала с мен на тема мъж-жена. Това пък значи, че излъга, че не се заяждаш с мен! Е, лъжкиня ли си или си заблудена за моя пол?
« Последна редакция: Юли 22, 2013, 11:53:17 pm от Калоян Иванов »

*

Enigma

• **
  • 1077

Не ми отговаряй, не се заяждам, човек съм , и аз ксато теб съм ималО подобни дилеми, излез ПО-СИЛНИЯ-ТЯ

1. ти не ми отговори на въпроса: (Кой точно отговор имаш предвид в случая???? Ама конкретно...)
2. явно твоето сърце ти говори да използваш гадни думи... Това е странно. .. Или ти говори друго, но ти не го чуваш! Това е зле! 
3. много мразя някой да говори объркано и неясно и да не разбера какво точно иска да каже: "и аз ксато теб съм ималО подобни дилеми, излез ПО-СИЛНИЯ-ТЯ"
дАЖЕ НЕ четох , СЕГА РАЗБРАХ.ТИ СИ СЛУЖИл В ПРЕЖНИЯ СИ ЖИВОТ в ОРДЕНА НА ИГНацИЙ ЛОЙОЛА-нямам думи-прав си, йезуитино...
ай, аз не съм задръстена като теб, макар че те уважавам-САТУРН В БЛИЗНАЦИ? при теб?
« Последна редакция: Юли 23, 2013, 08:41:44 am от Enigma »

Цитат
не съм задръстена като теб

Това опит да ме обидиш ли беше?
Вече с появата си ме нарече Калоянка, сега пък съм задръстена...
Чакам следващото нещо по мой адрес! Дано Краби може после да те защити!

Но теб ще те разкостя друг път - сега часовникът ми звъни да си лягам! 

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/

енигма, не мога да повярвам , че пишеш ти. много те уважам като човек и си чудесен астролог, но тези обиди тук ..без да познаваш човек....всъщност то и аз не те познавам.
сега е много модерно да се усещат неща, за които няма обяснение,  някак си дори е духовно...но тези усещания трябва ли да се използват за нападки?! и освен това как можеш да бъдеш сигурен, че тези усещания са верни, ами ако грешиш?! всеки човек си има някаква болка и проблем. той нападал защото е ранен, а ти защо нападаш?!
друг е въпроса, че не съм видяла той да напада. вие го нападате. как въобще ви хрумна, че е жена. параноята трябва да се лекува тук.
друго модно нещо в днешни времена е да се обиждаме на его. само че термина "голямо его" е много неидентифициран, търпи много тълкувания и в края на краищата всеки го разбира по различен начин. така че не е уместно да се обижда с нещо, което дори не разбираш.
калоян е човек с висока самооценка- качество, необходимо за да има човек нормална психика. образован , интелигентен  - защо да няма самочувствие.  вие го нападате защото ви казва истината в очите, а не искате да я чуете. енигма, специално на теб какво друго е казал, освен че пишеш неясно понякога. ами ти наистина пишеш неясно в някои постове. не искам да те обидя в никакъв случай! но това е факт и сигурно си има обяснение.
« Последна редакция: Юли 23, 2013, 08:42:08 am от venerra »
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Enigma

• **
  • 1077
Цитат

Не опит-просто констатация....
Не ти трябват други да те защитават, нито мен...
Следващо нещо няма да има...
На мен не часовника, а нетът ;D ми спря-знак, че е достатъчно...
давай, разкости ме сега :P

*

Нова

• 3491
Здравейте уважаеми,

Как изобщо сте могли да допуснете, че няма да се върна? Та нали, докато аспектите са на моя страна, ще трябва да ме забавлявате, докато ми плащат да работя. И понеже имам да доказвам, че единственото удоволствие в живота ми не е само да се заяждам в ефир като недоклатена стара мома, то в извънработно време ме няма. Не се крия, Калояне, и ти си го знаеш.

Виждам, че Енигма се е запряла в безсмислени комуникации вместо мен, то ясно че смисъл няма, ама майтап да става. Калоян само повтаря едно и също и изброява по точки, сатурнов аспект ще да има тук. Сатурн каре меркурий )))))

По въпроса за това кой кого убива, то трябва да кажа, че много мислих и търсих, докато ме нямаше. Обаждах се на приятел, ползвах джокер, филолог, не получих еднозначен удовлетворяващ отговор. Звънях на предложените телефони на БАН от Калоян, без успех. Мобилният не го вдигат, стационарния е импулсен, по 96 стотинки с ДДС, но дори и него не го вдигат.
Търсих в речника с пароними - няма. Сайтове, без успех.
Открих това:

убивам - убиваш, несв. и убия, св. 1. Причинявам болка заради твърдост, теснота. Обувките ме убиват. Твърдият под ме убива. 2. За градушка — очуквам, увреждам насаждения, плодове и др. // прил. убит, убита, убито, мн. убити.

Поне докато не проверя в новия тълковен речник или не получа друг резонен отговор, то следва, че на база горепосоченото желая да се извиня официално на всички съфорумисти заради допуснатата от мен граматическа грешка и убеждението си по тази тема. Единственото ми удовлетворение е, че поне при местоименията се справих по-добре от Кароян. :P

Днес какво ще дебатираме?

*

Lillie

• 30532
Как изобщо сте могли да допуснете, че няма да се върна? Та нали, докато аспектите са на моя страна, ще трябва да ме забавлявате, докато ми плащат да работя.

