Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 463231 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Не знам какво точно не й се разбира на Енигма - малко хаотичен правопис, да, но това е най-малкият ни проблем. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
Набързо ти дръннаха една диагноза, Енигма )))

така е .................  :86: ... Няма само с мен да се заяждате, я!
Да видят и други колко е хубаво да се коментира определен човек от цяла глутница!
Утре ще те сложим теб на рентгена!  хахаха...)))

Мене вече ме сложихте вчера и онзи ден, ама пука ми.. Освен ако Марая не реши да ме банне, ще си стоя тук и ще ви тормозя, докато ми е кеф.

Иначе с Енигма само ти се заяждаш. Е, този път и Венера се прояви малко прибързанко.

*

Нова

• 3491
Не знам какво точно не й се разбира на Енигма - малко хаотичен правопис, да, но това е най-малкият ни проблем. :))

А на всичкото отгоре се изказва компетентно, което не  е често срещано тук. Само десетина сте хората, които в момента знаят за какво иде реч и тя е сред вас.

А на всичкото отгоре се изказва компетентно, което не  е често срещано тук. Само десетина сте хората, които в момента знаят за какво иде реч и тя е сред вас.

И за какво "иде реч"!??? Я се пробвай като "преводач" - може и ние да разберем нещо!!!!
Чакам да ни светнеш!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

А за запетайките като цяло сте прави, че имат значение, но не във форум, а при други обстоятелства.

Често ми се налага да превеждам юридическа документация, в която колежката, която цял живот е била вестникар, слага безразборно запетайки, необмислено копира и пренася изречения и откъси от изречения от един документ в друг, в резултат на което изцяло променя смисъла на някои изречения или ги прави да звучат двусмислено. Всеки път се хващам за главата от тоновете претенциозни глупости, които се налага да чета в тия документи, при това с тотално некадърно форматиране (например, някои хора не знаят как е да поместят текст в две колонки, как се подреждат изреченията в колонките едно срещу друго /по точки и алинеи/ и т.н., все елементарни неща. Но такива хора ако ги чуеш как говорят, ще си помислиш, че пращят от способности и умения, определено знаят как да се представят за по-компетентни и можещи, отколкото всъщност са.
Xa!Присмяла се куката на кривото дЪрво!Четейки горния ти коментар ,си правя заключението,че самата ти не спазваш правилата за запетайките :blink: Та, преди да гледаш сламката в чуждото око, виж гредата в своето :P ;D
Съдбата има пръст навсякъде и в повечето случаи е среден!

*

Нова

• 3491
Калояне, в бройката от десетина човека ти не влезаш, нали знаеш. Към Лилито се обръщах.

*

Нова

• 3491
А за запетайките като цяло сте прави, че имат значение, но не във форум, а при други обстоятелства.

Често ми се налага да превеждам юридическа документация, в която колежката, която цял живот е била вестникар, слага безразборно запетайки, необмислено копира и пренася изречения и откъси от изречения от един документ в друг, в резултат на което изцяло променя смисъла на някои изречения или ги прави да звучат двусмислено. Всеки път се хващам за главата от тоновете претенциозни глупости, които се налага да чета в тия документи, при това с тотално некадърно форматиране (например, някои хора не знаят как е да поместят текст в две колонки, как се подреждат изреченията в колонките едно срещу друго /по точки и алинеи/ и т.н., все елементарни неща. Но такива хора ако ги чуеш как говорят, ще си помислиш, че пращят от способности и умения, определено знаят как да се представят за по-компетентни и можещи, отколкото всъщност са.
Xa!Присмяла се куката на кривото дЪрво!Четейки горния ти коментар ,си правя заключението,че самата ти не спазваш правилата за запетайките :blink: Та, преди да гледаш сламката в чуждото око, виж гредата в своето :P ;D

Лили няма грешка със запетайките в предложения цитат.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world

И ти ли си дошъл да злобееш. Имаме си достатъчно тук..
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Lillie

• 30532
Остави го  ;D, просто иска да ме пръснееее, ама аз не съм балон.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491

И ти ли си дошъл да злобееш. Имаме си достатъчно тук..

Недей, дете, някой стар познайник, който не излиза с редовния си ник в случая. Не се коси.

*

Нова

• 3491
Хахах, ако така в тази тема ще отработя този път ретро урана към точна опозиция с марса ми, супер. При първото минаване ми къса живота на работа. Сега така е по-добре, по-приятно.

