Фактите са си факти. Цитирал съм! Всеки може да прецени сам!
Амчи да, де. Този цитат е към моето никче.
Репликата на Скраб е изпаднала при цитирането. Сега я сложих и нея.
Тя ти е написала това точно в момента, в който ми обясняваше на лични да не обръщам внимание на заяждането от страна на теб и още една жена.
Въпросната част от чата, за да докажем какъв лицемер си!
Re: (Без заглавие)
« Изпратени до: Crabby -: Юли 23, 2013, 12:55:45 am »
Цитат на: Crabby в Юли 23, 2013, 12:42:51 am
Не мога да бъда по ясна. Държиш се гадно, към много хора. Същевременно на моменти можеш да се държиш по-нормално.
Имаш тактика, за съжаление достатъчно хора ти се връзват.
Тази злоба и отрова, която се разпръсква в твоята тема кара много хора да се настройват един срещу друг, а не сме ли висчки тук защото ни свързва нещо толкова приятно като астрологията?
Калоян:
Не разбирам защо обвиняваш мен!!!! Появява се в темата нов човек и първата му дума е "Калоянка"! говори за мен като за ЖЕНА! После аз съм виновен, че не се държа мило?! Къде ти е справедливостта?
« Изпратени до: Калоян Иванов -: Юли 23, 2013, 09:16:50 am »
Нали знаеш, че всеки чува и вижда каквото иска, на мен "Калоянка" не ми звучи като жена, даже не ми е дошло на акъла, на теб защо ти е да се засягаш?
Калоян Иванов
« Изпратени до: Crabby -: Юли 23, 2013, 09:25:13 am »
Цитат на: Crabby в Юли 23, 2013, 09:16:50 am
Нали знаеш, че всеки чува и вижда каквото иска, на мен "Калоянка" не ми звучи като жена, даже не ми е дошло на акъла, на теб защо ти е да се засягаш?
Цитат на: Enigma в Юли 23, 2013, 12:11:47 am
Калоянка не прави секс и трансформира половата енергия в твроческа-т.нар. СУБЛИМАЦИЯ, засега не й се получава като на великите... :lol:
ИнаЧе пък Радой Ралин Казва: " НЕДОЛЮБЕНАТА ЖЕНА Е КАТО НЕДОКЛАН ЗВЯР..."

, който е колил прасе неуспешно- знае за какво си говорим ....

Калоян:
И ти ли Бруте? ... Въобще не става дума за жена! Как ми дойде на ум такава безумна идея?!?!?!? Вече отдавна знаем, че си слаба в граматиката и езика - така че не се опитвай да ми доказваш недоказуеми неща!
Crabby
« Изпратени до: Калоян Иванов -: Юли 23, 2013, 09:27:17 am »
Мислех си че визираш Нова, както и да е. Да в тази ситуация, не им обръщай внимание??? Защо им се връзваш, ти си знаеш че не си жена нали така?
« Изпратени до: Crabby -: Юли 23, 2013, 09:34:42 am »
Цитат на: Crabby в Юли 23, 2013, 09:27:17 am
Мислех си че визираш Нова, както и да е. Да в тази ситуация, не им обръщай внимание??? Защо им се връзваш, ти си знаеш че не си жена нали така?
Пак даваш заден като рак. Аз си знам, че съм рак, ама въпросът беше кой и кого напада и кой си връща?!!!
Ти ме обвини че се държа гадно - аз ти доказвам, че не си права, че другите ме нападат първи, аз просто неу се оставям да ми се качват на главата. Но ти не го признаваш, а казваш "не им обръщай внимание". ОК, ако аз сега напиша, че си ТЪПА ПАТКА, ти как ще реагираш

- "няма да се вържеш нали, защото си знаеш, че не си"! Така става ли? Дай да видим колко си справедлива. Дали ще следваш собствените си съвети. Ще го напиша в темата за Кралското бебе!
И какво стана то? Че пак не стана да солиш злоба! Ха.
Венера, фен клуб му направи

) Въобще не ме засяга