Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 461176 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world

Фактите са си факти. Цитирал съм! Всеки може да прецени сам!

Амчи да, де. Този цитат е към моето никче.

Репликата на Скраб е изпаднала при цитирането. Сега я сложих и нея.
Тя ти е написала това точно в момента, в който ми обясняваше на лични да не обръщам внимание на заяждането от страна на теб и още една жена.

Въпросната част от чата, за да докажем какъв лицемер си!

Re: (Без заглавие)
« Изпратени до: Crabby -: Юли 23, 2013, 12:55:45 am »

Цитат на: Crabby в Юли 23, 2013, 12:42:51 am
Не мога да бъда по ясна. Държиш се гадно, към много хора. Същевременно на моменти можеш да се държиш по-нормално.

Имаш тактика, за съжаление достатъчно хора ти се връзват.

Тази злоба и отрова, която се разпръсква в твоята тема кара много хора да се настройват един срещу друг, а не сме ли висчки тук защото ни свързва нещо толкова приятно като астрологията?

Калоян:
Не разбирам защо обвиняваш мен!!!! Появява се в темата нов човек и първата му дума е "Калоянка"! говори за мен като за ЖЕНА! После аз съм виновен, че не се държа мило?! Къде ти е справедливостта?

« Изпратени до: Калоян Иванов -: Юли 23, 2013, 09:16:50 am »

Нали знаеш, че всеки чува и вижда каквото иска, на мен "Калоянка" не ми звучи като жена, даже не ми е дошло на акъла, на теб защо ти е да се засягаш?

Калоян Иванов
« Изпратени до: Crabby -: Юли 23, 2013, 09:25:13 am »

Цитат на: Crabby в Юли 23, 2013, 09:16:50 am
Нали знаеш, че всеки чува и вижда каквото иска, на мен "Калоянка" не ми звучи като жена, даже не ми е дошло на акъла, на теб защо ти е да се засягаш?

Цитат на: Enigma в Юли 23, 2013, 12:11:47 am
Калоянка не прави секс и трансформира половата енергия в твроческа-т.нар. СУБЛИМАЦИЯ, засега не й се получава като на великите... :lol:
ИнаЧе пък Радой Ралин Казва: " НЕДОЛЮБЕНАТА ЖЕНА Е КАТО НЕДОКЛАН ЗВЯР..." ;D ;D ;D ;D ;D,  който е колил прасе неуспешно- знае за какво си говорим .... ;D

Калоян:
И ти ли Бруте? ... Въобще не става дума за жена! Как ми дойде на ум такава безумна идея?!?!?!? Вече отдавна знаем, че си слаба в граматиката и езика - така че не се опитвай да ми доказваш недоказуеми неща!

Crabby
« Изпратени до: Калоян Иванов -: Юли 23, 2013, 09:27:17 am »

Мислех си че визираш Нова, както и да е. Да в тази ситуация, не им обръщай внимание??? Защо им се връзваш, ти си знаеш че не си жена нали така?

« Изпратени до: Crabby -: Юли 23, 2013, 09:34:42 am »
Цитат на: Crabby в Юли 23, 2013, 09:27:17 am
Мислех си че визираш Нова, както и да е. Да в тази ситуация, не им обръщай внимание??? Защо им се връзваш, ти си знаеш че не си жена нали така?

Пак даваш заден като рак. Аз си знам, че съм рак, ама въпросът беше кой и кого напада и кой си връща?!!!
Ти ме обвини че се държа гадно - аз ти доказвам, че не си права, че другите ме нападат първи, аз просто неу се оставям да ми се качват на главата. Но ти не го признаваш, а казваш "не им обръщай внимание". ОК, ако аз сега напиша, че си ТЪПА ПАТКА, ти как ще реагираш ??? - "няма да се вържеш нали, защото си знаеш, че не си"! Така става ли? Дай да видим колко си справедлива. Дали ще следваш собствените си съвети. Ще го напиша в темата за Кралското бебе!

И какво стана то? Че пак не стана да солиш злоба! Ха.

