Ами, просто вече много идва тая злоба. Имаме си вече един индивид. Нямам думи на къде отива форума, може ли всяко създание, което се допре до този форум с нещо позитивно, да го отказват още на 5тия коментар, май наистина тук трябва да дойде администратора и да разчисти много сериозно. Спирам да пиша в тази тема, както и в няколко други.
Мразя негативизма и злобата, а някой хора тук само това могат да предложат.
Аз пък мразя, когато някой ми пише на лични "мили и позитивни" неща, а в някоя тема ме обижда индиректно.
Говоря за теб, Скраб! Аз винаги говоря искрено и лично...тоест, директно.
Сега може би ще разбереш по-добре някои от действията и думите ми, ако са били загадка за теб.
И не говори за злоба и негативизъм. Милите и двулични усмивки аз не ги слагам съм добротата и позитивизма.
Предпочитам ИСТИНАТА, колкото е неприятна и болезнена да е тя. Само тя ни прави свободни.. във философския смисъл на категорията свобода!
Другото е фалш и изкуствени... (за малко да напиша ц*ц*). Знам, че нямаш силикон още, но като станеш на 35 - ще си сложиш!
Виж пак колко си лицемерен, аз към всички съм мила и добра, какво ти казах на лични - опитвам се да опозная всички за да знам как да се държа с тях. Ти нямаш оправия, и не съм си писала само с теб на лични, всички ми пишат и аз им отговарям, и към всички съм мила. Моя е грешката, че пак бях добра и ти дадох шанс да докажеш, че и ти не си злобен гадняр, но уви.. Никога не съм те обиждала индиректно, само директно ти казвам тук сега и пред всички, нещо което и на лични ти казах. Ти си тук заради причина, и си отмъщаваш за нещо, държиш се гадно, надменно и си ужасен простак на моменти. Казах ти, ако си ДОБЪР за каквито смятам всички до доказване на противното, щеше да не обръщаш внимание на злобата, за която говоря, но тя така или иначе винаги започва и завършва от теб.
Така че, недей да лъжеш хората, защото чатовете мога да ги постна без проблем, не съм била мила към теб само, а към всички. Недей да ме изкарваш лицемерна и спри да ми пишеш, не искам контакти с теб, алергична съм към злобни и лицемерни хора, които създават интриги, не визирам никого естествено

ПС: Разгледай думата двуличен в речника. Аз не съм на ничия страна за да бъде двулична, никога видно не съм заемала страна и няма и да го направя, дадох ти шанс, както съм давала и на други преди теб.