Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 463041 Прегледи
*

Нова

• 3491
Няма да се върне вече.. Така я заковах с пирон на стената, че...
Тя не знае с кого си има работа! На краставичар ще продава морфеми!
Сега е На Дъното да чете за Васа Железнова от Горки! Предстои й Живот като на Клим Самгин!
Така че да започва да си води Записки от подземието, докато още не е станала Идиот!!!
Опита се да се прави на Герой на нашето време, но Братя Карамазови в мое лице й изкараха всички Бесове...
Затова да хваща влака като Ана Каренина и да заминава за Сибир(и-Ада)! ...тоест, за ГУЛаг!

Така пишеше във Война и Мир.. Тя избра Войната! Сега ще настъпи Мир. Мир вам, чеда мои!!!! Амин.

Ето това са пълните ти глупости, Калояне. Има още едно такова за ЖелезНова, ама то е на предходната страница и не ми се търси. И за някакъв пирон, забит в главата, на който ЖелезНова увисвала или нещо такова като брътвеж.

За извинението, решението е мое, еднолично, собственик съм си и ще правя нещата, както аз ги преценя.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Това подчертаното в червено е извинението ми към всички чели вчера, в т.ч. и Калоян. Друго не възнамерявам да предложа. И без това е повече, отколкото самия Калоян някога е могъл да предложи във форума. Аз поне се пречупих, признах, след като упорито търсих и открих грешката си.

Пак типичните СТАРИ йезуитски увъртания.Извинение поисках само аз. Спора меше с мен. Защо се извиняваш на всички останали, вкл. и на тези твои приятелки, които те защитаваха с голи гърди на амбразурата!!!?
"Несвързаните неща в стила на откъслечни цитати" са приоритет на Енигма. Явно името й прилича! Само тя си разбира понякога какво пише.
Трябват сложни немски машини за да се разшифрова смисъла на казаното от нея. Ама тук не е Блечли парк!
Имаш грешки-липса на интервал между първо и второ изречение, липса на пълен член в третото, беше-меше... ;D :P :mellow:

*

Нова

• 3491
Това подчертаното в червено е извинението ми към всички чели вчера, в т.ч. и Калоян. Друго не възнамерявам да предложа. И без това е повече, отколкото самия Калоян някога е могъл да предложи във форума. Аз поне се пречупих, признах, след като упорито търсих и открих грешката си.

Пак типичните СТАРИ йезуитски увъртания.Извинение поисках само аз. Спора меше с мен. Защо се извиняваш на всички останали, вкл. и на тези твои приятелки, които те защитаваха с голи гърди на амбразурата!!!?
"Несвързаните неща в стила на откъслечни цитати" са приоритет на Енигма. Явно името й прилича! Само тя си разбира понякога какво пише.
Трябват сложни немски машини за да се разшифрова смисъла на казаното от нея. Ама тук не е Блечли парк!
Имаш грешки-липса на интервал между първо и второ изречение, липса на пълен член в третото, беше-меше... ;D :P :mellow:
,
Ооо, Енигма, хич не го закачай, когато ми отговаря на мен. Не се трови. И сама мога да го мачкам.

Впрочем, Краби, и аз като Сатен и Венера съм му пиарка. Нищо в любовта ми към него не се е променило.

*

satin_

Сатин и Венера са му като ПР и Адвокат  ;D ;D
Не се обиждайте момичета  :rolleyes: всичко е в кръга на шегата.

Аааа, на мен Калоян си ми е слабост от самото начало ;D

Цитат
не съм задръстена като теб

Това опит да ме обидиш ли беше?
Вече с появата си ме нарече Калоянка, сега пък съм задръстена...
Чакам следващото нещо по мой адрес! Дано Краби може после да те защити!

Ох, аз трябва да защитавам Енигма ли. Окей!

Енигма - защитавам те!

ПС: Калоян, аз и теб защитавам, просто рядко в теб не е вината, виж тук имаше шанс ама ти ми го взе...  :(

Смисълът на написаното беше, че вчера ти се опита да защитиш другите, като прехвърлиш вината върху мен (каза, че аз се държа гадно и нападам), при все че фактите очевадно бяха други. Дори успях да постигна признание за грешка и извинение, което доказва, колко не си била права ти. Затова когато Енигма се включи в атаката - няма кого друг да посоча за ролята на щатен защитник на пропаднали каузи. Понимаешь? 
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world

Цитат

Енигма - защитавам те!

ПС: Калоян, аз и теб защитавам, просто рядко в теб не е вината, виж тук имаше шанс ама ти ми го взе...  :(

Смисълът на написаното беше, че вчера ти се опита да защитиш другите, като прехвърлиш вината върху мен (каза, че аз се държа гадно и нападам), при все че фактите очевадно бяха други. Дори успях да постигна признание за грешка и извинение, което доказва, колко не си била права ти. затова когато Енигма се включи в атаката - няма кго друг да посоча за ролята на щатен защитник на пропаднали каузи. Понимаешь? 

Ох Калояне, не си ми интересен с тия негативизми, мисля че го изяснихме това.