Венера, фен клуб му направи :))) Въобще не ме засяга :))
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Crabby

• **
  • 1460
При условие, че ясно точно и кратко съм ти казала - ако не беше жена, нямаше да им се връзваш...ти виж как си обърна нещата както на тебе ти е угодно. Добре, че тук те познават отдавна :)))

*

Crabby

• **
  • 1460
Ето Нова, и раците можем да сме открито в битка, ако много ни се помолят, както господин Калоян направи.

Спри да ме занимаваш и да лъжеш, ако просто ме обиждаш няма да ти отговарям и ще приключим там, обаче ако смяташ да ме замесваш в интриги, караш ме да публикувам неща, които на никого не са му притрябвали за да докажа що за човек си. Само не лъжи, всичко дурго няма да ми направи впечетление.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
калояне, темата ти стана като в детска градина  ;D

"моля, другарко, аз нищо не съм му направила, пък той ме обиди
"

;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Crabby

• **
  • 1460

"

;D

Сигурно защото има много лелки :)

Просто съм изумена от обществото, как вече няма никакви морални устои и ценности... Жалко, много жалко!
« Последна редакция: Юли 24, 2013, 01:06:25 pm от Crabby »

*

venerra

• **
  • 1416

"

;D

мда, ти къде се буташ при лелките и чичковците.

*

Crabby

• **
  • 1460

"

;D

мда, ти къде се буташ при лелките и чичковците.

Аз обичам да вземам пример от ерудирани и интелигенти хора, за съжаление не всички лелки и чичковци са такива :) 

Рачето току-що наруши правилата на форума, да не се публикуват лични без разрешение на човека, който ги е писал!
Сега ще мога да поискам официално от АСТРО-МАРАЯ да я накаже. Не че тя ще го направи (понеже е пристрастна и действа като правителството - спазва закона само когато е в неин интерес).
Иначе цитатите доказват, че съм казал истината. Краби ми казва ми да не обръщам внимание на атаките и заяждането от агитката, а се солидаризира със същата тази агитка другаде. Вярно, не споменах името на Енигма, а само на Нова, но това не променя нещата. Спорът ми беше с тях двете едновременно. Всеки е чел онази дълга тирада от 7 страници препирни за граматиката и знае кои две дами спореха с мен най-разпалено. Третата беше Лили.. после имаше и други.
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Crabby

• **
  • 1460
Не ти си просто неописуем. Къде съм заемала страна или съм била двулична, кажи ми?

Спъна се три пъти да го докажеш, само с хубавата ти граматика няма да стане моето момче.

Долно е това, което правиш, предпочитам админа да ме банне за това, че съм доказала истината, отколкото да съм подложена на това лицемерие и двуличие, което предполагам не само аз съм изпитвала от твоя страна.

Все ми е тая Калояне, няма да ме свалиш с лицемерие и злоба, добротата винаги побеждава :)

- Казах ти да не им обръщаш внимание, ако мислиш че си жена? Но това е логично, не знам защо е трябвалода ти го казвам даже, а цялата идея беше да се пръска по малко злоба, ама ти както винаги си пръскаш де :) Колко човека те мразят вече в този форум? 5 или 10, или 15? Айде брой си ги сам :) пък и да ме баннат, като гледам тук всички са със нови никове, ей сега ще се превърна в Меркурий примерно и няма да разбереш от къде ти е дошло  ;D ;D

*

Нова

• 3491
нЕ, НЯМАХ ТОВА ПРЕДВИД, А УТОЧНЯВАХ, ЧЕ КАТО ПИША ВЕНЕРА ИМАМ ПРЕДВИД ПЛАНЕТАТА И СИМВОЛИКАТА Й, А НЕ ПОТРЕБИТЕЛЯ.

Това към поста на Лилито от предходната страница, не видях какво става тук м/у Рачето и Калчо, за да цитирам.