:rolf: :rolf: :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Enigma

• **
  • 1077

енигма, не мога да повярвам , че пишеш ти. много те уважам като човек и си чудесен астролог, но тези обиди тук ..без да познаваш човек....всъщност то и аз не те познавам.
сега е много модерно да се усещат неща, за които няма обяснение,  някак си дори е духовно...но тези усещания трябва ли да се използват за нападки?! и освен това как можеш да бъдеш сигурен, че тези усещания са верни, ами ако грешиш?! всеки човек си има някаква болка и проблем. той нападал защото е ранен, а ти защо нападаш?!
друг е въпроса, че не съм видяла той да напада. вие го нападате. как въобще ви хрумна, че е жена. параноята трябва да се лекува тук.
друго модно нещо в днешни времена е да се обиждаме на его. само че термина "голямо его" е много неидентифициран, търпи много тълкувания и в края на краищата всеки го разбира по различен начин. така че не е уместно да се обижда с нещо, което дори не разбираш.
калоян е човек с висока самооценка- качество, необходимо за да има човек нормална психика. образован , интелигентен  - защо да няма самочувствие.  вие го нападате защото ви казва истината в очите, а не искате да я чуете. енигма, специално на теб какво друго е казал, освен че пишеш неясно понякога. ами ти наистина пишеш неясно в някои постове. не искам да те обидя в никакъв случай! но това е факт и сигурно си има обяснение.
Повярвай, аз пиша, Венера...не познавам човек,да...познавам го само тук...защо пиша така...не си в течение на цялата хронология на общуване тук-като и ако искаш-ще провериш...всяко нещо има логика...не се обиждам, че пиша неясно-факт, трябва да се поработи върху това...
коя истина казва в очите, ЧИЯ истина?
мислех, че диалогът е между мен и него, а то не било така, верно форум е... :blink:

Здравейте уважаеми,
....
Поне докато не проверя в новия тълковен речник или не получа друг резонен отговор, то следва, че на база горепосоченото желая да се извиня официално на всички съфорумисти заради допуснатата от мен граматическа грешка и убеждението си по тази тема.

Да, така е! Следва.. И желаеш май (което не е сигурно, защото си се изказала двусмислено)... ОСТАВА ДА ГО НАПРАВИШ кратко и ясно! И то не на всички "съфорумисти", а само на мен, защото спореше с мен, в моя тема....
Няма да те карам да си посипваш главата с пепел. Достатъчно е да кажеш, че си сгрешила и ми се извиняваш!

#ИЗВИНИСЕБЕ

*

Lillie

• 30532
А защо държиш лично да ти се извинят? Само недей да казваш, че "така е редно". Какъв е твоят мотив да получиш публично извинение? Все пак тук сме форум и никой никому не е длъжен, не че се заяждам де.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
Повярвай, аз пиша, Венера...не познавам човек,да...познавам го само тук...защо пиша така...не си в течение на цялата хронология на общуване тук-като и ако искаш-ще провериш...всяко нещо има логика...не се обиждам, че пиша неясно-факт, трябва да се поработи върху това...
коя истина казва в очите, ЧИЯ истина?
мислех, че диалогът е между мен и него, а то не било така, верно форум е... :blink:
верно е, че не съм чела цялата хронология. от това, което съм чела останах с впечетление, че си му ядосана, защото ти е казал , че пишеш неясно - за такъв род истини говоря, факти. но щом има друга, по стара хронология м/у вас може и да греша.
за другите истини не  ми се рови, но ако някой се е почувствал обиден от калоян, да каже защо и ще разследваме случая  ;D

*

Нова

• 3491
Това подчертаното в червено е извинението ми към всички чели вчера, в т.ч. и Калоян. Друго не възнамерявам да предложа. И без това е повече, отколкото самия Калоян някога е могъл да предложи във форума. Аз поне се пречупих, признах, след като упорито търсих и открих грешката си.

*

venerra

• **
  • 1416
нова, значи тройката отпада  ;D

*

Нова

• 3491
нова, значи тройката отпада  ;D

Да, до второ четене отпада.

А и много ще ми дойде, ако Калоян вместо да доказва, че "О, бива го много в леглото" скъпия, то ще ми говори несвързани неща в стила на откъслечни цитати от руската класика.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world

Цитат

Ох, аз трябва да защитавам Енигма ли. Окей!

Енигма - защитавам те!

ПС: Калоян, аз и теб защитавам, просто рядко в теб не е вината, виж тук имаше шанс ама ти ми го взе...  :(
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

Това подчертаното в червено е извинението ми към всички чели вчера, в т.ч. и Калоян. Друго не възнамерявам да предложа. И без това е повече, отколкото самия Калоян някога е могъл да предложи във форума. Аз поне се пречупих, признах, след като упорито търсих и открих грешката си.

Пак типичните СТАРИ йезуитски увъртания.Извинение поисках само аз. Спора меше с мен. Защо се извиняваш на всички останали, вкл. и на тези твои приятелки, които те защитаваха с голи гърди на амбразурата!!!?
"Несвързаните неща в стила на откъслечни цитати" са приоритет на Енигма. Явно името й прилича! Само тя си разбира понякога какво пише.
Трябват сложни немски машини за да се разшифрова смисъла на казаното от нея. Ама тук не е Блечли парк!

*

satin_

Калоян в повечето случаи е без вина виновен  :blink: Все е набеден за нещо ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Сатин и Венера са му като ПР и Адвокат  ;D ;D

Не се обиждайте момичета  :rolleyes: всичко е в кръга на шегата.

Иначе съм съгласна, че той не винаги е виновен, но нали трябват двама...
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...