Тук съм защото е забавно, естествено ти се вземаш на сериозно, но има хора които все пак го обръщат на шеги и закачки  ;D ;D

Аз ще си защитавам каузите, вчера защитих теб все пак, а едно благодаря не получих  ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
Дори успях да постигна признание за грешка и извинение, което доказва, колко не си била права ти.

Това наистина ли го считаш за свое постижение?

И ти имаш грешки: Липса на интервали преди и след първото ти тире.... )))
АЗ затова се връщам да си редактирам постовете, защото пиша бързо и после виждам къде съм чукнал неправилен клавиш или съм пропуснал интервал/запетая. Б и М са една под друга - това е неволна грешка.   

*

Enigma

• **
  • 1077

Цитат

Енигма - защитавам те!

Смисълът на написаното беше, че вчера ти се опита да защитиш другите, като прехвърлиш вината върху мен (каза, че аз се държа гадно и нападам), при все че фактите очевадно бяха други. Дори успях да постигна признание за грешка и извинение, което доказва, колко не си била права ти. Затова когато Енигма се включи в атаката - няма кого друг да посоча за ролята на щатен защитник на пропаднали каузи. Понимаешь?
(Втори пост с грешки, а едно време поправяше всички...продължаваш ли така посланията ти ще станат пълна енигма... :P

*

Нова

• 3491
Калоян удобно пропуска коментари върху постове и се фокусира маниакално върху други. Само дълбае, където може да играе.

*

Enigma

• **
  • 1077

И ти имаш грешки: Липса на интервали преди и след първото ти тире.... )))
АЗ затова се връщам да си редактирам постовете, защото пиша бързо и после виждам къде съм чукнал неправилен клавиш или съм пропуснал интервал/запетая. Б и М са една под друга - това е неволна грешка.
Защо се оправдаваш и се извиняваш, човешко е да правиш грешки, дори и правописни...понеже виждаш сламката в чуждото оЧо, но не и гредата в своето, услужливо ти заострих вниманието като добър приятел... :P

#Игнор_Нова ... докато не отговори на втория въпрос или не се извини!

Цитат
За да решим нещата окончателно кажи само две неща:
1. каква е била грешката с У/О? Дай цитат!
2. Какво ме светна за звателната форма?

*

satin_

Аз само информативно да попитам, не беше ли Нова тази, която подхвана темата кой пише неграмотно и допуска грешки? Калоян само доказа, че Нова също прави правописни грешки.

Защо се оправдаваш и се извиняваш, човешко е да правиш грешки, дори и правописни...понеже виждаш сламката в чуждото оЧо, но не и гредата в своето, услужливо ти заострих вниманието като добър приятел... :P

Както вече казах, нямам нужда да ми се посочват грешките. Аз съм по-грамотен от вас и сам си ги виждам и затова сам си ги поправям, ако имам време да се върна в поста си. Сложих се сам на трето място по грамотност преди 1-2 дни. В тройката!
Вчера нова се опита да заеме второто място, но й доказах, че не е за там! Толкова е по този въпрос!

Ако енигма държи да поправя някого - да поправя Краби. Тя пише безобразно. Но тя поправя мен ... приятелски. Не, мерси.
Хайде, енигма - поправи това!

Тук съм защото е забавно, естествено ти се вземаш на сериозно, но има хора които все пак го обръщат на шеги и закачки  ;D ;D
Аз ще си защитавам каузите, вчера защитих теб все пак, а едно благодаря не получих  ;D ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
Значи трябва да ти изковен медал  ;D ;D ;D

*

Нова

• 3491
Аз само информативно да попитам, не беше ли Нова тази, която подхвана темата кой пише неграмотно и допуска грешки? Калоян само доказа, че Нова също прави правописни грешки.

Ооо, да, така беше, но и ще продължавам да правя забележки дори с риск повторение на двудневното фиаско.

*

Нова

• 3491
понеже виждаш сламката в чуждото оЧо, но не и гредата в своето,

Да, това наистина му е качество.

Значи трябва да ти изковен медал  ;D ;D ;D

Трябва!

Правилно е така:

Ох, Калояне, не си ми интересен с тия негативизми. Мисля, че го изяснихме това.
Тук съм, защото е забавно. Естествено ти се вземаш на сериозно, но има хора, които все пак го обръщат на шеги и закачки  ;D ;D
Аз ще си защитавам каузите. Вчера защитих теб все пак, а едно благодаря не получих  ;D ;D

*

Нова

• 3491
Както вече казах, нямам нужда да ми се посочват грешките. Аз съм по-грамотен от вас и сам си ги виждам и затова сам си ги поправям, ако имам време да се върна в поста си. Сложих се сам на трето място по грамотност преди 1-2 дни. В тройката!
Вчера нова се опита да заеме второто място, но й доказах, че не е за там! Толкова е по този въпрос!

Уви, Калояне, не си в тройката. Дори не си в топ 5, а аз продължавам да те водя.

Всъщност от раз само за Лилито се сещам да я класираме там, и други има, но не се сещам за тях на прима виста.

*

Crabby

• **
  • 1460
И кво сега, ще търсиш всеки път грешка като натисна друго копче по погрешка ли?

Хахахахахахахаха еййй този негативизъм, ще ви изяде от всякъде. Ще гледам нарочно да греша повече, да не ти е скучно :)))