*

Lillie

• 30532
Краби, разбирам възмущението ти и емоционалната реакция, но да го мрази някой - защо? Омразата е много силно чувство и в един форум по-скоро бих се учудила да се зароди такова чувство. Но пък любов може и да пламне, но след като се излезе от виртуала в реала.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
Краби, разбирам възмущението ти и емоционалната реакция, но да го мрази някой - защо? Омразата е много силно чувство и в един форум по-скоро бих се учудила да се зароди такова чувство. Но пък любов може и да пламне, но след като се излезе от виртуала в реала.  :blink:

Добре, неприятни чувства има към него тогава, ще се поправя  ;D ;D

*

Нова

• 3491
Охоо, ама и Аз Съм замесвана в лични съобщения.  ;D

Ми супер, вдигайте ми още енергетиката.

То не е за първи и единствен път, де. Тук в сайта.

Ама все едно. Кеф ми е, а и нали съм с натална опозиция луна-плутон и то по 1-7, та нито е за първи, нито ще е за последен път и на живо, и на сайт, яко е да се набиваш на очи. Сто пъти да слезе Всевишния и да ме пита искам ли, ще се умолявам, да, искам хората да ме говорят, клюкарят за мен, да ги дразня, да завиждат, да се набивам на очи... Само в плюс ми е това.

Мерси, че съм ви впечатлила дотолкова. Още може, ще се старая повече за напред. Тази опозиция ще си я нося до гроб и тя вечно ще се проявява.

*

venerra

• **
  • 1416
Все ми е тая Калояне, няма да ме свалиш с лицемерие и злоба, добротата винаги побеждава :)
доброто винаги побеждава!  крабби ще се бори срещу злия калоян със зъби и нокти,ако трябва, за да победи ! ;D

Цитат

Откъде да те свалям? От дървото или от небето?
Ти райска ябълка ли си или си Луна? Даже не си Ева!
Имаш прекалено високо мнение за себе си... (което само по себе си не е лошо, но само ако е с покритие)
Твоето покритие какво е, сКраб?

доброто винаги побеждава!  крабби ще се бори срещу злия калоян със зъби и нокти,ако трябва, за да победи ! ;D

както се казваше в онзи лаф: В борбата за мир ще победим, дори ако трябва да не оставим камък върху камък!

Решителният рак
ще е избие всички до крак
до пълна победа на доброто
над злото!
« Последна редакция: Юли 24, 2013, 01:34:09 pm от Калоян Иванов »

*

Crabby

• **
  • 1460
Цитат

Имаш прекалено високо мнение за себе си... (което само по себе си не е лошо, но само ако е с покритие)

Разрови се из интернет и ще разбереш какво е Злоба Иванов.

*

venerra

• **
  • 1416
Цитат

защо не обясниш ти какво е . тук само ти за злоба и омраза говориш. явно навсякъде я виждаш., разпознаваш я, значи ти е нещо познато. човек вижда у другите това, което го има в него, не знаеш ли, иначе как би го разпознал. е, друг е въпроса, че често се заблуждава и вижда това, което търси да види.

*

Crabby

• **
  • 1460
Цитат

защо не обясниш ти какво е . тук само ти за злоба и омраза говориш. явно навсякъде я виждаш., разпознаваш я, значи ти е нещо познато.

Естествено, че ми е позната. То тук е като уикипедиа на злобата, най-различни примери :))) И как няма да я разпознавам, като на мен не ми е присъща и я забелязвам у хората, все пак защитният ми механизъм като Рак ме пази от такива неща.

*

satin_

Калоян много удря по егото на хората и след това настава олелия  ;D
Проблемът е липсата на обективност и голямото его, ама не при Калоян :blink:

От време на време и той се заяжда, неоснователно ;) Като днес с Енигма!!!

Калоян много удря по егото на хората и след това настава олелия  ;D
Проблемът е липсата на обективност и голямото его, ама не при Калоян :blink:

Слънце, радвам се да те видя! Вече и слънцата изгряват по обяд! Не само Венерите! Ех, обърка се астрономията.
Добре, че астрологията още е в ред!... но не се знае докога. 
Ти пък къде се буташ в спора за Палмата ?!? Това не е Кан, това е кан-кан!
по-добре олелия, отколкото о,филия... или Офелия.
горката Офелия, побърка се момичето... (говоря за "Хамлет" де)