*

Lillie

• 30532
Стар познайник, да... него не го давам да корите.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
Стар познайник, да... него не го давам да корите.  ;D

Благородно, той не те жали )))

*

Lillie

• 30532
Такива са мъжете... неблагодарници!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
Ами, просто вече много идва тая злоба. Имаме си вече един индивид. Нямам думи на къде отива форума, може ли всяко създание, което се допре до този форум с нещо позитивно, да го отказват още на 5тия коментар, май наистина тук трябва да дойде администратора и да разчисти много сериозно. Спирам да пиша в тази тема, както и в няколко други.

Мразя негативизма и злобата, а някой хора тук само това могат да предложат.

*

Нова

• 3491
Ами, просто вече много идва тая злоба. Имаме си вече един индивид. Нямам думи на къде отива форума, може ли всяко създание, което се допре до този форум с нещо позитивно, да го отказват още на 5тия коментар, май наистина тук трябва да дойде администратора и да разчисти много сериозно. Спирам да пиша в тази тема, както и в няколко други.

Недей така, нали по този начин поддържаме динамиката във форума, иначе ще заспи. Трябва да има обмен на енергии. А и администраторът направи тази тема, не Калоян. Така че сме си на място. Аз така ще си потуша транзита, Калоян ще е във вихъра си, егрегора на сайта ще е на мах и всички ще сме доволни.

*

Нова

• 3491
Такива са мъжете... неблагодарници!  ;D

Дай го да го видим този ми ти мъж!  :rolleyes:

Калояне, в бройката от десетина човека ти не влезаш, нали знаеш. Към Лилито се обръщах.

Знам, че не съм в 10! Затова исках да преведеш, че дано и аз разбера за какво иде реч и да вляза вътре... Поне с единия крак!

Аз пък мразя, когато някой ми пише на лични "мили и позитивни" неща, а в някоя тема ме обижда индиректно.
Говоря за теб, Скраб! Аз винаги говоря искрено и лично...тоест, директно.
Сега може би ще разбереш по-добре някои от действията и думите ми, ако са били загадка за теб.
И не говори за злоба и негативизъм. Милите и двулични усмивки аз не ги слагам съм добротата и позитивизма.
Предпочитам ИСТИНАТА, колкото е неприятна и болезнена да е тя. Само тя ни прави свободни.. във философския смисъл на категорията свобода! 
Другото е фалш и изкуствени... (за малко да напиша ц*ц*).  Знам, че нямаш силикон още, но като станеш на 35 - ще си сложиш!

*

Crabby

• **
  • 1460

Аз пък мразя, когато някой ми пише на лични "мили и позитивни" неща, а в някоя тема ме обижда индиректно.
Говоря за теб, Скраб! Аз винаги говоря искрено и лично...тоест, директно.
Сега може би ще разбереш по-добре някои от действията и думите ми, ако са били загадка за теб.
И не говори за злоба и негативизъм. Милите и двулични усмивки аз не ги слагам съм добротата и позитивизма.
Предпочитам ИСТИНАТА, колкото е неприятна и болезнена да е тя. Само тя ни прави свободни.. във философския смисъл на категорията свобода! 
Другото е фалш и изкуствени... (за малко да напиша ц*ц*).  Знам, че нямаш силикон още, но като станеш на 35 - ще си сложиш!

Виж пак колко си лицемерен, аз към всички съм мила и добра, какво ти казах на лични - опитвам се да опозная всички за да знам как да се държа с тях. Ти нямаш оправия, и не съм си писала само с теб на лични, всички ми пишат и аз им отговарям, и към всички съм мила. Моя е грешката, че пак бях добра и ти дадох шанс да докажеш, че и ти не си злобен гадняр, но уви.. Никога не съм те обиждала индиректно, само директно ти казвам тук сега и пред всички, нещо което и на лични ти казах. Ти си тук заради причина, и си отмъщаваш за нещо, държиш се гадно, надменно и си ужасен простак на моменти. Казах ти, ако си ДОБЪР за каквито смятам всички до доказване на противното, щеше да не обръщаш внимание на злобата, за която говоря, но тя така или иначе винаги започва и завършва от теб.

Така че, недей да лъжеш хората, защото чатовете мога да ги постна без проблем, не съм била мила към теб само, а към всички. Недей да ме изкарваш лицемерна и спри да ми пишеш, не искам контакти с теб, алергична съм към злобни и лицемерни хора, които създават интриги, не визирам никого естествено  ;)

ПС: Разгледай думата двуличен в речника. Аз не съм на ничия страна за да бъде двулична, никога видно не съм заемала страна и няма и да го направя, дадох ти шанс, както съм давала и на други преди теб.